Erkek arkadaşım ve ben :(

Kesinlikle bence de en doğrusu ayrılmak ve tavrımda kesin olmam. İnşallah başarabilirim

Arkadaşlar sanki ailem hep hukuk istemiş, benim hayallerim hep hukukmuş gibi anlattım sanırım bilmiyorum ya da siz öyle anlamışsınız. Ama benim hayalim hep psikolojiydi. Benim demek istedigim bekledigimden yüksek bir puan yaptım ve hukuka da puanım yeter oldu. Daha sonra hukukta düşünmeye başladım. Ailem de seçimi bana bıraktı. Biz senin şehir dışında ya da kıbrısta okumana izin veriyoruz ama tercih senin dediler(kıbrısta odtü psikoloji ve diğer hukuklar tutuyordu). Ama işte bu adam istemedi. Takıldığım konu bu. Hukuk gibi bir bölümü senin yararına okuman demeyerek beni gerçekten şaşırttı. Şuanda da bölümümden rahatsız değilim. Zaten stajlarımı bile psikoloji bölümünü kazanacagım diyerek ayarlamıştım bir şekilde. Arkadaşın dedigi gibi de öss puanımla seneye yatay geçiş yapabilirim. Ben bu seneme kayıp olarak bakmıyorum. Çünkü istedigim bölümdü. Yalnızca ola ki 1 sene içinde hukuka gönlüm tamamen kayarsa geçiş yapmayı düşünüyorum

Egitimine yazık olmuş kazanıyor olmak varkene tabiki.. sen kararını vermiş sn zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…