Arkadaşlar, şimdi benim sorunum erkek arkadaşım ve seçimlerim. Öncelikle size erkek arkadaşımı ve ilişkimizi anlatayım. Yaklaşık 2 senedir birlikteyiz. Kendisi çok sinirli, çabuk parlayan, inatçı, kıskanç ama kıskanç derken gerçekten kıskanç. değil arkadaşlarımla buluşmak kuaföre gidersem dahi hatta ve hatta yeni üst baş alsam dahi sorun çıkartıyor. Şehir dışında hukuk kazanabilirken ve ailemde bu konuda tamamen arkamda durmuşken sadece onun için istanbulda başka bir bölüm yazdım. Ama bu fedakarlıgın karşılığını da alamadıgımı düşünüyorum tabi. Dışarda ise çok fazla rezil olmuşluğumuz var onun hareketleri ve bana davranış şekli yüzünden. Ha iyi yönleri yok mu derseniz doğum günlerimi es geçmez, arada romantik kahvaltılar hazırlar. Ve mutsuz ettigi kadar mutlu ettigi günler de oldu. Tabi bu arada kendisinden artık oldukça soğudum. Şuan yazıcaklarım için de utanıyorum kendimden. Çünkü ben bugun eski erkek arkadaşımla buluştum. Zaten konuşuyorduk bir süredir. Ha ama kesinlikle öyle sevgililik tarzında değil normal hayattan havadan sudan konuşuyorduk. Gerçekten insan olarak değer verdiğim biriydi ve 2 senedir hayatında ne gibi değişikler olduğunu merak ediyordum (cünkü son konusmamızda gerçekten maddi olarak zor durumdaydı ve hatta manevi olarakta). Bu konuştuğumuz süre zarfında o da erkek arkadaşımdan haberdardı. Sitemliydi bana karşı konuştugumuz süre boyunca neden bana ulasmak icin bu kadar zaman bekledin gibisinden ve bir de erkek arkadasımdan dolayı sitemliydi. Bugun de bulusunca gercekten cok mutlu bir gün geçirdik. Ve gerçekten çok özlemişim eğlenmeyi. Bu çocuk yüzünden değil ama ben gerçekten soğudum erkek arkadaşımdan. Ayrılmaktan bahsettigimdeyse direkt kapımın önünde bitiveriyor. Yani ayrılmak istiyorum dedigimde o sinirli, aksi adam birden yumuş yumuş oluyor. Ama yine de bu sefer eminim kararımdan, ayrılmak istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var, siz ne düşünüyorsunuz?
İstediğin kadar süslü cümlelerle söyle sevgilini aldatmışsın benim gözümde. Burda bi erkek eski kız arkadaşıyla buluşmuş yazılsa linç ederdikArkadaşlar, şimdi benim sorunum erkek arkadaşım ve seçimlerim. Öncelikle size erkek arkadaşımı ve ilişkimizi anlatayım. Yaklaşık 2 senedir birlikteyiz. Kendisi çok sinirli, çabuk parlayan, inatçı, kıskanç ama kıskanç derken gerçekten kıskanç. değil arkadaşlarımla buluşmak kuaföre gidersem dahi hatta ve hatta yeni üst baş alsam dahi sorun çıkartıyor. Şehir dışında hukuk kazanabilirken ve ailemde bu konuda tamamen arkamda durmuşken sadece onun için istanbulda başka bir bölüm yazdım. Ama bu fedakarlıgın karşılığını da alamadıgımı düşünüyorum tabi. Dışarda ise çok fazla rezil olmuşluğumuz var onun hareketleri ve bana davranış şekli yüzünden. Ha iyi yönleri yok mu derseniz doğum günlerimi es geçmez, arada romantik kahvaltılar hazırlar. Ve mutsuz ettigi kadar mutlu ettigi günler de oldu. Tabi bu arada kendisinden artık oldukça soğudum. Şuan yazıcaklarım için de utanıyorum kendimden. Çünkü ben bugun eski erkek arkadaşımla buluştum. Zaten konuşuyorduk bir süredir. Ha ama kesinlikle öyle sevgililik tarzında değil normal hayattan havadan sudan konuşuyorduk. Gerçekten insan olarak değer verdiğim biriydi ve 2 senedir hayatında ne gibi değişikler olduğunu merak ediyordum (cünkü son konusmamızda gerçekten maddi olarak zor durumdaydı ve hatta manevi olarakta). Bu konuştuğumuz süre zarfında o da erkek arkadaşımdan haberdardı. Sitemliydi bana karşı konuştugumuz süre boyunca neden bana ulasmak icin bu kadar zaman bekledin gibisinden ve bir de erkek arkadasımdan dolayı sitemliydi. Bugun de bulusunca gercekten cok mutlu bir gün geçirdik. Ve gerçekten çok özlemişim eğlenmeyi. Bu çocuk yüzünden değil ama ben gerçekten soğudum erkek arkadaşımdan. Ayrılmaktan bahsettigimdeyse direkt kapımın önünde bitiveriyor. Yani ayrılmak istiyorum dedigimde o sinirli, aksi adam birden yumuş yumuş oluyor. Ama yine de bu sefer eminim kararımdan, ayrılmak istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var, siz ne düşünüyorsunuz?
Yeterli mi?Ha iyi yönleri yok mu derseniz doğum günlerimi es geçmez, arada romantik kahvaltılar hazırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?