O iş bana da olmaz gibi geldi zaten.sadece bugun o çocukla takılmış olmam her şeyin ona bağlı olmadıgını gösterdi bana.
Ayrılık sebebimiz zaten temelleri yeterince saglam bir ilişkimiz yoktu. Bende son görüşmemize bu son diyerek gitmiştim. Öylece bitirmiştim
Sınava hazırlanırken hedefim hukuk degildi. Psikolojiydi. Bekledigimden fazla bir puan yapınca böyle oldu işte. Ama tabi hala şansım var. Psikolojiden hukuka yatay geçişi düşünücem seneye için :)annen degil baban degil kocan hic degil ne bagliligin var ki bu adama bas tekmeyi gitsin kapinda bitiosa bitsin 3 gelir 5 gelir sonra o da bulur kendine bi baskasini boyle kolesi gibi eve kapatip cam fanusta dolastiracagi birini. ailen demedi mi sana neden hukuk okumaya gitmiosun die?
ya insan kocasina bile karsi cikio yeri gelio gelecegi icin sen nasi daha sevgilin olan yeni yetme bi bebe icin gelecegini cope atarsin ya??? aklim kafam almio yeminlen yazik etmissin daha da yazik etme kendine!!!
madem her seyi merak ediyor kıskanıyor eski erkek arkadasınla bulusurken ne dedin?Arkadaşlar, şimdi benim sorunum erkek arkadaşım ve seçimlerim. Öncelikle size erkek arkadaşımı ve ilişkimizi anlatayım. Yaklaşık 2 senedir birlikteyiz. Kendisi çok sinirli, çabuk parlayan, inatçı, kıskanç ama kıskanç derken gerçekten kıskanç. değil arkadaşlarımla buluşmak kuaföre gidersem dahi hatta ve hatta yeni üst baş alsam dahi sorun çıkartıyor. Şehir dışında hukuk kazanabilirken ve ailemde bu konuda tamamen arkamda durmuşken sadece onun için istanbulda başka bir bölüm yazdım. Ama bu fedakarlıgın karşılığını da alamadıgımı düşünüyorum tabi. Dışarda ise çok fazla rezil olmuşluğumuz var onun hareketleri ve bana davranış şekli yüzünden. Ha iyi yönleri yok mu derseniz doğum günlerimi es geçmez, arada romantik kahvaltılar hazırlar. Ve mutsuz ettigi kadar mutlu ettigi günler de oldu. Tabi bu arada kendisinden artık oldukça soğudum. Şuan yazıcaklarım için de utanıyorum kendimden. Çünkü ben bugun eski erkek arkadaşımla buluştum. Zaten konuşuyorduk bir süredir. Ha ama kesinlikle öyle sevgililik tarzında değil normal hayattan havadan sudan konuşuyorduk. Gerçekten insan olarak değer verdiğim biriydi ve 2 senedir hayatında ne gibi değişikler olduğunu merak ediyordum (cünkü son konusmamızda gerçekten maddi olarak zor durumdaydı ve hatta manevi olarakta). Bu konuştuğumuz süre zarfında o da erkek arkadaşımdan haberdardı. Sitemliydi bana karşı konuştugumuz süre boyunca neden bana ulasmak icin bu kadar zaman bekledin gibisinden ve bir de erkek arkadasımdan dolayı sitemliydi. Bugun de bulusunca gercekten cok mutlu bir gün geçirdik. Ve gerçekten çok özlemişim eğlenmeyi. Bu çocuk yüzünden değil ama ben gerçekten soğudum erkek arkadaşımdan. Ayrılmaktan bahsettigimdeyse direkt kapımın önünde bitiveriyor. Yani ayrılmak istiyorum dedigimde o sinirli, aksi adam birden yumuş yumuş oluyor. Ama yine de bu sefer eminim kararımdan, ayrılmak istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var, siz ne düşünüyorsunuz?
hayat senin sen ne istiyosan onu yap bak bu cok onemli bi cumle elin bebesi gelip senin hayatini kendi istedigi gibi sekillendirmesin. simdiden bu kadar eline verirsen ipleri sonrasi daha beter olur emin ol. eger seni tehdit edip ayrilirsan bunu annene babana solerim gibi bi koz vermediysen daha da tutma hayatinda cidden gerek yok ve deymezSınava hazırlanırken hedefim hukuk degildi. Psikolojiydi. Bekledigimden fazla bir puan yapınca böyle oldu işte. Ama tabi hala şansım var. Psikolojiden hukuka yatay geçişi düşünücem seneye için :)
Çok haklısınız, teşekkür ederimhayat senin sen ne istiyosan onu yap bak bu cok onemli bi cumle elin bebesi gelip senin hayatini kendi istedigi gibi sekillendirmesin. simdiden bu kadar eline verirsen ipleri sonrasi daha beter olur emin ol. eger seni tehdit edip ayrilirsan bunu annene babana solerim gibi bi koz vermediysen daha da tutma hayatinda cidden gerek yok ve deymez
Arkadaşlar, şimdi benim sorunum erkek arkadaşım ve seçimlerim. Öncelikle size erkek arkadaşımı ve ilişkimizi anlatayım. Yaklaşık 2 senedir birlikteyiz. Kendisi çok sinirli, çabuk parlayan, inatçı, kıskanç ama kıskanç derken gerçekten kıskanç. değil arkadaşlarımla buluşmak kuaföre gidersem dahi hatta ve hatta yeni üst baş alsam dahi sorun çıkartıyor. Şehir dışında hukuk kazanabilirken ve ailemde bu konuda tamamen arkamda durmuşken sadece onun için istanbulda başka bir bölüm yazdım. Ama bu fedakarlıgın karşılığını da alamadıgımı düşünüyorum tabi. Dışarda ise çok fazla rezil olmuşluğumuz var onun hareketleri ve bana davranış şekli yüzünden. Ha iyi yönleri yok mu derseniz doğum günlerimi es geçmez, arada romantik kahvaltılar hazırlar. Ve mutsuz ettigi kadar mutlu ettigi günler de oldu. Tabi bu arada kendisinden artık oldukça soğudum. Şuan yazıcaklarım için de utanıyorum kendimden. Çünkü ben bugun eski erkek arkadaşımla buluştum. Zaten konuşuyorduk bir süredir. Ha ama kesinlikle öyle sevgililik tarzında değil normal hayattan havadan sudan konuşuyorduk. Gerçekten insan olarak değer verdiğim biriydi ve 2 senedir hayatında ne gibi değişikler olduğunu merak ediyordum (cünkü son konusmamızda gerçekten maddi olarak zor durumdaydı ve hatta manevi olarakta). Bu konuştuğumuz süre zarfında o da erkek arkadaşımdan haberdardı. Sitemliydi bana karşı konuştugumuz süre boyunca neden bana ulasmak icin bu kadar zaman bekledin gibisinden ve bir de erkek arkadasımdan dolayı sitemliydi. Bugun de bulusunca gercekten cok mutlu bir gün geçirdik. Ve gerçekten çok özlemişim eğlenmeyi. Bu çocuk yüzünden değil ama ben gerçekten soğudum erkek arkadaşımdan. Ayrılmaktan bahsettigimdeyse direkt kapımın önünde bitiveriyor. Yani ayrılmak istiyorum dedigimde o sinirli, aksi adam birden yumuş yumuş oluyor. Ama yine de bu sefer eminim kararımdan, ayrılmak istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var, siz ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle öyle degil. Açıkça konuşucam zaten onunla da. İnanın ben yolda kafamı kaldırıp kimseye bakmayan bir insanım, o YANIMDA bile kızları süzerken. Bu kadar zamandır ilk kez böyle bir şey yaptım. Yaptığımdan pişman mıyım bilemiyorum çünkü belki de onu kesip atmama sebep olucak bir şey yaptımTek takıldığım taraf okul kısmı oldu.. Ama onun dışında bir insan ne kadar kötü olursa olsun aldatilmayi haketmez. Siz su an onu aldatiyorsunuz. Kendinizi onun yerine koyun. O gidip gorusseydi yediremezdiniz kendinize. Ama dürüst davranip ayrılmak varken neden boylesiniz? (Erkek /bayan ) Yoksa yedekte mi tutmak?
Ama sizin de ondan farkınız kalmamış... O sadece suzmus siz de görüşüp konusuyorsunuz.. Tartin bakalim.. Ama aldatmak aldatmaktir. Size zamanında yaptığında hele ki hukuk gibi bir bölümu onun için tekmelemissiniz resmen. Kendi emeginize de mi acimadiniz. Bakın şimdi de ayrılmak istiyorsunuz. ee Noldu şimdi.Değdi mi? Peki eski erkek arkadaşınız halen bir ilişkiniz olduğunu bile bile sizle mi görüşüyor? Geç kalmadan ayrilin hemen. Size okulunuza karistiginda kesip atmaliydiniz.Kesinlikle öyle degil. Açıkça konuşucam zaten onunla da. İnanın ben yolda kafamı kaldırıp kimseye bakmayan bir insanım, o YANIMDA bile kızları süzerken. Bu kadar zamandır ilk kez böyle bir şey yaptım. Yaptığımdan pişman mıyım bilemiyorum çünkü belki de onu kesip atmama sebep olucak bir şey yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?