Erkek arkadaşım ve ben.

chebelladonna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
30
0
36
Ankara
Bu şekilde olduğu için özür dilerim fakat sorunuma kendi beynimde cevap bulduğumu ve konunun varlığının kendi açımdan fazla spesifik bilgi içerdiğinden dolayı tanınabileceğimi düşündüğüm için kaldırılmasını rica ediyorum. Böyle bir uygulama mevcut mu bilmiyorum fakat mümkünse konunun kilitlenmesini veya varsa çöp kutusuna taşınmasını rica ediyorum.

Özellikle yorum yapan, tavsiyelerde bulunan bayanlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
biraz daha böyle devam edersen onu kaybedersin söylemedi deme. eğer ayrılacaksan ayrıl bian önce. ama ayrılamıyosan ve değişemiyosan az yada çok bi zaman sonra terkedileceksin...

hayati cok hizli yasayip...herseyi cok cabuk tuketmissiniz diyorum,baskada bisey demiyorum...

Yorumlarınız için teşekkürler bayanlar.

biraz daha böyle devam edersen onu kaybedersin söylemedi deme. eğer ayrılacaksan ayrıl bian önce. ama ayrılamıyosan ve değişemiyosan az yada çok bi zaman sonra terkedileceksin...

Ayrılamam, seviyorum onu ve çok alıştım doğrusu, annemden, babamdan farkı kalmadı benim için. Çok eksik kalırım.

hayati cok hizli yasayip...herseyi cok cabuk tuketmissiniz diyorum,baskada bisey demiyorum...

Evet, ben de böyle düşünüyordum aslına bakarsanız. Ama hala onunla yaşayacak bir çok şeyim olduğunu hissediyorum, tükenen bir şey yok ortada ama biraz hızlı yaşadığımız doğru galiba. Bana kesinlikle hiçbir konuda bir baskısı olmadı, ona çok güvendiğim için biraz fazla yakınlaştık cinsel birlikteliğimiz olmasa da ama aşk, sevgi bundan ibaret değildir, bunlarla tükenmez, daha yaşanacak çok şey var diye düşünüyorum.

ayrilamam seviyorum diyorsun yasanacak cok sey var diyorsun o zaman cozumude en iyi sen bilirsin canim ne diyelim...rblnin dedigi gibi o zaman degismeye calis...

o zaman değişmeye bak derim... değişemiyosanda onun iyiliği için ondan vazgeç.
ve kimseyede o kadar güvenme

Güven konusunda onunla bir sorun yaşayacağımı kesinlikle düşünmüyorum, zaten geç kaldım böyle bir önlem almak için, iş işten geçti artık, ona kendimden çok güveniyorum :) Değişim ve vazgeçme konusunda söyleyecek bir şeyim yok, yani o cümleleri okur okumaz, özellikle de son cümleyi, dondum kaldım bir kaç saniye. Belki de hayırlı olan o ama zordan da öte, bunu ciddi ciddi düşüneceğim. Sence konu bu kadar ciddi mi canım? Benim kafam çok karışık, emin olamıyorum hiçbir şeyden.

ayrilamam seviyorum diyorsun yasanacak cok sey var diyorsun o zaman cozumude en iyi sen bilirsin canim ne diyelim...rblnin dedigi gibi o zaman degismeye calis...

Elbet çözümü yine kendim bulacağım ve elbet bunun bir çıkış yolu var, bunu hissedebiliyorum çünkü birlikte olmak istediğim tek ve yegane kişi o, çok ciddi bakıyorum ilişkimize ama şu an duygusal açıdan biraz yorgun ve yıpranmış bir dönemdeyim, onu mutlu edememek beni çok üzüyor inanın bana. İçimi boşalttım ve sizlerin yazdıkları ilginç bir huzur veriyor bana, paylaşmış olmanın, içimde tutmamanın verdiği rahatlık heralde bu. Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz önemli benim için, başımın dikine gitmiyorum yanlış anlamayın, tabi ki kendim üstleneceğım sorumluluğu, kimsenin söylediği doğrultusunda iş yapmayacağım ama bu sizin fikrinize önem vermediğim anlamına gelmez :) Yorumun için teşekkür ederim canım.

oturup dusundugunde onunla ileriyi dusunebiliomusun evlilik,mutlu yuva...:26:

Kesinlikle, mükemmel bir baba ve eş olacaktır, bundan o kadar eminim ki :) Nerede ufak, tatlı bir bıdı görsem keşke bu bizim olsa diyorum, o geliyor hemen aklıma :) Biraz ufağım galiba bu tür duygular yaşamak için ama annelik duygularım fena halde kabarmış durumda Bıdı = bebek, biz böyle diyoruz, bıdım benim diye sever bazen beni

geç kalmışsan yapacak birşey yok o zaman daha.
amma ve lakin sen yinede hiç kimseye bu kadar güvenme... bunu bir kişi için demiyorum. herkes için diyorum. hep bi pay bırak ve o payda ki ihtimalleride değerlendir derim ben sana... ve her konuda.
o kadar büyük bir sorun yok ortada fakat sen ona çok duygusuz geliyosan ve bunu sürekli dile getiriyorsa ya değiş ya rol yap yada ayrıl sonuç bariz çünkü. sende bulamadığı yakınlığı başkasında bulursa senin bütün artıların gider ve hep aç olduğu şeye sende olmayan şeye başkasında olduğu için yönelir...

Gerçekten çok üzüldüm canım durumuna ama bir taraftan da endişelendim, çünkü erkek arkadaşımın sağ testisi çağla büyüklüğünde ve sebebi henüz yaşını doldurmamışken geçirdiği testis indirme ameliyatı, tek taraflı geçirmiş bu ameliyatı ve doktorlar büyük ihtimalle büyümez, böyle kalır ve muhtemelen kısırlık sorunu yaşanmaz demiş fakat o mercimek büyüklüğündeki testis şimdi çağla boyutuna ulaştı ve sağlıksız görünmüyor, menisinde bir sıkıntı yok gibi. (Cinsel yakınlaşmayı sadece kendisiyle yaşadığım için karşılaştırma gibi bir imkanım yok fakat bir avuç meni üretiyor yakınlaşmamızın ardından boşaldığında, cinsel birliktelik yaşamadık bu yüzden onunla da karşılaştırma imkanım yok malesef canım.) Sence test yaptırmalı mıyız? Genç olmamıza rağmen ciddi düşünüyoruz ve bebek bir evlilikle önemli bir konu
ALINTI...

bak yukarda yazdiklarin hayati hizli yyasadigini gosteriyor daha 17 yasindasin cinsel yakinlsmaniz olmus tam olmasada belli ki olmus büyük konusmak gibi olmasin ama bu kadar guvenme ama ciddiyim seviyorum ayrilmayiz diyorsan kafandaki mutlu edemiyorum vs seyleri at kendini degistir fedakarlik goster...yok yapamam ilerisi yok diosan iliskini bu kadar rahat yasama...benimki sadece tavsiye kimsenin ozel hayatina karismak gibi niyetim yok yanlis anlama...

bak kendin diyorsun ufagim diye ilerde neler cikar karsina belki degisir duygularin...hersey sende bitiyor canim...

Çok doğru şeyler söylüyorsun ama çok acı ve fazla şeyler şu an benim için, hazır hissetmiyorum kendimi bu söylediklerine. Yine burnum fırık fırık akmaya başladı, yüzüm gözüm sırılsıklam oldu :) Biz fazla ağlıyoruz bu aralar, evet fazla duygusallaştık :) Bana söylediği şeyleri başkasına söyleyeceği fikri, beni değil de başkalarını seveceği fikri delirtiyor beni. Rol yapamam ona, çünkü ona yalan söylemeyi öğrenmedim, öğrenemedim çünkü bana karşı o kadar dürüst ve insancıl ki. Ayrılamam da, sence ona karşı hislerimi ona doğru yansıtamadığım için psikolojik destek almalı mıyım canım? O bana elbet kendisinde de bir problem olduğunu, yoksa zorluk çekmemem gerektiğini söyledi ve birlikte destek almayı teklif etti, çift terapisi gibi bir şey. Sence destek almalı mıyım, alırsam bireysel mi olmalı yoksa çift olarak mı?

Gercekten asigim diyebiliyormusun peki? yasin daha cok genc.belkide yasinin verdigi deneyimsizlik ve zamanin etkisi olan aliskanlik asik oldugunu hissettiriyor sana.Oyle bir anlatmissin ki,boyle bir izlenim uyandirdin.yapin ve huylarin biraz daha agir basli olabilir,ama gercekten asik insan senin davranislarini yapmaz gibime geliyor bana.lakin suan ki vazgecememe tutkun..bilemiyorum.yapman gereken sey belli;karsidan gordugun ilgi&sevgiyi ayni sekilde onada hissettirmen.zorda olsa,denemelisin.bu iliskinin devamini istiyorsan eger..cunku hic beklemedigin bir anda erkek arkadasininda patlama noktasina gelebilirsin.bende bu sorunu yasiyorum suan cunku.bi bakiyorsun hersey tersine donuyor :) kendini tart,iyi dusun,gercekten asiksanda cok gec olmadan once degismeye bak :) boyleleri zor bulunuyor,aman diyim degismesin huyu suyu :)

Haklısın canım, ben de çok sorguluyorum kendimi, bizi bu konularda ama pişmanlığım yok, çünkü kendimi kötü hissedecek hiçbir şey yapmadım ve yaptırmadı bana. Son dönemlerde anneme ondan biraz bahsetmeye başladım ve o bizi sadece dışarıda görüşüp geliyoruz zannediyor, galiba bu sebepten dolayı da sorunlar yaşamaya başladım kendi içimde, çünkü ben aileme de yalan söylemeye, onlardan gizli iş yapmaya alışık bir insan değilim. Hiçbir konuda zorlamadı beni, ona öyle çok güveniyorum ki ve güvenimi de hiç boşa çıkarmadı, bu yüzden hiç pişmanlık duymuyorum. Galiba ailelerin bizden haberdar olması ve bizim fazla yakınlaşmış olmamız da beni etkiliyor. Sorunlarımızdan biri bu olabilir, evet bu konunun üzerine düşünmeliyim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…