• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşım

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.803
4.465
103
31
Ayni isyerinden taniyoruz birbirimizi ve cogu kisi bizi birbirimize yakıştiriyor.O suan is değişikliği yapti. Neyse o bayramda izinli ben ilk iki gun çalışıyorum.İsrarla annem seninle bayramda tanismak istiyor diyor daha 2 aylik sevgiliyiz. Bende evinize gelemem disarida bulusalim dedim inat etti durdu. En son defol git yazdim bana kufur etti engelle beni dedi bende beddua kufur karisik birseyler yazdim bir erkeğin israrla evimize gel demesi normal mi ?

Ayni isyerinden taniyoruz birbirimizi ve cogu kisi bizi birbirimize yakıştiriyor.O suan is değişikliği yapti. Neyse o bayramda izinli ben ilk iki gun çalışıyorum.İsrarla annem seninle bayramda tanismak istiyor diyor daha 2 aylik sevgiliyiz. Bende evinize gelemem disarida bulusalim dedim inat etti durdu. En son defol git yazdim bana kufur etti engelle beni dedi bende beddua kufur karisik birseyler yazdim bir erkeğin israrla evimize gel demesi normal mi ?
Bayramda normal tabii ki bayramda büyük küçüğün ayağına mı gider gerisi karşılıklı saçmalık

Onun davranışı da normal değil sizin defol yazmanız da, küfür ve beddualar da. En iyisi ayrılmanız olur zaten. Gitmek istememeniz gayet doğal, ben de evde değil dışarıda tanışmak isterdim.

2 aylık bir ilişkide aile ile tanıştırmak anormal. önce bi siz birbirinizi doğru düzgün tanıyın ondan sonra aile ile tanışırsın yani onun dışında sizinde uslubunuz kötü bayramda dışarı çağırılmaz sonuçta ama demek ki güvenmiyormuşsunuz

Hem haklısınız hem haksızsınız. 2 aylık ilişkide anneyle tanışmak bence abes. Ben 2 ayda flörtümü daha tanıyamam bir de annesiyle mi tanışacağım :D
Beddua, küfür konusunda da haksızsınız. Bu kadar şeyden sonra asla barışmayın iyice yüz göz olursunuz

Hem haklısınız hem haksızsınız. 2 aylık ilişkide anneyle tanışmak bence abes. Ben 2 ayda flörtümü daha tanıyamam bir de annesiyle mi tanışacağım :D
Beddua, küfür konusunda da haksızsınız. Bu kadar şeyden sonra asla barışmayın iyice yüz göz olursunuz
Beddua soyle oldu engelledim engeli kaldirdim gormemis ama beni cok sinir etti.Annesiyle tanışmami annesi istemis bende dedimki madem tanisacagiz dışarıda cay kahve icelim yok.

Maşallah gözüm gönlüm şenlendi ikinizin iletişim tarzına bayıldım

İki ay aileyle tanışmak için çok erken ancak defol git demek, beddualar etmek de abartılı bir tepki olmuş. Neyse bittiği iyi olmuş. Saygı sınırlarını çok hızlı aşan insanlarsınız. Uzun vadede ikiniz de mutsuz olursunuz bence.

Back
X