- Konu Sahibi chebelladonna
-
aa biride burayı okuyomuşşş
yinemi senkizin konusunu isgal etmesek iyi olur...:86:
biraz daha böyle devam edersen onu kaybedersin söylemedi deme. eğer ayrılacaksan ayrıl bian önce. ama ayrılamıyosan ve değişemiyosan az yada çok bi zaman sonra terkedileceksin...
hayati cok hizli yasayip...herseyi cok cabuk tuketmissiniz diyorum,baskada bisey demiyorum...
Ayrılamam, seviyorum onu ve çok alıştım doğrusu, annemden, babamdan farkı kalmadı benim için. Çok eksik kalırım.
Yorumlarınız için teşekkürler bayanlar.
Ayrılamam, seviyorum onu ve çok alıştım doğrusu, annemden, babamdan farkı kalmadı benim için. Çok eksik kalırım.
Evet, ben de böyle düşünüyordum aslına bakarsanız. Ama hala onunla yaşayacak bir çok şeyim olduğunu hissediyorum, tükenen bir şey yok ortada ama biraz hızlı yaşadığımız doğru galiba. Bana kesinlikle hiçbir konuda bir baskısı olmadı, ona çok güvendiğim için biraz fazla yakınlaştık cinsel birlikteliğimiz olmasa da ama aşk, sevgi bundan ibaret değildir, bunlarla tükenmez, daha yaşanacak çok şey var diye düşünüyorum.
o zaman değişmeye bak derim... değişemiyosanda onun iyiliği için ondan vazgeç.
ve kimseyede o kadar güvenme
ayrilamam seviyorum diyorsun yasanacak cok sey var diyorsun o zaman cozumude en iyi sen bilirsin canim ne diyelim...rblnin dedigi gibi o zaman degismeye calis...
oturup dusundugunde onunla ileriyi dusunebiliomusun evlilik,mutlu yuva...:26:
Güven konusunda onunla bir sorun yaşayacağımı kesinlikle düşünmüyorum, zaten geç kaldım böyle bir önlem almak için, iş işten geçti artık, ona kendimden çok güveniyorum :) Değişim ve vazgeçme konusunda söyleyecek bir şeyim yok, yani o cümleleri okur okumaz, özellikle de son cümleyi, dondum kaldım bir kaç saniye. Belki de hayırlı olan o ama zordan da öte, bunu ciddi ciddi düşüneceğim. Sence konu bu kadar ciddi mi canım? Benim kafam çok karışık, emin olamıyorum hiçbir şeyden.
Kesinlikle, mükemmel bir baba ve eş olacaktır, bundan o kadar eminim ki :) Nerede ufak, tatlı bir bıdı görsem keşke bu bizim olsa diyorum, o geliyor hemen aklıma :) Biraz ufağım galiba bu tür duygular yaşamak için ama annelik duygularım fena halde kabarmış durumdaBıdı = bebek, biz böyle diyoruz, bıdım benim diye sever bazen beni
geç kalmışsan yapacak birşey yok o zaman daha.
amma ve lakin sen yinede hiç kimseye bu kadar güvenme... bunu bir kişi için demiyorum. herkes için diyorum. hep bi pay bırak ve o payda ki ihtimalleride değerlendir derim ben sana... ve her konuda.
o kadar büyük bir sorun yok ortada fakat sen ona çok duygusuz geliyosan ve bunu sürekli dile getiriyorsa ya değiş ya rol yap yada ayrıl sonuç bariz çünkü. sende bulamadığı yakınlığı başkasında bulursa senin bütün artıların gider ve hep aç olduğu şeye sende olmayan şeye başkasında olduğu için yönelir...
Gerçekten çok üzüldüm canım durumuna ama bir taraftan da endişelendim, çünkü erkek arkadaşımın sağ testisi çağla büyüklüğünde ve sebebi henüz yaşını doldurmamışken geçirdiği testis indirme ameliyatı, tek taraflı geçirmiş bu ameliyatı ve doktorlar büyük ihtimalle büyümez, böyle kalır ve muhtemelen kısırlık sorunu yaşanmaz demiş fakat o mercimek büyüklüğündeki testis şimdi çağla boyutuna ulaştı ve sağlıksız görünmüyor, menisinde bir sıkıntı yok gibi. (Cinsel yakınlaşmayı sadece kendisiyle yaşadığım için karşılaştırma gibi bir imkanım yok fakat bir avuç meni üretiyor yakınlaşmamızın ardından boşaldığında, cinsel birliktelik yaşamadık bu yüzden onunla da karşılaştırma imkanım yok malesef canım.) Sence test yaptırmalı mıyız? Genç olmamıza rağmen ciddi düşünüyoruz ve bebek bir evlilikle önemli bir konu
ALINTI...
bak yukarda yazdiklarin hayati hizli yyasadigini gosteriyor daha 17 yasindasin cinsel yakinlsmaniz olmus tam olmasada belli ki olmus büyük konusmak gibi olmasin ama bu kadar guvenme ama ciddiyim seviyorum ayrilmayiz diyorsan kafandaki mutlu edemiyorum vs seyleri at kendini degistir fedakarlik goster...yok yapamam ilerisi yok diosan iliskini bu kadar rahat yasama...benimki sadece tavsiye kimsenin ozel hayatina karismak gibi niyetim yok yanlis anlama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?