Erkek arkadasım

Hiç kız arkadaşı yok

Sosyal medyası olmadığına gerçekten inandınız mi? Direkt red flag , siz de biliyorsunuz zaten adamın buram buram yalan söylediğini fakat konduramiyorsunuz
Biz başladığımızda vardı. İlk üç ayda kullanıyordu sonra dondurdu

Ciddi ilişkisi olduğunu düşünen erkekler, mutlaka ilişkilerini kavgasız gürültüsüz hesaplarında akrabaları bile olsa paylaşıyorlar.

Ben paylaşmıyordum çünkü ailemin öğrenmesini istemiyordum ama benimle olan yan yana fotoğraflarını paylaşan sevgililerim oluyordu. Ben sadece toplu arkadaş etkinliklerinden paylaşım yapardım.

Paylaşım yapabileceği hesabı suan yok . İnstası vardı biz daha flörtleşirken dondurdu

Biz başladığımızda vardı. İlk üç ayda kullanıyordu sonra dondurdu
Normal mi dondurması? Durduk yere ilişki başlayınca niye dondurdu?elbette yedek sosyal medya var hadi çok iyi niyetli olalım da başka yok diyelim ..e yine sizi gizlemek için yapılmış bi eylem?
1 yıl içinde mümkün değil çevre ile kaynaşmamak, en antisosyalin bile Couples’ date durumu oluşur

Tekrarlıyorum, siz zaten biseylerin hayatın dogal akışına aykırı olduğunun farkındasınız, o yüzden açtınız konuyu zaten

Ben beni mi gizliyorsun diye yükseldiğimde sürekli benim çevremde oturuyoruz gizlesem buralarda mı buluşurum vs diyor

Hiç günlük hayatta takıldığı arkadaşı yok mu. Çiftli buluşma yapmak isteyebileceğiniz arkadaşı falan hani öyle oturun kahve için.
Ben de bunca yıldır sevgilimin erkek arkadaşlarıyla hadi tanışayım birilerini göreyim diyerek tanışmadım ya da kasıtlı olarak aynı ortama girmedim hiç.
Ya onların da sevgilisi vardı çiftli buluşmalar yaptık ya da yakın çevrelerde ayaküstü denk geldik.

Günlük işte bi Enes diyim adına o var. Onun da hayatında kimse yok ay gizlenme ihtimalime aşırı üzüldüm suan .

`