- 9 Aralık 2019
- 2
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Cevizici94
-
Önce kendin için güzel şeyler yap bence bakımlıysan ekstra bakımlı ol arma sorma kendin çık kendin gez sinemaya git yada arkadaşlarınla eğlen o yazmadan yazma biyerden sonra noluyo ya? demeye başlar diye düşünüyorum ha eğerki yazmadıysa 3 gün 5 gün yinede yazma zaten o kadar uzun süre duruyorsa bence istemiyordur.. Eminim daha güzel anılar biriktirebilirsin kendine :)Merhaba arkadaşlar, benim sorunum erkek arkadaşımla. Biz 3 yıldır sevgiliyiz. Bir dönem 6-7 ay ayrı kaldık. Nedeni de benim kısıtlayıcı hareketlerim fazla ilgi beklemememmiş. Bana göre de o aşırı ilgisiz. Her gün bilgisayarda saatlerce takılır bir dizi izlemeye başlıyor bölüm bölüm üst üste ya da oyun oynar kendini kaybeder. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz bu yüzden. Bende birlikte izlemeye oynamaya çalışıyorum. İyi oynayamayınca azarlıyor beni ya da bi diziye başlıyoruz bi bakmışım beni beklemeden bisürü bölüm izlemiş o kendi kendine vakit geçirip duruyor. Bende hiç değilse günde 1 saatini bana ayırmasını karşılıklı sohbet ederek konuşmamızı istiyorum. Mesela son bir kaç gündür evden dışarı çıkarken bile bir yere gidiyorum diye haber vermiyor. Neymiş ben onun kararlarını sorgulamıcakmışım özgürlüğünü kısıtlamıcakmışım. Belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Dün gece bana demediğini bırakmadı. Ben onun içindeki tüm heyecanı öldürmüşüm. Eskiden beni görünce çocuklar gibi sevinirmiş şimdi ise hissizleşmiş. Hep düşünüyormuş neden böyleyim diye benim geçmişte ona karşı hareketlerimden dolayıymış. Bende dedimki eğer öyleyse ayrılabiliriz beni affedemiceksen neden barışmak istedin tekrardan dedim. Bana ayrılmak istemiyorum ama heyecanda duymuyorum sana karşı dedi. Sonra ben ağlarken uyumaya gitti. Dünden beri çok kötüyüm bugünde ne aradı ne bişey yazdı nerde yanlış yapıyorum
ta basindan merkezi ermissin bu adami cok ilgi gostermeyeceksin birak seni merak etsin ne yapiyor ne esiyor cok mu canin skliyor git tek basina sinamaya gez toz arkadaslarinla vakit gecir bak ondan sonra oha ablam hakliymis dersinMerhaba arkadaşlar, benim sorunum erkek arkadaşımla. Biz 3 yıldır sevgiliyiz. Bir dönem 6-7 ay ayrı kaldık. Nedeni de benim kısıtlayıcı hareketlerim fazla ilgi beklemememmiş. Bana göre de o aşırı ilgisiz. Her gün bilgisayarda saatlerce takılır bir dizi izlemeye başlıyor bölüm bölüm üst üste ya da oyun oynar kendini kaybeder. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz bu yüzden. Bende birlikte izlemeye oynamaya çalışıyorum. İyi oynayamayınca azarlıyor beni ya da bi diziye başlıyoruz bi bakmışım beni beklemeden bisürü bölüm izlemiş o kendi kendine vakit geçirip duruyor. Bende hiç değilse günde 1 saatini bana ayırmasını karşılıklı sohbet ederek konuşmamızı istiyorum. Mesela son bir kaç gündür evden dışarı çıkarken bile bir yere gidiyorum diye haber vermiyor. Neymiş ben onun kararlarını sorgulamıcakmışım özgürlüğünü kısıtlamıcakmışım. Belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Dün gece bana demediğini bırakmadı. Ben onun içindeki tüm heyecanı öldürmüşüm. Eskiden beni görünce çocuklar gibi sevinirmiş şimdi ise hissizleşmiş. Hep düşünüyormuş neden böyleyim diye benim geçmişte ona karşı hareketlerimden dolayıymış. Bende dedimki eğer öyleyse ayrılabiliriz beni affedemiceksen neden barışmak istedin tekrardan dedim. Bana ayrılmak istemiyorum ama heyecanda duymuyorum sana karşı dedi. Sonra ben ağlarken uyumaya gitti. Dünden beri çok kötüyüm bugünde ne aradı ne bişey yazdı nerde yanlış yapıyorum
O kaçmış siz kovalamışsınız. Bence sadece sevgilinizin değil kimsenin üzerine bu kadar düşmeyin. Birlikte zaman geçirin ama kendinize ait zamanlariniz da olsun . Bir sey daha var sevgilinizin sizi azarlamasi falan normal değil oyun için bir de. Kendinize bunu yaptirmayin . Bugün oyun icin azarlayan yarin bir gun baka seyde ne yapar. Boyle ufak görünen davranışlar bazi sinyaller verir. Once kendinize deger verin.Merhaba arkadaşlar, benim sorunum erkek arkadaşımla. Biz 3 yıldır sevgiliyiz. Bir dönem 6-7 ay ayrı kaldık. Nedeni de benim kısıtlayıcı hareketlerim fazla ilgi beklemememmiş. Bana göre de o aşırı ilgisiz. Her gün bilgisayarda saatlerce takılır bir dizi izlemeye başlıyor bölüm bölüm üst üste ya da oyun oynar kendini kaybeder. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz bu yüzden. Bende birlikte izlemeye oynamaya çalışıyorum. İyi oynayamayınca azarlıyor beni ya da bi diziye başlıyoruz bi bakmışım beni beklemeden bisürü bölüm izlemiş o kendi kendine vakit geçirip duruyor. Bende hiç değilse günde 1 saatini bana ayırmasını karşılıklı sohbet ederek konuşmamızı istiyorum. Mesela son bir kaç gündür evden dışarı çıkarken bile bir yere gidiyorum diye haber vermiyor. Neymiş ben onun kararlarını sorgulamıcakmışım özgürlüğünü kısıtlamıcakmışım. Belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Dün gece bana demediğini bırakmadı. Ben onun içindeki tüm heyecanı öldürmüşüm. Eskiden beni görünce çocuklar gibi sevinirmiş şimdi ise hissizleşmiş. Hep düşünüyormuş neden böyleyim diye benim geçmişte ona karşı hareketlerimden dolayıymış. Bende dedimki eğer öyleyse ayrılabiliriz beni affedemiceksen neden barışmak istedin tekrardan dedim. Bana ayrılmak istemiyorum ama heyecanda duymuyorum sana karşı dedi. Sonra ben ağlarken uyumaya gitti. Dünden beri çok kötüyüm bugünde ne aradı ne bişey yazdı nerde yanlış yapıyorum
Meali:Bana ayrılmak istemiyorum ama heyecanda duymuyorum sana karşı dedi.
Aynı evde yaşıyorsanız..Bitmeyen başka heyecanlarını devam ettirmek istiyor..Merhaba arkadaşlar, benim sorunum erkek arkadaşımla. Biz 3 yıldır sevgiliyiz. Bir dönem 6-7 ay ayrı kaldık. Nedeni de benim kısıtlayıcı hareketlerim fazla ilgi beklemememmiş. Bana göre de o aşırı ilgisiz. Her gün bilgisayarda saatlerce takılır bir dizi izlemeye başlıyor bölüm bölüm üst üste ya da oyun oynar kendini kaybeder. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz bu yüzden. Bende birlikte izlemeye oynamaya çalışıyorum. İyi oynayamayınca azarlıyor beni ya da bi diziye başlıyoruz bi bakmışım beni beklemeden bisürü bölüm izlemiş o kendi kendine vakit geçirip duruyor. Bende hiç değilse günde 1 saatini bana ayırmasını karşılıklı sohbet ederek konuşmamızı istiyorum. Mesela son bir kaç gündür evden dışarı çıkarken bile bir yere gidiyorum diye haber vermiyor. Neymiş ben onun kararlarını sorgulamıcakmışım özgürlüğünü kısıtlamıcakmışım. Belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Dün gece bana demediğini bırakmadı. Ben onun içindeki tüm heyecanı öldürmüşüm. Eskiden beni görünce çocuklar gibi sevinirmiş şimdi ise hissizleşmiş. Hep düşünüyormuş neden böyleyim diye benim geçmişte ona karşı hareketlerimden dolayıymış. Bende dedimki eğer öyleyse ayrılabiliriz beni affedemiceksen neden barışmak istedin tekrardan dedim. Bana ayrılmak istemiyorum ama heyecanda duymuyorum sana karşı dedi. Sonra ben ağlarken uyumaya gitti. Dünden beri çok kötüyüm bugünde ne aradı ne bişey yazdı nerde yanlış yapıyorum
Bak ne güzel onunla iletişim kurmaya çalışıyorsun. Ama en büyük sorunun şu. Fazla kıskançlık. Fazla ilgi. Adam seni cepte görüyor. Ne yaparsa yapsın gitmezsin bırakamazsın. Boylw böyle Bi tarafları arşa çıkmış. Simdi asla anında yazma konuşma. Senle iletişim kurmak isterse işim var de ertele. Çok kısa cümlelerle cevap ver biraz böyle devam et. Bakalım gerçek niyeti seninle ciddi mi elinde mi tutmak istiyor yoksa ayrılmaya bahane mi arıyor.Merhaba arkadaşlar, benim sorunum erkek arkadaşımla. Biz 3 yıldır sevgiliyiz. Bir dönem 6-7 ay ayrı kaldık. Nedeni de benim kısıtlayıcı hareketlerim fazla ilgi beklemememmiş. Bana göre de o aşırı ilgisiz. Her gün bilgisayarda saatlerce takılır bir dizi izlemeye başlıyor bölüm bölüm üst üste ya da oyun oynar kendini kaybeder. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz bu yüzden. Bende birlikte izlemeye oynamaya çalışıyorum. İyi oynayamayınca azarlıyor beni ya da bi diziye başlıyoruz bi bakmışım beni beklemeden bisürü bölüm izlemiş o kendi kendine vakit geçirip duruyor. Bende hiç değilse günde 1 saatini bana ayırmasını karşılıklı sohbet ederek konuşmamızı istiyorum. Mesela son bir kaç gündür evden dışarı çıkarken bile bir yere gidiyorum diye haber vermiyor. Neymiş ben onun kararlarını sorgulamıcakmışım özgürlüğünü kısıtlamıcakmışım. Belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Dün gece bana demediğini bırakmadı. Ben onun içindeki tüm heyecanı öldürmüşüm. Eskiden beni görünce çocuklar gibi sevinirmiş şimdi ise hissizleşmiş. Hep düşünüyormuş neden böyleyim diye benim geçmişte ona karşı hareketlerimden dolayıymış. Bende dedimki eğer öyleyse ayrılabiliriz beni affedemiceksen neden barışmak istedin tekrardan dedim. Bana ayrılmak istemiyorum ama heyecanda duymuyorum sana karşı dedi. Sonra ben ağlarken uyumaya gitti. Dünden beri çok kötüyüm bugünde ne aradı ne bişey yazdı nerde yanlış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?