Erkek arkadaşım yüzünden çok bunaldım :(

Sal gitsin ya, bir insan şimdiden heyecanını kaybettiğini açık açık böyle seni kaybetmekten hiç korkmadan konuşabiliyorsa yarın öbür gün neler yapmaz yani ne diye tutacakmışsın yanında daha?

Sanki evlisiniz gibi onu çekmek zorundaymışsınız gibi davranışlarınız..Bence sizin ayrılma vaktiniz gelmiş.

Ruhsuzun tekiymiş erkek arkadaşın o senin ruh eşin değil ben burdan anladım sen hala neyi devam ettiriyon canım ayrıl bence

erkege bu kadar hesap sorarsan totosu kalkar , ilk bulguyla senı aldatır gider ,

boşla biraz kalırsa senındır giderse güle güle

Ayrılmak istemiyorum ama heyecanım bitti ( bende ayrılacak yürek yok sen ayrıl) anladığım kadarıyla aynı evdesiniz ve adamdaki düşünce hem zaten bana yemek yapan çamasırlarımı yıkayan isteklerimi karsılayan biri var niye ben ayrılıpta kendimi zora sokayım düşüncesi bu

Aynı evde yaşamıyoruz ailemle yaşıyorum. 3 senenin hatrına belki bir şeyler değişir diye bekliyorum. Ve hesap sormak amaçlı değil sadece merak ettiğim için biyere giderken ben bugün arkadaşlarımla olucam yazamazsam merak etme diyebilir bence ben bunu ergenlik olarak görmüyorum

Anlattıklarına bakılırsa devam etme derim. Bazı davranışlar çocukça. Birlikte sohbet edemediğiniz adamla da devam etmenin anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…