selamlar,
erkek arkadaşımın ablası cuma günü thy hosteslik sınavlarına girecek. erkek arkadaşım kocaelinde yaşıyor ben istanbuldayım. birlikte gideriz dedi. ben de tamam dedim. ilk planımıza göre perşembe akşamı otobüse binecek ve cuma sabahı saat 6 da istanbulda olacak. erkek arkadaşım da sabah 10 gibi istanbulda olacak. ablasıyla 4 saat birlikte oturacağız o gelene kadar. daha önce hiçbir ilişkimiz olmadı. resmiyet olana kadar da olmasını istemiyordum açıkçası. ama yardım etmek istiyorum.
dün akşam erkek arkadaşım beni aradı. ablasının dinlenmeye, duş almaya ve uyumaya ihtiyacı olacakmış. benim ilgilenmem gerekiyormuş. ben de devlet yurdunda kalıyorum. bir odada 6 kişi kalıyoruz. sabah 6 da nasıl alayım. yasak. girse bile benim yatağımda mı yatacak? peki ya duş?
erkek arkadaşımın sınıf arkadaşı var. evde kalıyorlar ve samimiler. ablası bir gün önceden gelip, orada kalabilir. sınav günü de beraber gelebilirler. bana bir de bunu söyledi. böyle bir seçenek varken yaptığı düşüncesizlik değil mi?
en kötüsü de, ilk mülakatı geçerse, pazartesi tekrar sınava girecek. beyfendi ablasını kocaelinden otobüse bindirecekmiş, ben götürecekmişim. sebepte derslerinin olmasıymış.onun ders varsa benim de o gün 6 saat dersim var. odev teslimim, sunumum var. şaşırdım ve sen de geleceksin dedim. ama ben gitmek istemiyorum. ulaşımı zor bir yer değil. arada resmiyet yok ben yapmak zorunda değilim. nasıl tepkimi göstermeliyim?????