O ne ya esir kampı gibi
La havle... bizim ülkemizde erkek arkadaş bağımlılığı bitmez. ben ümidi kestim. herşeyden vazgeçerler yeterki adamcıkları gitmesin ellerinden. kendi değerleri ne ki, tıssss at çöpe. sevgili bi daha gelmez..
Hukuk kazanip yazmamis olman ne kadar aptal oldugunu gosterir tatlim kusura bskma byle bi adamla birlikte olmna sasirmiyorum. Devamm.ayrica hukuk yazmamis olmani ona yapilmis bir fedakarlik olarak mi goruyorsun? Bence kendine yapilmis bir saygisizlik olarak gor. Fedakarlik aptallik yapmak demek degil. Yazik etmissin
Vallahi acı ama bende size katıldımVallahi tebrikler. Noktasına, virgülüne kadar her dediğinize katılıyorum.
Sevgililerinize gösterdiğiniz sözüm ona bu fedakarlığınızı biraz kendinize gösterseniz? Siz bu muameleyi hak edecek kadar değersiz biri misiniz ki bu adamı çekiyorsunuz?
O iş bana da olmaz gibi geldi zaten.sadece bugun o çocukla takılmış olmam her şeyin ona bağlı olmadıgını gösterdi bana.Aferim sana, degdimi simdi o guzelim sansi teptigine?
Ayril birak bu adami yaa.
Ama sunu soyluyum, sen simdi eski sevgilinemi gidiceksin?
Yok, o is bi ayri olmaz gibime geldi.
Ayrilik sebebiniz neydi?
Bende sizin dediginiz gibi önüme bakmayı düşünüyorumYuhh yani hukuk sececektiniz erkek arkadasiniz yüzünden vazmı geçtiniz bu ne saçmalık böyle demeyeceğim insan sevince emek vermek fedakarlık yapmak olayını fazlasıyla abartabiliyor bende biçok defakarlik yaptım sonuçta hiç değmedi 5 senelik ilişkim bitti şimdi k.pekler gibi pişmanım size tavsiyem sogudugunuzdan eminseniz dakika beklemeyin derim ben çünkü bahsettiğiniz erkek arkadasınizdan ayrılmak kolay olmayacaktır haa bu arada önünüze bakın derim ben eski erkek arkadaşınızla buluşmak iyi gelmiş olabilir çok iyi bi ilişkiniz olsaydı eski olmazdı zaten yani bir anlık parıltıya kapılıp eskiye de döneyim demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?