Erkek arkadaşım ve ben :(

Ben anlamıyorum neden sevgiliyken izin alınır eminim anneni babani bu kadar dinlemezsin.insanlar hukuk okumak için can atıyor başkaları da sevgilisi istemediği için gitmiyor allahım sen insanlara akıl fikir ver Yarabbim

Ayriiiiiillllll !!! hic bekleme bile.o biraz pesinden kosar rahatsiz eder egerki sen muhtap olmazsan birakir bi sure sonra emin ol

Aferim sana, degdimi simdi o guzelim sansi teptigine?
Ayril birak bu adami yaa.
Ama sunu soyluyum, sen simdi eski sevgilinemi gidiceksin?
Yok, o is bi ayri olmaz gibime geldi.

Ayrilik sebebiniz neydi?

O adamdam şevkatli baba olur mu sence? Bu kiskançlik ve sahiplenme seni boğacak bi zaman sonra.Bu adamla ayni evde her gün görerek mutlu olamazsın.Ayril yahu...Koca mi yok sana.Tamam; elini sallasan ellisi olmada da bi tane olur elbet
Öyle iki romantik kahvalti hazirladi diye kimsenin eksiği/ yanlişi görmezden gelinmez.Misafir dahi gelse çay versen kiskanir....

Çok afedersiniz ama hukuk bölümünü kazanan biri (zeki insanların daha mantıklı kararlar aldığını varsayarak soyluyorum) nasıl böyle ergence hatalar yapıyor ? Özel üniversite filan mi kazandiniz nedir yani ben gerçekten inanamadim.

La havle... bizim ülkemizde erkek arkadaş bağımlılığı bitmez. ben ümidi kestim. herşeyden vazgeçerler yeterki adamcıkları gitmesin ellerinden. kendi değerleri ne ki, tıssss at çöpe. sevgili bi daha gelmez..

O ne ya esir kampı gibi

kullanıcı adın ve fotona bayıldım

çok dizi film izlemeyin, öyle sevgili için kariyerlerden tercihlerden vazgeçilmez. ebeveynleriniz değil size karışmak yönlendirse bile diş bilersiniz, sonra gider bir erkek için fırsatlardan vazgeçersiniz. hoş neyin hayırlı olacagını Allah bilir ama... yapmayın, yarın yanınızda olacagının garantisi olmayan birisi için hayatınızla oynamayın. o gider yeni bir hayat kurar yüzü güler, siz de burda "ama ben şöyle şöyle fedakarlıklar yapmıştım" diye ağlarsınız. umarım ağlamazsınız

Sen istediğin bölümü bırakıp bi erkek için istemediğin bir bölüm oku. Sonra o adamdan ayrıl
Bak gördün mü kimse için kendine bunu yapmayacaksın sonra elinde patlar böyle...
Konuna gelince ikisinden de uzak dur.

Sonra da o adamdan kendilerine değer vermelerini bekliyorlar. Verir mi adam?

Şehir dışında hukuk kazanabilirken ve ailemde bu konuda tamamen arkamda durmuşken sadece onun için istanbulda başka bir bölüm yazdım.

Tek üzüldüğüm ailen, umutları ve çapanoğlu için çöpe atılan emekleri.
Sana diyecek tek bir lafım bile yok.

Yuhh yani hukuk sececektiniz erkek arkadasiniz yüzünden vazmı geçtiniz bu ne saçmalık böyle demeyeceğim insan sevince emek vermek fedakarlık yapmak olayını fazlasıyla abartabiliyor bende biçok defakarlik yaptım sonuçta hiç değmedi 5 senelik ilişkim bitti şimdi k.pekler gibi pişmanım size tavsiyem sogudugunuzdan eminseniz dakika beklemeyin derim ben çünkü bahsettiğiniz erkek arkadasınizdan ayrılmak kolay olmayacaktır haa bu arada önünüze bakın derim ben eski erkek arkadaşınızla buluşmak iyi gelmiş olabilir çok iyi bi ilişkiniz olsaydı eski olmazdı zaten yani bir anlık parıltıya kapılıp eskiye de döneyim demeyin

Hukuk kazanip yazmamis olman ne kadar aptal oldugunu gosterir tatlim kusura bskma byle bi adamla birlikte olmna sasirmiyorum. Devamm.ayrica hukuk yazmamis olmani ona yapilmis bir fedakarlik olarak mi goruyorsun? Bence kendine yapilmis bir saygisizlik olarak gor. Fedakarlik aptallik yapmak demek degil. Yazik etmissin

Vallahi tebrikler. Noktasına, virgülüne kadar her dediğinize katılıyorum.

Sevgililerinize gösterdiğiniz sözüm ona bu fedakarlığınızı biraz kendinize gösterseniz? Siz bu muameleyi hak edecek kadar değersiz biri misiniz ki bu adamı çekiyorsunuz?

ayrılıp heryerden silip engelleyeceksin sana ulaşamayacak.hukuk kazanırken sırf sevgiliniz istemiyor diye o bölümden vazgeçmeniz asıl olay bence.fedakarlık değil hayatınızın dönüm noktasında dinamit patlatmak gibi bir şey bu.belki şuan okuduğunuz bölümle de iyi biryerkere gelirsiniz ama bu adamla bu okuduğunuz bölümü biitirmeniz bile mucize olabilir.

Şöyle bir gözden geçirelim...

çok sinirli
çabuk parlayan
inatçı
kıskanç
sizi dışarıda rezil ediyor

bu özelliklerden sadece birine sahip olması bile ayrılmanız için geçerli bir sebepken, böyle beş tane pis huya sahip bir adamı neden çekiyorsunuz? vurun tekmeyi gitsin. ayrılık konuşması yaptığınızda yumuşuyormuş, demek ki ne mal olduğunun farkında, bilerek isteyerek hayatı zehir ediyor size. elin serserisi yüzünden güzelim hukuk bölümünü kaçırmışsınız, içim acıdı.

Vallahi acı ama bende size katıldım davetsizkullanici
Şuanda okudugum bölüm psikoloji. Biraz memnun değilim gibi gözükmüş. Hayır bölümümden çok memnunum ama memnun olmadığım, hedefimden yüksek puan yaptıktan sonra bu iki bölüm arasındaki tercihimi bağımlı olmadan seçemedim.

Aferim sana, degdimi simdi o guzelim sansi teptigine?
Ayril birak bu adami yaa.
Ama sunu soyluyum, sen simdi eski sevgilinemi gidiceksin?
Yok, o is bi ayri olmaz gibime geldi.

Ayrilik sebebiniz neydi?
O iş bana da olmaz gibi geldi zaten.sadece bugun o çocukla takılmış olmam her şeyin ona bağlı olmadıgını gösterdi bana.
Ayrılık sebebimiz zaten temelleri yeterince saglam bir ilişkimiz yoktu. Bende son görüşmemize bu son diyerek gitmiştim. Öylece bitirmiştim

Bende sizin dediginiz gibi önüme bakmayı düşünüyorum

Madem ikisinden birini sectin
Egitim hayatin cop olmus bari bu adami kaybetme
Sahip cik ona
Yoksa elinde bir şey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…