Erkek arkadasım ve giydiklerime karışması...

Bu arada bende de İlk zamanlar kendini göstermedi karışmazdı . Ne olduysa sonradan oldu. Buda sevgi bağı ile ilgili. Seviyosa kıskanıyo sahipleniyo sana kimsenin bakmasını istemiyo. Ama değişir mi değişmez bir yerde patlak verir. Bunun için ilişki biter mi bitmez . 8 yıl oldu iyi ki de kıyafet için ayrılmamışım diyorum diğer tüm yanları bu yönünü ört pas ediyor çünkü. Sende bunları düşünüp karar vermelisin
Bende olumlu yönleri ağır bastığı için ayrılmıyorum seviyorum zaten

Alkolüne falan karışmıyorsa sadece kıyafetine karışıyorsa muhafazakarlığından olduğunu düşünmedim ben açıkcası. Bir üye yazmış sevgisinden karışıyor. Şimdi doğruya doğru dışarısı abaza kaynıyor. Sen arabada mini etekle otururken bacakların tüm albenisiyle ortadayken birileri pis bakışlarıyla baktığı zaman senin sevgilin afedersin gavat mı "olabilir" desin. Ya o adamlara laf söyleyecek ya sana. Tutup her önüne gelenle kavga etmektense sana biraz daha az dikkat çekici giyin diyor. Yani biraz da onun penceresinden bak. Sen ister misin sevgilin sana bakanlarla kavga etsin olay çıksın?
Benim için kavga etmesin istemiyorum zaten öyle birşey hiç benlik şeyler değil bunlar
Herkes herkese bakıyor insanlar kör mü olucak ya
Mini giy giyme zaten bakıyorlar

İnsan sevdiğini kıskanır tabi
Ama değiştirmeye kalkmaz
Çünkü öyle gördün sevdin
Şimdi ne oluyor
Sonradan açıldım sanki
Böyle bir şey yok . Kıskanmak karakter ve dünyaya bakış ile ilgilidir .
Benim mayamda yok mesela . Sevmiyor muyuz sevgilmizi şimdi?

Bence sana olan sevgisinden yapıyo , sevmese umrunda olmazdn. Ama cok bunalıyosan onunla bu konuyu güzelce konusabilirsn. Sevdiği için daha dikkat edeceğini düşünüyorum. Ki herkesin fikri ayrıdır . Fakat ben böyle yumusak baslı , anlayslı ve sevdiğini sahiplenen erkeklerin sevgisini cok daha gercekci buluyorum.
Aynen, evlenince de sevdiği için döver nolacakki kocişimiz olsun yeter bu hayatta 😍

Yani biraz kişisel özelliklerle ilgili sanırım bu. Ben bir bireyim, sevdiklerim, giydiklerim, yaşadıklarım var. Bunlara saygı duyulmayan yerde bir dakika bile durmam. Benim hayatıma karışıp değiştirmeye çalışacak adamla geleceği asla düşünmem. Lütfen hayatı paylaşacağınız, size eşlik edebilecek, saygılı insanlara zaman harcayın... Giydiğiniz eteğe değil de kafanızdaki düşüncelere takılsınlar.

Olduğun gibi severler... Sonra değiştirmeye çalışır sevecek şekilde oldurmaya çalışırlar. Veee sonra sen çok değiştin deyip ayrılmak isterler 😌
Evliliklerdede böyle sevgliyken oldgu gib seversin evlenınce iki tarafta birbirini değiştirmeye çalışır kmse kendinden ödün vermeyince sen değiştim olur oysaki tepkiler değişti

Erkekler mini etek giyince bütün erkekler bakıyor düşüncesiyle erkeklik gururlarına yediremiyorlar bu durumu.Değiştiremezsin bu durumu maalesef.

Merhaba sevgili hanımlar
8 aydır bir ilişkim var.
Mesela benim ailem daha rahat fazla karışmazlar giydiklerime özellikle babam çok moderndir annem biraz daha baskıcı
Neyse erkek arkadasımın ailesi fazla muhafazakar böyle bir aileden geliyor bu benim için sorun değil açık fikirli biriyim sonuçta bende Türkiye de yaşayan biriyim
Nerde ne giyileceğini bilen bir insanımdır bu arada asla abartı birşey yapmam.ölçülü mesafeliyimdir
Erkek arkadasım mini giymeme takıyor bu ara.sürekli üstüne uzun kaban giy bare burda oturmayalım sana bakıyorlar yok arabada çantanı önüne koy yukardan bakıyorlar vs deyip beni darlıyor.ben kendimden ödün vermem pek.konuşuyorum beni tanıdığında da böyleydim diyorum tamam haklısın diyor sonra yine aynı
Bende geçen patladım tamam ya eşofmanla gezicem artık ben özenmişim güzel giyinmişim ne istiyorsun benden dedim .çok gücüme gidiyor ben zaten biliyorum nasıl giyineceğimi.
Ki kendisinin hayatına müdahale etmem hiç.gayet rahat bırakırım bir iki birşeye karışıcak oldum tavır aldı bana.başta her dediğimi yapan adam resmen çekti kendini .bende bi daha karışmadım .
Ama onun tavrından çok sıkıldım.Beni sevdiğini biliyorum onun dışında .sert kavgalar ettiğimde bile alttan alır bana bir iki kez ses yükseltmiştir o kadar küfür hakaret vs olmadı hiç .ki delirtmiştim onu .
Bazen fevri hareketlerim oluyor.
Ama ben baskıya gelemeyen bir insanım .ilişkimizin başında böyle değildi zaten.zamanla kendini göstermeye başladı.
Böyle olmasını istemiyorum.biraz daha rahat olmasını istiyorum.nasıl değiştirebilirim bilmiyorum sıkıldım seviyorum sırf bu nedenden vazgeçmek istemiyorum.
Ne yapabilirim?yumuşak başlı biri aslında değişebilir ama bu konuda tıkandım resmen...
Sen onun istediği gibi giyinmeye başlasan bu defa güzel ve özenli kızların arkasından öküz gibi bakar
Amacı seni garantiye alıp kimsenin beğenmediği bir kıza çevirip rahatlamak
Kıskançlık sevgi gösterisinin değil egonun ve bencilliğin gösterisidir

Nerede kadın cinayeti işleyen şiddet uygulayan bir tip varsa aşırı kıskanç tiplerden çıkar
Psikolojik şiddetin ilk basamağı yok mini giyme yok askılı giyme yok uzun giymeye başlar katlanarak devam eder

Sen hiç bir şeysin kendi kıyafetine bile seçemeyecek bir kafaya sahipsin
Senin yerine ben seçiyorum demektir bu

Nerede kadın cinayeti işleyen şiddet uygulayan bir tip varsa aşırı kıskanç tiplerden çıkar
Psikolojik şiddetin ilk basamağı yok mini giyme yok askılı giyme yok uzun giymeye başlar katlanarak devam eder

Sen hiç bir şeysin kendi kıyafetine bile seçemeyecek bir kafaya sahipsin
Senin yerine ben seçiyorum demektir bu
Yok ya o kadar da değil. Birtek mini eteği istemiyorsa cinayet işleyenlerle bir tutamayız. Hee her kıyafete karışıyorsa hepten kapatmaya çalışıyorsa o apayrı bir konu. Ama bende erkek olsam o kadar mini ile sevgilimi gezdirmezdim. Tatil harici.

Yok ya o kadar da değil. Birtek mini eteği istemiyorsa cinayet işleyenlerle bir tutamayız. Hee her kıyafete karışıyorsa hepten kapatmaya çalışıyorsa o apayrı bir konu. Ama bende erkek olsam o kadar mini ile sevgilimi gezdirmezdim. Tatil harici.
Ya benimsin ya kara toprağın düşüncesi bu adamların kafasından çıkıyor

Daha tanışır tanışmaz başlamıyorlar bunlara yavaş yavaş adım adım gidiyorlar

İlk başta şu saatte eve geleceksin diyorlar sonra şunu şunu giymeyeceksin
Daha sonra erkek arkadaşlarını beğenmedim telefondan sileceksin instagramda engelleyeceksin
Sonra erkek kuzenine görüşmeyeceksin bize ters
Başını kapatacaksın marketteki kasiyer sana niye gülümsedi küt göze bir yumruk
Sonra dahası dahası
Ve bütün bunlar sevdiği korumak istediği için mi sizce
Aptal dizilerde kıskançlığın sevgi gösteri olduğunu ideal erkek dediğinin kadına saygı duymayan onu yerlerde sürükleyen kişi olduğu gösterildi duruldu
Sonuç bir günde 4 kadın cinayeti
Alakaları yok demeyelim bir çoğu eski sevgilisi kocası hatta kendisinin yüz vermediği adam tarafından katledilmiş kadınlar

Bir konuda daha sevgilimin gavat olduğunu öğrendim çok şükür. Paylaşımı da seven bir arkadaşmış kendisi. Paylaşım için tşk.

He seviyorsa kıskanıyordur he.
Bana "şöyle gülme" diyen adamın dışarıda kimin, kaç kişinin gülüşüne yükseldiğini sorgularım.
Allah herkese aynı zihin açıklığını versin.

Konuya yorumum: bu adamdan bir yol olmaz.

Bence sana olan sevgisinden yapıyo , sevmese umrunda olmazdn. Ama cok bunalıyosan onunla bu konuyu güzelce konusabilirsn. Sevdiği için daha dikkat edeceğini düşünüyorum. Ki herkesin fikri ayrıdır . Fakat ben böyle yumusak baslı , anlayslı ve sevdiğini sahiplenen erkeklerin sevgisini cok daha gercekci buluyorum.

Onu giyme, bunu giyme, buraya gitme, şöyle oturma tarzı cümleler asla bir sevgi belirtisi değildir. Konu sahibinin erkek arkadaşını bilemicem ama bir çok erkek egosundan ve benim dedigim olcak giyme dediysem giyilmeyecek kafasında olduğundan bu şekilde davranıyor.
Ben diyorsam yapacak milletin yanında sevgilisine etek giydiriyor dedirtmem kendime kirolugunda olan ama başka kızlarla da çatır çatır takılan erkeklerden haberiniz yok sanırım ?
Geçin bu seven insan çok kıskanır etek giydirmez laflarını yaa. Gayet sevmeyincede karışıyorlar herşeye.

Gayet bir tutarız. O cinayet işleyenler de mini giyme diye başladılar zaten...
ayrıca ne kadar mini? İnsanlar sizin, sevgililerinin, başka insanların mini ölçeğine göre mi hareket edecek? İyi ki erkek değilsiniz, umarım erkek evlat da yetiştirmezsiniz. Bu zihniyetle zaten başımız yeteri kadar dertte.

Gayet bir tutarız. O cinayet işleyenler de mini giyme diye başladılar zaten...
ayrıca ne kadar mini? İnsanlar sizin, sevgililerinin, başka insanların mini ölçeğine göre mi hareket edecek? İyi ki erkek değilsiniz, umarım erkek evlat da yetiştirmezsiniz. Bu zihniyetle zaten başımız yeteri kadar dertte.

O tarz zihniyetteki kadınları ve erkekleri degistiremessiniz cunku kıskanmak eşittir sevilmek kafasında olduklarından. Yukarıdaki uye erkek olsa eşine mini giydirmezmis. Aman ne harika 😂
Eşinin başını kapatıp evde çocuk batırıp gece cluplerinde o mini etekli dedikleri kizlarla takilan, ama eşi giyse bir tokat patlatan ya da hakaret eden adamlardan bir haberler sanirim dicem de hergun bu tarz olaylardan kadın cinayetleri işleniyor. Adamlara sorunca da namus deniyor. Ben giyerim sana tersse giymeyen birini bul diyemiyorlar beni seviyor diyorlar :)
Zamanında arkadaşım evlendi bütün kıyafetlerini değiştirdi. Kocası gece arkadaşım hasta bahanesiyle gayet acik dedigi tarzda kızlarla yakaladı ve boşandi. Adam o kızla senelerce beraber yaşadi. Arkadaşımı götürmediği yerlere götürdü yedirdi icirdi prenses gibi. Kızın instagraminda bikinili foto dolu ama arkadaşım etek giyemiyordu.
O yüzden geçiniiiiz:)

O tarz zihniyetteki kadınları ve erkekleri degistiremessiniz cunku kıskanmak eşittir sevilmek kafasında olduklarından. Yukarıdaki uye erkek olsa eşine mini giydirmezmis. Aman ne harika 😂
Eşinin başını kapatıp evde çocuk batırıp gece cluplerinde o mini etekli dedikleri kizlarla takilan, ama eşi giyse bir tokat patlatan ya da hakaret eden adamlardan bir haberler sanirim dicem de hergun bu tarz olaylardan kadın cinayetleri işleniyor. Adamlara sorunca da namus deniyor. Ben giyerim sana tersse giymeyen birini bul diyemiyorlar beni seviyor diyorlar :)
Zamanında arkadaşım evlendi bütün kıyafetlerini değiştirdi. Kocası gece arkadaşım hasta bahanesiyle gayet acik dedigi tarzda kızlarla yakaladı ve boşandi. Adam o kızla senelerce beraber yaşadi. Arkadaşımı götürmediği yerlere götürdü yedirdi icirdi prenses gibi. Kızın instagraminda bikinili foto dolu ama arkadaşım etek giyemiyordu.
O yüzden geçiniiiiz:)
Kesinlikle
Benim arkadaşımın hanzo kocası ailesine bile göndermiyordu
Baştan aşağı türbana pardesüye girdirdi kızı

Sonuç iki çocuklu evli bir kadın için arkadaşımı terk gitti
Çocuk ne olacak aile ortamı denildiğinde sende evlenebilirsin aile ortamını görmüş olur dedi çok kıskanç gavat olmayan adam:sus:

Terk etmesine iki gün kala erkek kuzenden gelen cuma mesaj için kıza hakaretler savuruyordu
O yüzden geçiniiiiz onları diyorum bende

Back
X