Erkek arkadaşım ve ben :(

O zmn dogru yoldasin.
Gec bile kalmissin bu adama yol vermekle.
Hakkinda hayirlisi.

annen degil baban degil kocan hic degil ne bagliligin var ki bu adama bas tekmeyi gitsin kapinda bitiosa bitsin 3 gelir 5 gelir sonra o da bulur kendine bi baskasini boyle kolesi gibi eve kapatip cam fanusta dolastiracagi birini. ailen demedi mi sana neden hukuk okumaya gitmiosun die?
ya insan kocasina bile karsi cikio yeri gelio gelecegi icin sen nasi daha sevgilin olan yeni yetme bi bebe icin gelecegini cope atarsin ya??? aklim kafam almio yeminlen yazik etmissin daha da yazik etme kendine!!!

Sınava hazırlanırken hedefim hukuk degildi. Psikolojiydi. Bekledigimden fazla bir puan yapınca böyle oldu işte. Ama tabi hala şansım var. Psikolojiden hukuka yatay geçişi düşünücem seneye için :)

madem her seyi merak ediyor kıskanıyor eski erkek arkadasınla bulusurken ne dedin?

Sınava hazırlanırken hedefim hukuk degildi. Psikolojiydi. Bekledigimden fazla bir puan yapınca böyle oldu işte. Ama tabi hala şansım var. Psikolojiden hukuka yatay geçişi düşünücem seneye için :)
hayat senin sen ne istiyosan onu yap bak bu cok onemli bi cumle elin bebesi gelip senin hayatini kendi istedigi gibi sekillendirmesin. simdiden bu kadar eline verirsen ipleri sonrasi daha beter olur emin ol. eger seni tehdit edip ayrilirsan bunu annene babana solerim gibi bi koz vermediysen daha da tutma hayatinda cidden gerek yok ve deymez

Çok haklısınız, teşekkür ederim

Nasıl yani.. Yılda bir doğum gününüzü kutlayıp, arada kahvaltı hazırlayan adam için hukuk fakültesinden vazgeçtiniz? Hukuk hiç bu kadar ucuz olmamıştı. Üzüldüm sizin adınıza.

sevgilin çok kıskanç ve sinirli ama sen eski erkek arkadaşınla görüşmeye cesaret edebiliyosun.
vay be yürek mi yedin?
ben olsam korkarım adam aldatıldığını öğrense faturası ağır olabilir.
önce insanca ayrıl.

Tek takıldığım taraf okul kısmı oldu.. Ama onun dışında bir insan ne kadar kötü olursa olsun aldatilmayi haketmez. Siz su an onu aldatiyorsunuz. Kendinizi onun yerine koyun. O gidip gorusseydi yediremezdiniz kendinize. Ama dürüst davranip ayrılmak varken neden boylesiniz? (Erkek /bayan ) Yoksa yedekte mi tutmak?

Kesinlikle öyle degil. Açıkça konuşucam zaten onunla da. İnanın ben yolda kafamı kaldırıp kimseye bakmayan bir insanım, o YANIMDA bile kızları süzerken. Bu kadar zamandır ilk kez böyle bir şey yaptım. Yaptığımdan pişman mıyım bilemiyorum çünkü belki de onu kesip atmama sebep olucak bir şey yaptım

Sen hukuk kazanmışken bir erkek için gitmedin mi yanlış mı okuyorum... bu düşüncedeki bir kıza yardımcı olamam ben kusura bakma. Hayatının seçiminde onu ön plana atmışken şimdi soğudum deyip ayrılmak ayrı dengesizlik

Ama sizin de ondan farkınız kalmamış... O sadece suzmus siz de görüşüp konusuyorsunuz.. Tartin bakalim.. Ama aldatmak aldatmaktir. Size zamanında yaptığında hele ki hukuk gibi bir bölümu onun için tekmelemissiniz resmen. Kendi emeginize de mi acimadiniz. Bakın şimdi de ayrılmak istiyorsunuz. ee Noldu şimdi.Değdi mi? Peki eski erkek arkadaşınız halen bir ilişkiniz olduğunu bile bile sizle mi görüşüyor? Geç kalmadan ayrilin hemen. Size okulunuza karistiginda kesip atmaliydiniz.

Bir romantik kahvaltısina hukuk fakültesini degistiniz adamdan şimdi sogumussunuz
Çok merak ediyorum değdi mi gerçekten
Ayrıca madem seviyorsunuz dürüstçe söyleyip ayrılın

Ösym puanınla tekrar hukuk bölümünü tercih edebilirsin.Senin arkanda duran bir eş adayın olmalı çelme takan değil.

kendi geleceğine yazık etmişsin üniversite konusunu söyledikten sonra diğer yazdıklarının hiçbir önemi kalmadı bence ayrıl kesinlikle. kendine karşı mahcup hissetmiyor musun? cok uzuldum.
diğer konuda ise ben de bire bir aynı şeyleri yaşadım. zaten başkasıyla daha mutlu olduğumu görünce de ayrıldım. ne olursa olsun ayrıl. benimki de çok ağladı neler yaptı ama geri adım atmadım. kendim icin.

Aileniz senelerce baksin buyutsun okutsun geleceginiz icin cabalasin. Afedersiniz itin biri dedi diye iyi bir bolume gitmeyin. Kendinizi dusunmeyin tamam da ailenize reva mi bu? Oldu mu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…