Erkek arkadaşım yüzünden çok bunaldım :(

Cevizici94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
2
1
1
31
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum erkek arkadaşımla. Biz 3 yıldır sevgiliyiz. Bir dönem 6-7 ay ayrı kaldık. Nedeni de benim kısıtlayıcı hareketlerim fazla ilgi beklemememmiş. Bana göre de o aşırı ilgisiz. Her gün bilgisayarda saatlerce takılır bir dizi izlemeye başlıyor bölüm bölüm üst üste ya da oyun oynar kendini kaybeder. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz bu yüzden. Bende birlikte izlemeye oynamaya çalışıyorum. İyi oynayamayınca azarlıyor beni ya da bi diziye başlıyoruz bi bakmışım beni beklemeden bisürü bölüm izlemiş o kendi kendine vakit geçirip duruyor. Bende hiç değilse günde 1 saatini bana ayırmasını karşılıklı sohbet ederek konuşmamızı istiyorum. Mesela son bir kaç gündür evden dışarı çıkarken bile bir yere gidiyorum diye haber vermiyor. Neymiş ben onun kararlarını sorgulamıcakmışım özgürlüğünü kısıtlamıcakmışım. Belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Dün gece bana demediğini bırakmadı. Ben onun içindeki tüm heyecanı öldürmüşüm. Eskiden beni görünce çocuklar gibi sevinirmiş şimdi ise hissizleşmiş. Hep düşünüyormuş neden böyleyim diye benim geçmişte ona karşı hareketlerimden dolayıymış. Bende dedimki eğer öyleyse ayrılabiliriz beni affedemiceksen neden barışmak istedin tekrardan dedim. Bana ayrılmak istemiyorum ama heyecanda duymuyorum sana karşı dedi. Sonra ben ağlarken uyumaya gitti. Dünden beri çok kötüyüm bugünde ne aradı ne bişey yazdı nerde yanlış yapıyorum

Adamın kaybetme korkusu yok
Bende senin tam tersinim
Aşırı ilgi beni bayar
Adam arkadaşlarıylayken bile sürekli yazar
Bırak muhabbet et derim
Bu yüzden tartıştık çok kez
Benim ilgiye ihtiyacım yok dedim falan baya bozulmuştu aramız
Erkek arkadaşını sal biraz
Bunaltırsın soğutursun böyle
Kendine vakit ayırsana
Yok diziyi beni beklemeden izlemiş vs yorulmuyor musun?
Git yüzüne maske yap
Saçına fön çek
Mutfağa gir kurabiye yap
Başka işin mi yok erkek arkadaşını merkeze koymuşsun

Ikinizde hatalisiniz.

Sevgilin belli ki daha ergen. Sende farkli sekilde ergensin. Ikinizin beklentileri uyusmuyor. O gece gündüz dizi ve playstation keyfi yapmak istiyor. Sende onun ile zaman geçirme istegin makul fakat "evden çiktiginda ban bildir" istegin mesela ergence.

Ikinizde aslinda bir iliski için hazir degilsiniz. Bence ayrilirsaniz daha iyi olur.

Önce kendin için güzel şeyler yap bence bakımlıysan ekstra bakımlı ol arma sorma kendin çık kendin gez sinemaya git yada arkadaşlarınla eğlen o yazmadan yazma biyerden sonra noluyo ya? demeye başlar diye düşünüyorum ha eğerki yazmadıysa 3 gün 5 gün yinede yazma zaten o kadar uzun süre duruyorsa bence istemiyordur.. Eminim daha güzel anılar biriktirebilirsin kendine :)

ta basindan merkezi ermissin bu adami cok ilgi gostermeyeceksin birak seni merak etsin ne yapiyor ne esiyor cok mu canin skliyor git tek basina sinamaya gez toz arkadaslarinla vakit gecir bak ondan sonra oha ablam hakliymis dersin

Siz ayrılın
Taraflardan biri ayrılırsa diğerine ..... demek düşüyor bazı durumlarda(bilgi olsun dedim)

ayrılmayacaksanız da şikayeti bırakın kabullendiğiniz anlamına geliyor da...

Sizi seviyor da ee siz arkadaşsınız sevgili değilsiniz adam heyecan duymuyor bu çok önemli

O kaçmış siz kovalamışsınız. Bence sadece sevgilinizin değil kimsenin üzerine bu kadar düşmeyin. Birlikte zaman geçirin ama kendinize ait zamanlariniz da olsun . Bir sey daha var sevgilinizin sizi azarlamasi falan normal değil oyun için bir de. Kendinize bunu yaptirmayin . Bugün oyun icin azarlayan yarin bir gun baka seyde ne yapar. Boyle ufak görünen davranışlar bazi sinyaller verir. Once kendinize deger verin.

Bunalttınız bu erkekleri. İlgi ilgi ilgi. Bırakın ne kadar ilgilenmek istiyorsa ilgilensin. İlgilenmiyor heyecan duymuyorsa da alın başınızı gidin. Aynı 3 yaşındaki kızıma benzetiyorum böyle kadınları. Sitenin bahçesinde büyük çocuklar onunla oynamak istemediğinde gelip bana şikayet ediyor. Sende onlarla oynama diyorum kendi kendinize yetmeyi bilin.

Anlayamiyorum cidden sizi tutan ne adam agzina geleni rahatça söylüyor siz de sanki 20 yillik evki beş çocuklu gibi aglayip bekliyorusunuz ahhh ah bu kizlarimizin kendine değer vermemesi neden elin kazmasi geliyo evladini harciyor resmen agzina islak terlikle vurup kapiyi carpmak ve onu oylece birakmak varken aglayin bolca ilgi bekleyin belki birgün verir ne diyim.

Ayrilmak istememesi aliskanliktan ibarette olabilir. Ayrica cok abartiyorsunuz ne diye evden biyere cikarken sana haber verecek ki o arada konusmuyorsaniz? Boyle boyle biktirinca hiç vakit gecirmek istemez tabi.

Cocuk acıkca söylemiş işte heyecanlanmıyorum diye bu bi bitiştir yada bitisin bi ön hamlesi.. o sizi bırakmadan siz onu bırakın bi sarsılsın

Aynı evde yaşıyorsanız..Bitmeyen başka heyecanlarını devam ettirmek istiyor..

Dürüst olsun bitirsin..

Bak ne güzel onunla iletişim kurmaya çalışıyorsun. Ama en büyük sorunun şu. Fazla kıskançlık. Fazla ilgi. Adam seni cepte görüyor. Ne yaparsa yapsın gitmezsin bırakamazsın. Boylw böyle Bi tarafları arşa çıkmış. Simdi asla anında yazma konuşma. Senle iletişim kurmak isterse işim var de ertele. Çok kısa cümlelerle cevap ver biraz böyle devam et. Bakalım gerçek niyeti seninle ciddi mi elinde mi tutmak istiyor yoksa ayrılmaya bahane mi arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…