erkek arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasit sayiliriz, hemen kanma derim. Bu gözler ne acele eden adamlar, bu kulaklar ne seni seviyorumlar duydu. Erkekler ilk heyecanla agizlarina geleni söylüyorlar. Bi kac ay sonra da yok emin degilim, ne istedigimi bilmiyorum falan filan. Yani senin erkek arkadasin da öyle olur demiyorum ama böyle aceleci tiplerden genelde kuskulanmisimdir. Sana tavsiyem kendine ve karsindakine bol bol zaman taniman. Beraber bol bol vakit gecirmeniz, fikirler ve dünya görüsleriniz hakkinda konusmaniz. Onu her firsatta gözetlemen. Sana karsi nasil davraniyor? Ailesine karsi nasil davraniyor? Yabancilara karsi nasil davraniyor? Bunlari iyice kestirmeden adim atma derim. Hem daha genceciksin, baski altinda da hissetme kendini. Tanisma evresinin tadini cikar doya doya, hakkinda hayirlisi olsun canim:)
canım foyası ortaya çıktı engelledim hayatımdan

Kesin sizden birşeyler saklıyor aslında onun akrabasını bulup konuşturmak lazım veya bir gün onun oturduğu mahalleye gizli gidip yakın komşudan bilgi almanız gerekir , bu evlilik olacaksa temeli sağlam olsun, bu aralar hapishaneden çok çıkan erkekler oldu, aman dikkatli olun
foyası ortaya çıkarttım

Ne cıktı anlat dedirtceksin illa 😂😂
şimdi biz cafede oturuyorduk kadının biri geldi yanımıza bu beni evlendirme vadiyle kandırdı çocuk istedi benden benim paralarımı yedi faturalarını ödettirdi benimle zorla birlikte oldu dedi yanımıza gelip bende terkettim anında zaten şühelenmeye başlamıştım durmadan telefonu çalıyordu birde telefonunda bir randevu buldum cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var sanırım bunlar başıma gelemseydi tek bu randevuyu görmem yeterdi

şimdi biz cafede oturuyorduk kadının biri geldi yanımıza bu beni evlendirme vadiyle kandırdı çocuk istedi benden benim paralarımı yedi faturalarını ödettirdi benimle zorla birlikte oldu dedi yanımıza gelip bende terkettim anında zaten şühelenmeye başlamıştım durmadan telefonu çalıyordu birde telefonunda bir randevu buldum cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var sanırım bunlar başıma gelemseydi tek bu randevuyu görmem yeterdi
Açıklama yaptı mı, ne dedi? Gerçi açıklama yapacak bir şey yok ama bir şey demedi mi yine de?

:oha: Bu kadarını da beklemiyordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X