Erkek arkadasım

Size özel mesaj attım bakar mısınız

Ara arkadaşlarını, alsınlar sevgililerini gelsinler, birkaç çift buluşalım dersiniz. İlla isim vermeniz gerekmiyor şu şu şu gelsin diye. Siz nereden bileceksiniz kimin ilişkisi var, kim evli, kim değil.

Konuşsun agalarıyla, çift buluşması yapın işte.

Adını soy adını yazdım çıkmadı nasıl aratmam lazım bildiğim bi platform değil
Linkedin işle ilgili bir platform . Cv gibi yani . Tanıdıklar da ekli birbirine . Size şunu sorayım ? Yaşlarınız evlenmeye uygun ? Bu beyle bu konuyu hiç konuştunuz mu peki ?

Linkedin işle ilgili bir platform . Cv gibi yani . Tanıdıklar da ekli birbirine . Size şunu sorayım ? Yaşlarınız evlenmeye uygun ? Bu beyle bu konuyu hiç konuştunuz mu peki ?
Konuştuk . Suan düşünmediğini (ben de bunu belirttim ) işler o noktaya vardığında tabi ki olabileceğini vs söyledi. Suan ciddi borç ödüyor iki tane ev borcu. Ocakta bitecek borçu . O zamana kadar düşünmediğini ocaktan sonrası için neden olmasın vs dedi

Bu cevap beni tatmin etmedi . Gerçekten düşünen şu anda da olumlu cevap verirdi . Ailemde erkek daha fazla .Valla çıktıkları hakkında neler neler konuşuyorlar bilseniz , aynı anda 2 3 kızla görüşenleri de var , bir kıza sadık olup ailesine bile kızdan bahsedenleri de var. Bunlar da iş sahibi üniversite mezunu erkeklerdi . Hepsi güvenilir değil yani . Ben olsam zorlardım bu adamı . Yaşınız 25 değil ki anı yaşayın diyeyim . Zamanınınızın kıymetli olduğu yaşlardasınız

Çok sosyal biri değilse ya da insan sevmiyorsa sosyal medya yük oluyor insana. Ben 2 sene önce kapattım influence edilmekten nefret ettiğim için. 2 senedir de sosyal medya etkisiyle ürün almışlığım yoktur. Aynı zamanda insanların hayatlarının showroomlarını izlemek de insan psikolojisi için iyi değil. Yetersizlik duygusunu tetikliyor. Sosyal medya pek de matah bişi değil bana göre de o yüzden kullanmamasını abes bulmadım.

Wp durumuna beni at diyen adamı da ruh ve sinir hastalıklarına sevk ederim o ne be

Konu sahibi anlattığın kadarıyla adamın hayatına gayet dahilsin. Haftada 3-4 gün evine girip çıkmalı iş yerine gitmeli gelmeli gayet kamusal alanda yaşanan makul bir ilişki gözlemledim. Çok da soru işaretin olursa kamusal alanda öp bol bol temas et, itiraz ederse o zaman işkillen değilse güzel giden ilişkini bu konu için bozma derim. Adam tanıştırmaktan kaçmıyor özel olarak tanıştırmıyor sadece. Erkeklerin hayatlarıyla alakasız ipsiz sapsız arkadaşları olabilir çoğu da zaten birbirine değer vermez vakit geçirmelik insan gözüyle bakar bizim gibi değiller.

Ne konuda zorlamalıyım ? Suan ailesi burada yanına geldi. Normalde sehirdısındalardı . Nasıl bir zorlama yapayım . Bu belirsizlik beni huzursuz ediyor evet

Adam kamuda memur ama , hepsi mi ipsiz sapsız bu arkadaşların ? Ben çok düğünlerine vs gittim , ciddi ilişkisi olanlar çift olarak katılıyordu etkinliklere .

Evet bu yorum ya ihtiyacım olan snsksks ama diğer yorumları kesinlikle yabana atmayacağım . Şimdi evet ben dahilim hayatına ok . Ama bir Allah’ın kulunu tanımamak çok canımı sıkıyordu zaten.

Kendisi aktiviteden aktiviteye koşan biri değil . Bir yıldır tanıyorum artık. İş - spor ev üçgeninde yaşıyor . Kışın zaten kimseyle oturup buluştuğunu da görmedim . Yazın çıkıyor misal geçen hafta erkek bi arkadaşıyla oturdu . Öyle çok çevresi de yok hep belli isimler

Adam kamuda memur ama , hepsi mi ipsiz sapsız bu arkadaşların ? Ben çok düğünlerine vs gittim , ciddi ilişkisi olanlar çift olarak katılıyordu etkinliklere .
Yok arkadaşları ipsiz sapsız değil

İpsiz sapsız derken it kopuk anlamında demedim aslında ben, birbiriyle ya da kendi hayatıyla alakasız anlamında dedim. Kendisi ortak konu bulur ama sevgilisinin bulamayacağını düşünür.

Sosyallik meselesi bence tamamen. Yine kendimden örnek vereceğim, en en en yakınım olanlar (3 kişi) dışında kimsenin düğününe gitmedim. Düğününe gittiklerime de o dönemki sevgilimi götürmedim. Evlilik düşünmüyorum o zaman da düşünmüyordum dip not. Ama saygılı sevgili kaliteli ilişkiler yaşamama engel değildi bu durum.

Anladım ama bu tek erkekle tanıştırmam diyor Haftasonu buluşunca su arkadaşınla kız arkadaşı da gelsin diyebilmem için kimin kız arkadaşı var bilmem gerekmez mi
Bu da çok anlamsız yani böyle erkek kız karışık, hani arkadaşlarınızın arkadaşlarının falan olduğu bir ortam hiç yok mu? İlla çift çift mi tanışıp takılmak zorundasınız. Ya da böyle buyrunuz bu benin kız arkadaşımdır diye takdim mi edilmelisiniz, spontane hiç denk gelmedi mi koskoca bir yılda anlamadım. Bak akraba aile olsa anlarım belki çok kalabalık bir ailesi vardır (bknz benim sülalem) o yüzden kaçıyordur buna ok. Ama arkadaş olunca konu iş değişiyor bir tane bile nasıl denk gelmez ilginç.

su yoruma o kadar katiliyorum ki, herkes cok cok sosyal olmak zorunda degil. herkes hayatini herkese göstere göstere yasamayi sevmiyor :) sosyal medya kullanmamasi cok tuhaf karsilanmis ama kullanmayan da bir sürü insan var. cekirdek ailem ve cevremde ki insanlar aktif degil . ayrica adamin sizi sakladigi falan da yok. bence mutluysaniz kendi kendize sorun cikarmayin . ben endisenizi cok sacma buldum.

Anladım ama bu tek erkekle tanıştırmam diyor Haftasonu buluşunca su arkadaşınla kız arkadaşı da gelsin diyebilmem için kimin kız arkadaşı var bilmem gerekmez mi
Peki ailesi yok mu, bir kardeşi, kuzeni vb. Ne bileyim en azından onlarla tanıştırabilir. 1 yıl az bir zaman değil

Büyük bir hırsla kullanan sanalda kendine bambaşka bir dünya yaratan insanlar da var kimse de demiyor ki bunlar şizofren skdksmf bizzat gözlemlediğim yalandan fake storylerle yurt dışı seyahati yapan da var bir kaşık suda boğacağı sevgilisiyle eşiyle sosyal medyasında pembe panjurlu evde aşk yaşayan da var. Odak süresi 15 snye düşsün istemeyen sorunlu sayılır olmuş ben şok skxjsjc

Peki ailesi yok mu, bir kardeşi, kuzeni vb. Ne bileyim en azından onlarla tanıştırabilir. 1 yıl az bir zaman değil
ailesi suan yanında evet . Bir erkek kardeşi var . O da biraz garip biri yani öyle anlatıyor snsksks ama bilemedim desem mi

Ben arkadaşlarımla tanıştırırken planlı tanıştırdım benim de çevremden kimse denk gelmedi ki ben ona göre çarpı on sosyalimdir . Büyükşehirde yaşıyoruz

`