• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve eski sevgilisi

4 yıl çıkın, ondan sonra eski sevgilisiyle kafa dağıtsın, sonra tekrar barışın; bu aldatma değilse bile ben asla kabul etmezdim; çünk saygısızlık olduğunu düşünürdüm :umursamaz:

Her canı sıkıldığında başka kızlarla mı dağıtıcak kafasını sevgiliniz ?
Siz kaç defa aramışsınız ayrıldıktan sonra bir daha beni arama demiş.
Bu sözüne karşılık ben olsam bidaha görüşmezdim.
Askerdeyken mi anlamış yani,aklı başına gelmiş.
Bana kalırsa taviz vermeyin kendinizden.
Beni arama deyipte sonra kendisi arayan adam başkasını bulamayınca tekrar bana döndü diye düşünürüm ben açıkçası.
Ki bu adam askere gitmeden önce eski sevgilisiyle iletişime geçen biriyse benimle birdaha görüşme şansı olmazdı zaten.

Aynen düşündüklerimi dile getirmişsiniz..

Arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum..

Bence hata ediyorsunuz..

Hayırlısının olmasını dilerim..

hayat okadar kısaki bişeyler uzulmek pahasınada olsa denemek istiyorum ve sonucununda iyi olacagına inanıyorum yorumlar için tesekkurler

4 senelik bir ilişkim vardı erkek arkadasım suan askerde askere gitmeden once ilişkimizi bitirmişti ben ben cok aradım arama falan dedi daha 2 hafta sonra falan askerden aradı acmadım arkadası beni aradı konusmak istedigini soylemiş tamam dedim konustum 4-5 gun sonra tekrar cıkmaya basladık daha sonra ogrendimki askere gitmeden 2 gun once eski kız arkadasıyla konusmaya baslamıs msnden kendi ilişkilerindede bir kere gordugu bir kızdı netten cıkıyolardı neyse bunu ona soyledim kafamı dagıtmak için dedi kötükedihüso baya bi konusmadım gene mesajlar attı ozur diledi sonra kızla sen konus dedi içinde suphe kalmasın diye konustum kız aralarında bişey olmadıgını zaten bi sure sonra sevgilimin onu msnden sildigini soyledi :bbo: askerden izine geldiginde gene konusucam bu konuyu ama suphelerim azda olsa var ayrıldıktan sonra konusması aldatmaya girmez ama aklında hep o varmıs gibi geliyor

Moon hikayenın hepsını okumadım yalnızca giriş gelişme ve son cümlenı okudum ..
Sana o çovuktan hayır gelmez bırak ne hali varsa görsün ..Kafasını baskasıyla dagıtan bırınden ne fayda gelır sil gitsin ..inan yaşamda çok daha güzellikler var .. kafanı yormaya değmez. Bak sen onu arama ılgılenme sorma o zaman daha kıymetlı olursun .. Hatta bitir gıtsın .. ne ugrasacaksın böyle psikopatlarla .. sevildiğini bildiği için yapıo bunu ..

hayat okadar kısaki bişeyler uzulmek pahasınada olsa denemek istiyorum ve sonucununda iyi olacagına inanıyorum yorumlar için tesekkurler
Hiiiiç çiyi olacagına inanma .çok sevdiğin için umut edıorsun . ha ama denemek ıstıyorsan sonucuna katlanacaksan dene ama bu çocuktan sana hayır yok .. hep seni üzecektır .. ya bırak o senın ıcın kendını paralasın . boşver yaa

suan icin ben degil o uzerime dusuyor zaten askerden geldikten sonrada bakıcam degişim varmı yokmu ondan sonra dusuncez artık

suan icin ben degil o uzerime dusuyor zaten askerden geldikten sonrada bakıcam degişim varmı yokmu ondan sonra dusuncez artık
Askerdeki adam tabıı kı ustunuze düşer çünkü oralarda sevgıye sevene ve arayana muhtaçtır .. arkadasım bu çocugu bırak gıtsın .. inan askerden geldıkten sonra o seni bırakacak hatta kıracak ve çok üzecek .. ahanda buraya yazıyorum ..

bu çocuk eski sevgilisinden niye ayrılmış sanki onu unutmak için sana sığınmış gibi

bu çocuk eski sevgilisinden niye ayrılmış sanki onu unutmak için sana sığınmış gibi

kızı gormedi dogru duzgun benimle 4 sene beraberdi onunla 2 ay bile degildi onu unutmak icin bana sıgınma olayı falan olcagını hiç dusunmedim az cok tanıdım ve tek hatası bu oldu bilmiyorum sanırım herkesin ilişkisi mukemmel cok garip geldi bu durum sanırım :S

Back
X