- Emoji Skoru
- 816
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Hiç kız arkadaşı yokSize olan tavırlarına bakın. Cok ilgili düşünceli sizi inanılmaz seviyorsa bi nebze kabul edilebilir. Bu arada erkekler kendi erkek arkadaşlarıyla bire bir tanıştırma konusunda kıskanç olabilir ama kız arkadaşları varsa tanıstırabilirdi
Yani şimdi adama dönüp bakıyorum öyle çok sosyal değil . İş dışında görüştüğü üç dört arkadaşı var onlarda hep erkekYa yedekleri vardır ya da zaman geçirmelik görüyordur.
Yakınlarda çalışıyor sürekli yanıma uğruyor bıktım usandım demediğinden eminsen OkeyHer hafta üç dört gün kuzenle de takılınmaz herhalde dkdkdldld ama olabilir gerçi temas da ediyoruz ama
Biz başladığımızda vardı. İlk üç ayda kullanıyordu sonra dondurduSosyal medyası olmadığına gerçekten inandınız mi? Direkt red flag , siz de biliyorsunuz zaten adamın buram buram yalan söylediğini fakat konduramiyorsunuz
Bir yıldır bi ilişki içindeyim . Ben bi kaç arkadaşım ile tanıştırdım erkek arkadaşımı . Ancak onun çevresinden yüzyüze tanıdığım kimse yok. Gizleme durumu yok iş yerinin oralarda oturuyoruz genelde , spor salonuna gidiyorum vs yani sürekli onun bulunduğu çevredeyiz . bu konuyu ona açtığımda bana ‘ bakın bu benim kız arkadaşım’ şeklinde erkek arkadaşları ile tanıştırmayı manasız bulduğunu , öyle bi tanıştırma şeklinin ona uymadığını denk gelirse ayaküstü tanışabileceğimi söyledi . Ancak bana hala aşırı saçma geliyor onun çevresinden birini yüzyüze tanımıyor olmam . Bi iş arkadaşını gördüm o da uzaktan biz arabada vedalaşıyorduk adam da kaldırımda bekliyordu djdkdkd onun dışında yok tanımıyorum kimseyi sizce normal mi
Vay anasını bilemedim şimdi napayım sizceYakınlarda çalışıyor sürekli yanıma uğruyor bıktım usandım demediğinden eminsen Okey
Paylaşım yapabileceği hesabı suan yok . İnstası vardı biz daha flörtleşirken dondurduCiddi ilişkisi olduğunu düşünen erkekler, mutlaka ilişkilerini kavgasız gürültüsüz hesaplarında akrabaları bile olsa paylaşıyorlar.
Ben paylaşmıyordum çünkü ailemin öğrenmesini istemiyordum ama benimle olan yan yana fotoğraflarını paylaşan sevgililerim oluyordu. Ben sadece toplu arkadaş etkinliklerinden paylaşım yapardım.
Niye dondurdu mesela bi nedeni var miydiBiz başladığımızda vardı. İlk üç ayda kullanıyordu sonra dondurdu
Yani şimdi adama dönüp bakıyorum öyle çok sosyal değil . İş dışında görüştüğü üç dört arkadaşı var onlarda hep erkek
Linkedn var mı?Paylaşım yapabileceği hesabı suan yok . İnstası vardı biz daha flörtleşirken dondurdu
O aralar çok kitap okuyordu , spor iş vs yoğundu zaten aktif olarak da kullanmadığını söyleyip dondurdu sevmiyormuş falanNiye dondurdu mesela bi nedeni var miydi
Normal mi dondurması? Durduk yere ilişki başlayınca niye dondurdu?elbette yedek sosyal medya var hadi çok iyi niyetli olalım da başka yok diyelim ..e yine sizi gizlemek için yapılmış bi eylem?Biz başladığımızda vardı. İlk üç ayda kullanıyordu sonra dondurdu
Linkedn yok sanırım kamuda mühendisBen de enes batur gibi tiplerle sevgili değildim.Kendi halinde erkeklerdi hepsi.
Linkedn var mı?
Bilemiyorum ama bi anda kapatması acayip red flag geldi bana…O aralar çok kitap okuyordu , spor iş vs yoğundu zaten aktif olarak da kullanmadığını söyleyip dondurdu sevmiyormuş falan
Ben beni mi gizliyorsun diye yükseldiğimde sürekli benim çevremde oturuyoruz gizlesem buralarda mı buluşurum vs diyorNormal mi dondurması? Durduk yere ilişki başlayınca niye dondurdu?elbette yedek sosyal medya var hadi çok iyi niyetli olalım da başka yok diyelim ..e yine sizi gizlemek için yapılmış bi eylem?
1 yıl içinde mümkün değil çevre ile kaynaşmamak, en antisosyalin bile Couples’ date durumu oluşur
Tekrarlıyorum, siz zaten biseylerin hayatın dogal akışına aykırı olduğunun farkındasınız, o yüzden açtınız konuyu zaten
Linkedn yok sanırım kamuda mühendis
Günlük işte bi Enes diyim adına o var. Onun da hayatında kimse yokHiç günlük hayatta takıldığı arkadaşı yok mu. Çiftli buluşma yapmak isteyebileceğiniz arkadaşı falan hani öyle oturun kahve için.
Ben de bunca yıldır sevgilimin erkek arkadaşlarıyla hadi tanışayım birilerini göreyim diyerek tanışmadım ya da kasıtlı olarak aynı ortama girmedim hiç.
Ya onların da sevgilisi vardı çiftli buluşmalar yaptık ya da yakın çevrelerde ayaküstü denk geldik.
Araştırayım bi varsa elime ne geçecekVardır vardır.
Araştırayım bi varsa elime ne geçecek