- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ya artık öyle bi durum oldu ki ben o ve laptopu seyahat ediyoruz. Sürekli bak şöyle bak böyle oldu. Toplantıya girdiği kişilerin bile fotograflarını gösteriyo şöyle biri tarzındaKendi işini yapan insanın pek tatili olmaz. Çünkü kafasında hep iş vardır, elinde, cebinde, telefonunda yani kısacası hayatının her alanında. Ha belki rahatlayabilir durumu, ama hep böyle kalabilir de. Bunu göze alabiliyorsanız evlenmelisiniz.
Bende o raddeye geliyorum ama ses etmiyorum destek oluyorum. Bi ara sendeledi gibi oldu, bunaldım moduna girdi. Dedim silkelen ve kendine gel madem ağır gelecekti niye böyle sorumluluk altına girdin diye. Full yapıcı olmaya çalışıyorum ama bu akşam cok sevdiğim bi filmi anlattım görmüş mesajlarımı ses yok. Sabahlayacağını söylemişti, biraz canım sıkıldı duruma. Bi şey bile paylaşamıyorum diyeEvlenmeden önce benim eşim de işten dolayı bana pek vakit ayıramazdı, söylenir dururdum. Ama gerçekten yoğundu. Biz de hep işten konuşurduk, anlatırdı. Baydın yaa! diye bağırasım geliyordu ne yalan söyleyim. Kus gelmişti. Bak yine gıcık oldum.Evlendikten sonra aksine eve mutlulukla geldi hep. Daha ilgili oldu, akşam hep dibimdeydi. Çünkü dinlendiği, huzur bulduğu bi evi, o zamanlar anlayışlı, tatlışko(?!) bi karısı vardı.. Tabi şimdi aradan 10 yıl geçince ilk yıllar gibi olmuyor. :) Umarım sizin için her şey çok güzel olur.. ayrılacak bir sebep değil bence bu.
Umarım dediğiniz gibi olur cefasını çekiyorum sefasınıda başkası nasiplenmesin :)bir insanın kendi kariyerine ve hedeflerine bu denli bağlı olmasında ne gibi bir sorun olabilirki bırakın çocuk geleceğini garanti altına alsın şimdi size fazla vakir ayıramamasını sorun ediyorsunuz ama yarın öbür gün evlendiğinizde minnet duyarsınız ve bence en azından işi düzgün, düzenli kalıcı bir iş olursa kendi işini yaptığı için yorgun olacaktır evde bulacağı huzur sayesinde hem size hem evinize düşkün olur cefa çekilmeden sefa sürülmezmiş...
Bazen o kadar değişik muhabbetler içinde oluyorum ki geçen şey dedi senle bile bu müşterimle geçirdiğim vakiti geçirmiyorum arkasından kahkaha. Bi afalladım böyle. Harbiden haklıydı.Abim 30 senedir kendi işini yapıyor 30 senedir bayramlarda tatile çıkar, o da mecburi tatil. Çalışabilse o zaman da çalışır. Eşim kendi işini yapmıyor, kurumsal bir şirkette çalışıyor yine de her yere laptopla gidiyoruz. Bir uzvu oldu laptop. Erkek milleti böyle, yapacak bir şey yok.
Bazen o kadar değişik muhabbetler içinde oluyorum ki geçen şey dedi senle bile bu müşterimle geçirdiğim vakiti geçirmiyorum arkasından kahkaha. Bi afalladım böyle. Harbiden haklıydı.
Evet haklısınız, 2 günden beri sabahlama modunda sürekli iş iş. Ne bi filmden ne bi konserden bahsedebiliyoruz. Hızını alamayıp benim iş hayatımada burnunu sokuyo. :) Ben senin kadar hırslı değilim azıcık aşım kaygısız başım bana dokunma dedim.Benim bey bugün söyledi benzer bir şey. Sabah 7’de çıkıyorum, akşam 7’de giriyorum eve, 12 saat iş yerinde vakit geçiriyorum tam tersi olması gerekmez mi falan filan saçmaladı. Aslında onlar da istemiyorlar belki o kadar çalışmayı ama para kazanma ve ev geçindirme misyonu doğuştan kodlandığı için çalışmak zorunda hissediyorlar belki de.
Evet haklısınız, 2 günden beri sabahlama modunda sürekli iş iş. Ne bi filmden ne bi konserden bahsedebiliyoruz. Hızını alamayıp benim iş hayatımada burnunu sokuyo. :) Ben senin kadar hırslı değilim azıcık aşım kaygısız başım bana dokunma dedim.
Daha hiç soramadım, cesarette edemiyorum. Bi dönem böyle gideceğini laf ile karısık söylemişti. O dönem ne kadar uzun bilmiyorumhani insan yeni bir ortama girince (yeni okul yeni şehir yeni iş) sürekli ondan bahseder, her şeyi paylaşır, yeni anne babalarda da olabiliyor bu durum, herkese sürekli çocuğunu anlatır vs. belki öyle bir dönemdir? biraz daha alışınca rutine binince bu kadar sık bahsetmez belki. ama kendi işini yapan insanlar telefonunu laptopını bir kenara bırakamaz. öyle bir beklentin olmasın.
peki sordun mu bizim haftasonları hep böyle ayrı mı geçecek yoksa bu işle ilgili yoğunluk mu? zamanla biraz daha rahat bir programımız olacak mı diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?