Erkek arkadaşım ve ben :(

magical06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
19
17
3
27
Arkadaşlar, şimdi benim sorunum erkek arkadaşım ve seçimlerim. Öncelikle size erkek arkadaşımı ve ilişkimizi anlatayım. Yaklaşık 2 senedir birlikteyiz. Kendisi çok sinirli, çabuk parlayan, inatçı, kıskanç ama kıskanç derken gerçekten kıskanç. değil arkadaşlarımla buluşmak kuaföre gidersem dahi hatta ve hatta yeni üst baş alsam dahi sorun çıkartıyor. Şehir dışında hukuk kazanabilirken ve ailemde bu konuda tamamen arkamda durmuşken sadece onun için istanbulda başka bir bölüm yazdım. Ama bu fedakarlıgın karşılığını da alamadıgımı düşünüyorum tabi. Dışarda ise çok fazla rezil olmuşluğumuz var onun hareketleri ve bana davranış şekli yüzünden. Ha iyi yönleri yok mu derseniz doğum günlerimi es geçmez, arada romantik kahvaltılar hazırlar. Ve mutsuz ettigi kadar mutlu ettigi günler de oldu. Tabi bu arada kendisinden artık oldukça soğudum. Şuan yazıcaklarım için de utanıyorum kendimden. Çünkü ben bugun eski erkek arkadaşımla buluştum. Zaten konuşuyorduk bir süredir. Ha ama kesinlikle öyle sevgililik tarzında değil normal hayattan havadan sudan konuşuyorduk. Gerçekten insan olarak değer verdiğim biriydi ve 2 senedir hayatında ne gibi değişikler olduğunu merak ediyordum (cünkü son konusmamızda gerçekten maddi olarak zor durumdaydı ve hatta manevi olarakta). Bu konuştuğumuz süre zarfında o da erkek arkadaşımdan haberdardı. Sitemliydi bana karşı konuştugumuz süre boyunca neden bana ulasmak icin bu kadar zaman bekledin gibisinden ve bir de erkek arkadasımdan dolayı sitemliydi. Bugun de bulusunca gercekten cok mutlu bir gün geçirdik. Ve gerçekten çok özlemişim eğlenmeyi. Bu çocuk yüzünden değil ama ben gerçekten soğudum erkek arkadaşımdan. Ayrılmaktan bahsettigimdeyse direkt kapımın önünde bitiveriyor. Yani ayrılmak istiyorum dedigimde o sinirli, aksi adam birden yumuş yumuş oluyor. Ama yine de bu sefer eminim kararımdan, ayrılmak istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var, siz ne düşünüyorsunuz?

kırmızı olan yer için sana ÇÜŞ diyorum ! Erkek için değer mi kızım deli misin sen ? valla hi darılma gücenme bacım Hayatının kazığını atmış sana bu adam . Resmen bir manyak için hayatınıı , geleceğini çöpe atmışsın .

Hayatına bukadar yasak koyması ve sende kararlarını onun kabul edeceği şekilde vermen bence çok yalniş.

Anan değil baban değil.. 'sevgilin' sadece

Arkadaş nasil bi şey geleceğinden daha önemli olabiliyor. Varsa bunu açiklayabilen gelsin yamacima
Daha da diyecek tek sözüm yok benim.
Mutsuzsan ayril bacim ne diyek.

Erkek arkadaşlar çoğunlukla gelip geçicidir ve siz bu kişi için daha iyi bir okulu, geleceği reddetmişsiniz. Tabi biz bilemeyiz, belki böylesi daha iyi olacaktır ama onun bunda etkili olması kötü olmuş. Hayatınızın dizginleri onun elinde olmamali, kim ki o? Ve bence ayrilin çünkü sogumuşsunuz ve bunda haklısınız. Ama bence eski erkek arkadaş ile bulusmak hoş olmamış, bunda ise haksızsınız.

sevgilin için hukuktan vazgeçerek çok büyük bir yanlış yapmışsın ama işişten geçmiş hakkında hayırlısı okuduğun bölümdür inşallah.
Çok rezil olduğumuz zamanlar oldu diyorsunuz ve artık soğumuşsunuz hiç zaman kaybetmeden sonlandırın ilişkinizi.
Ama o eski arkadaş olayıda hiç hoş olmamış bence.

Ayrıl eskidiyle de olma yeni ufuklara yelken aç kimse kimseyi hürriyetinden yoksun edemez.

Sadece buraya cevap yazmak için giriş yaptim. Gerçekten hayatinin hatasıni yapmışsın belki de bende şehir dişini kazandim ve ailemden sonra en destekleyen sevgilim oldu. Kararina ve hayatina bu kadar karismamali özgür olmamalisin zaten ayrilmayi düşünüyorsan bitmiş demektir bir dakika bile kalma bence

Kafana ayrilik düşüncesi bir kere girdiyse, eninde sonunda ayrilacaksin. Daha fazla sündürmeden bitir gitsin. Zaten hayatinda bu kadar söz hakki olan biriyle asla mutlu olamazsin. Olay aldatmaya dönüp, belaya bulaşmadan ayril.

İstediğin kadar süslü cümlelerle söyle sevgilini aldatmışsın benim gözümde. Burda bi erkek eski kız arkadaşıyla buluşmuş yazılsa linç ederdik

Neeeeee hukuk okumaktan bir erkek için mi vazgeçtin?????? Çok yazık olmuş gerisi boş

Daha fazla vakit kaybetme ayrİl
Eski erkek arkadaşinla görüşmende hiç dogru değil Zaten istemeyerek nereye kadar gider ki çok yorucu bi iliski sizinkisi

baştan sona kendi hayatımı okudum ve bir kez daha keşke dedim içimden...bende eski arkadaşım yüzünden daha doğrusu kıskançlığı yüzünden üniversiteyi terk ettim evlenecektik güya ki iyi ki evlenmemişim.Sokak ortasında dayak bile yedim zor oldu ama bişekilde ayrıldım.şu an başkasıyla evliym çalışmıyorum eşimin eline bakıyorum sırf o eski arkadaşımyüzünden...ki eşim bana bunun eksiliğini hiç yaşatmıyor ama keşke diyorum kşke okusaydım.Ne olur sende iyi düşün ve geleceğin için en doğru kararı ver..

Benimde tek takıldığım kısım okul oldu. Yazık etmişsin güzelim bölüme. Şehir dışına sana güvenmediği için yollamadı çünkü aslında kendine güveni yok. Böyle bi insanla zaman kaybetme zaten gelecegine yazık etmiş. bari hayatının geri kalanında mutlu olabilme şansını yakala.

Aileniz arkanizdayken seviyorum asigim diyerek hayatiniza o yasiniza kadar size hic bir katkisi olmayan insanlari soz sahibi yapiyorsunuz ya pes diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…