eğer sizi kilonuza göre sevip sevmeyecekse direkt yol verinNasıl başlayayım bilmiyorum 1 senelik ilişkimiz var aileleriyle tanıştım o zaman 76 kiloydum ve su an 67-68 arasına inmiş olmam lazım 166 boyum var henüz beni görmedi iki gğn sonra görecek su anki kilomu ama ben hep kafama takıyorum beni beğenmiyorsa ailesi o hakkımda kilolu diye düşünüyorlarsa diye onun yanında iri durmaktan çok korkuyorum cılız değil ama aşırı kiloluda değil göbeği var biraz o kadar ne yapayım bilmiyorum özgüvenim yerle bir olmuş gibi bir yere oturduğumuzda yemek bile yiyemiyorum o noktadayım.Sizce çok mu kiloluyum 8 kilo verdim farkediliyor mudur ben kameradan çekince bazen ince bazen kalın çıkıyorum o yüzden moralim bozuluyor neye inanacağım şaşırdım
Kilo verdikten sonra görmemiş anladığım kadarıyla1 yıldır berabersiniz ve hiç görüşmediniz. Nasıl oluyor?
Daha kilolu halinizle tanışmışsınız partneriniz ve ailesiyle üstelik kilo da vermişsiniz özgüven eksikliğiniz var zannedersem bu yönünüzü iyileştirmeye çalışın benceNasıl başlayayım bilmiyorum 1 senelik ilişkimiz var aileleriyle tanıştım o zaman 76 kiloydum ve su an 67-68 arasına inmiş olmam lazım 166 boyum var henüz beni görmedi iki gğn sonra görecek su anki kilomu ama ben hep kafama takıyorum beni beğenmiyorsa ailesi o hakkımda kilolu diye düşünüyorlarsa diye onun yanında iri durmaktan çok korkuyorum cılız değil ama aşırı kiloluda değil göbeği var biraz o kadar ne yapayım bilmiyorum özgüvenim yerle bir olmuş gibi bir yere oturduğumuzda yemek bile yiyemiyorum o noktadayım.Sizce çok mu kiloluyum 8 kilo verdim farkediliyor mudur ben kameradan çekince bazen ince bazen kalın çıkıyorum o yüzden moralim bozuluyor neye inanacağım şaşırdım
Görüşüyoruz ya 1 senelik ilişkim var onu belirttim sadece :)1 yıldır hiç görüşmediniz mi nasıl neye göre devam ettiniz ilişkinize
Bilmiyorum dediğiniz doğru olabilir ama ben kendimi çok kilolu hissediyorum halaDaha kilolu halinizle tanışmışsınız partneriniz ve ailesiyle üstelik kilo da vermişsiniz özgüven eksikliğiniz var zannedersem bu yönünüzü iyileştirmeye çalışın bence
Tamam o zaman kasacak bir durum yok zaten sizi görmüş ayrıca kilo bu alınırda verilirde sağlık olsunGörüşüyoruz ya 1 senelik ilişkim var onu belirttim sadece :)
Ben evlendiğimde 55 kiloydum şuan 65 im. Bence çok iri bi kilo değil. Kocamın bu kilo alışımdaki fikrini hiç merak etmedim. İnsanız alırsak veririz, verirsek alırız.Nasıl başlayayım bilmiyorum 1 senelik ilişkimiz var aileleriyle tanıştım o zaman 76 kiloydum ve su an 67-68 arasına inmiş olmam lazım 166 boyum var henüz beni görmedi iki gğn sonra görecek su anki kilomu ama ben hep kafama takıyorum beni beğenmiyorsa ailesi o hakkımda kilolu diye düşünüyorlarsa diye onun yanında iri durmaktan çok korkuyorum cılız değil ama aşırı kiloluda değil göbeği var biraz o kadar ne yapayım bilmiyorum özgüvenim yerle bir olmuş gibi bir yere oturduğumuzda yemek bile yiyemiyorum o noktadayım.Sizce çok mu kiloluyum 8 kilo verdim farkediliyor mudur ben kameradan çekince bazen ince bazen kalın çıkıyorum o yüzden moralim bozuluyor neye inanacağım şaşırdım
Ben evlenirken 175 boya 65 kg dim 1 sene sonra sağlık sıkıntıları yaşadım kilo aldikca aldim sistim iyice suanda vermeye calisiyirum ama kendim icin .bosanalimmi yani ayni sey esiminde basina gelebilirdi Allah korusun sevgimi etkilemezdi kilo almasıNasıl başlayayım bilmiyorum 1 senelik ilişkimiz var aileleriyle tanıştım o zaman 76 kiloydum ve su an 67-68 arasına inmiş olmam lazım 166 boyum var henüz beni görmedi iki gğn sonra görecek su anki kilomu ama ben hep kafama takıyorum beni beğenmiyorsa ailesi o hakkımda kilolu diye düşünüyorlarsa diye onun yanında iri durmaktan çok korkuyorum cılız değil ama aşırı kiloluda değil göbeği var biraz o kadar ne yapayım bilmiyorum özgüvenim yerle bir olmuş gibi bir yere oturduğumuzda yemek bile yiyemiyorum o noktadayım.Sizce çok mu kiloluyum 8 kilo verdim farkediliyor mudur ben kameradan çekince bazen ince bazen kalın çıkıyorum o yüzden moralim bozuluyor neye inanacağım şaşırdım
Nasıl başlayayım bilmiyorum 1 senelik ilişkimiz var aileleriyle tanıştım o zaman 76 kiloydum ve su an 67-68 arasına inmiş olmam lazım 166 boyum var henüz beni görmedi iki gğn sonra görecek su anki kilomu ama ben hep kafama takıyorum beni beğenmiyorsa ailesi o hakkımda kilolu diye düşünüyorlarsa diye onun yanında iri durmaktan çok korkuyorum cılız değil ama aşırı kiloluda değil göbeği var biraz o kadar ne yapayım bilmiyorum özgüvenim yerle bir olmuş gibi bir yere oturduğumuzda yemek bile yiyemiyorum o noktadayım.Sizce çok mu kiloluyum 8 kilo verdim farkediliyor mudur ben kameradan çekince bazen ince bazen kalın çıkıyorum o yüzden moralim bozuluyor neye inanacağım şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?