erkek arkadaşım ve gelecek üzerine gereksiz bir tartışma?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
erkek arkadaşımla bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. şimdiye kadar bazı cinsel konuşmalar geçti aramızda ama birlikte birşey yaşamadık. istediği zamanlar çok oldu ben istemedim.
telde konuşuyorduk, dedi ki 'şimdi böyle istemeyebilirsin ama evlenince böyle yapamazsın kırmızı çizgim çok fena bozuşuruz' dedi. ben çok şaşırdım. 'ne alaka arada böyle olabilir istemediğin durumlar' dedim. 'ben sana böyle bir şey yapsam olur mu çok aşağılayıcı birşey değil mi' dedi. sürekli olursa tabi ki öyle dedim. Ama sesi çok yükseldi. '' sevdiğim, istediğim kadın böyle yaparsa çok kırıcı olur '' ''evlilikte tartışmalar bundan çıkıyor'' gibi abarttı baya. Anlamadım bu çıkışı neden yaptı 😯

He de geç ya...Şu erkeklerin saçma sapan onlem alma konusmalarını ciddiye alıp canınızı sıkmayın allah askına...Olmaz tabi de geç...
Bence geçiştirilecek konu değil. Şimdi tamam diyip kabul ederse evlendikten sonra her olumsuzlukta tartışma olacak.
Bu kadın hiç mi hasta olmayacak ya da istememe hakkı? (sorum size değil)

erkek arkadaşımla bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. şimdiye kadar bazı cinsel konuşmalar geçti aramızda ama birlikte birşey yaşamadık. istediği zamanlar çok oldu ben istemedim.
telde konuşuyorduk, dedi ki 'şimdi böyle istemeyebilirsin ama evlenince böyle yapamazsın kırmızı çizgim çok fena bozuşuruz' dedi. ben çok şaşırdım. 'ne alaka arada böyle olabilir istemediğin durumlar' dedim. 'ben sana böyle bir şey yapsam olur mu çok aşağılayıcı birşey değil mi' dedi. sürekli olursa tabi ki öyle dedim. Ama sesi çok yükseldi. '' sevdiğim, istediğim kadın böyle yaparsa çok kırıcı olur '' ''evlilikte tartışmalar bundan çıkıyor'' gibi abarttı baya. Anlamadım bu çıkışı neden yaptı 😯
adam da tavan yapmış ondandır 😁

Demek ki ananla baban sürekli bundan dolayı kavga ediyorlar ve anladığım kadarıyla bu sende travma olmuş. Sakın ol şampiyon bende insanım ve bu konuda emir almayı sevmem derdim ben olsam. Bekarlık ateşiyle böyle konuşuyor bence

Bence erkek arkadaşınız düşünüyor ki sevgilim beni beğenmiyor beni istemiyor benimle birlikte olmak onun hoşuna gitmiyor yani yeterince kendine ya güvenmiyor ya da sizden onu istediğinize dair bir onay bekliyor. Niyeti kötü olmaya bilir ki bence ilişkinin olmazsa olmazıdır cinsellik. Evlenince her iki tarafta ister diye düşünüyorum.

Kendi adıma konuşayım biraz belki libido fazlam olabilir. Ben eşime yanaşsam o da olmaz dese çok kirilirim. Ya da sürekli isteyen taraf ben olsam begenilmedigimi düşünüyorum bu da beni üzer. Insan arzuladığını bilmek ister bence.

Bence erkek arkadaşınız düşünüyor ki sevgilim beni beğenmiyor beni istemiyor benimle birlikte olmak onun hoşuna gitmiyor yani yeterince kendine ya güvenmiyor ya da sizden onu istediğinize dair bir onay bekliyor. Niyeti kötü olmaya bilir ki bence ilişkinin olmazsa olmazıdır cinsellik. Evlenince her iki tarafta ister diye düşünüyorum.

Ben eşime yanaşsam o da olmaz dese çok kirilirim. Ya da sürekli isteyen taraf ben olsam begenilmedigimi düşünüyorum bu da beni üzer. Insan arzuladığını bilmek ister bence.

Aranızda hiç cinsel yakınlaşma yaşanmadığı için sizin bu konudaki bakış açınızdan tedirgin olmuş. Evlendiğinizde de cinsellikten uzak bir kadın olacağınızdan korkmuş muhtemelen. Belki ufak bir sinyal istemiş sizin de onu istediğinize ama tabuların engel olduğuna, bu engeller ortadan kalktığında onunla isteyerek ve keyif alarak cinsellik yaşayacağınıza dair.

Son düzenleme:
Yukarıdaki yoruma katılıyorum ama sunuda söylemek istedim erkekler evlendikten sonra bu kadar yüksek libidoya sahip olamiyor aylar sonra siz ona diyeceksiniz beni neden istemiyorsunuz diye he he diyip konuyu gecistirebilirsiniz

Şuan hiçbir yakınlaşmanız bile mi yok? Öpüşmüyor musunuz mesela? Sizin cinsellikten çok uzak olduğunuzu düşünüp korkuyor bence, fazla Yükselmesi de çok ihtiyacı var belli 🤣
Ben olsam, normalde ANLAYIŞLI biri ise, he der geçerdim.
Ya bide biraz alın gazını adamcağızın, yazıktır:)

Arkadaşın sex hayatına düşkün ona uysan iyi olur yoksa seni yiyebilir😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X