Erkek arkadasım

Bu adam hiç mi arkadaşlarıyla dışarı çıkmıyor? İnsan arkadaşlarıyla çıkarken sevgilisini de çağırır, beraber gider, bizde herkes sevgilisiyle gelir valla ortama.

Akşam arkadaşlarıyla buluşur, yemeğe giderler, haftasonu hep beraber bir şeyler yaparlar, ne bileyim konsere giderler, pikniğe giderler, bira içmeye giderler, kahvaltıya giderler. İnsan arkadaşlarıyla buluşur görüşür, beraber bir şeyler yapar. Sevgilisi olan da o ortama sevgilisiyle gelir. Özel olarak "aha benim sevgilim var" diye tanıştırmaz, sevgilisini de o ortama dahil eder çünkü diğer insanlar da sevgilisiyle, eşiyle vs gelir. 1 yıldır hiçbir şeye çağırmaması bana değişik geldi.

Yani ayda iki üç bazı erkek arkadaşları ile oturuyor cok sık görüşmüyor. Ve hep erkekler işte ya da bana öyle diyor gerçekten bilmiyorum

Ayrıl. Erkek arkadaşının gözü dışarıda, senden iyisini bulunca o seni şutlayacak. Kaç yaşıma geldim, 2000'lerin başında bile insanlar kız-erkek arkadaşlarını diğer arkadaşlarına tanıtırdı. Ona göre yeterince ciddi veya arkadaşlarının gözlerine hoş gelebilecek biri olsanız atlaya zıplaya tanıştırırdı.

Bu durumu konuşmak istiyorum onunla . Önce konuşacağım bahaneler dizerse ayrılabilirim . Nasıl bi konuşma yapmalıyım sizce

Hiç denk gelip hiç bir kimsesi ile merhaba bu benim kız arkadaşım ayşe minvalinde bir sohbet geçmediyse ve sosyal medyada da fotoğraf vs yoksa geçmiş olsun sevgiliniz evli ve çocuklu bile olabilir fjjdjd

Ayy hupdidupsi aklıma ne getirdin.

Yakın zamanda on senelik bir erkek arkadaşımın evli olduğunu öğrendim. 10 yıl önce okulda tanışıp, dört beş kez buluştuk ama flört olarak devamı gelmemişti. Bunca yıldır instagram'da ekliydik. Hiiiç yıllardır konuşmamıştık. Geçtiğimiz aylarda okul etkinliğinde denk geldik ve evlenmiş 2-3 yıl önce. Sosyal medyada asla bir evlilik+nişan+sevgililik paylaşımı olmadı. Masada üç beş kız kalınca stalk yaptık evlendiği kişiyi zar zor bulduk. Kızın linkedn hesabında fotoğrafı yoktu kocası izin vermiyormuş twitter vs kullanmasına sadece instagram ve fotoğrafsız, kızlık soyadıyla duran linkedn hesabı var.

Evlenmesine çok şaşırmamın nedeni bu bahsettiğim erkek kişisinin twitterda kızlarla sürekli twetleşmesi, hesabını biliyordum bu evlilik olayını öğrenince ordan bakmıştım defalarca kez kadınlarla tweetleşmiş evli haliyle.

Erkekler artık çok sinsi dikkat et.

Hiç denk gelip hiç bir kimsesi ile merhaba bu benim kız arkadaşım ayşe minvalinde bir sohbet geçmediyse ve sosyal medyada da fotoğraf vs yoksa geçmiş olsun sevgiliniz evli ve çocuklu bile olabilir fjjdjd
Yav yok değil ya evine girip çıkıyorum

Evli değil kesin bilgi . Yine de teşekkür ederim

Günlük işte bi Enes diyim adına o var. Onun da hayatında kimse yok ay gizlenme ihtimalime aşırı üzüldüm suan .
Gizleniyor musun bilemem bence tanıştırmak kadar tanıştırmamak da normal. Yani benim sevgilim de durup dururken gel seni ahmetle mehmetle tanıştırayım demezdi asla.
İş yerine vs gidebiliyorsan çok da endişelenmeye gerek yok gibi ama keşke arkadaşlarıyla tanışabileceğin bi denk geliş olsa.
Ama bu devirde sosyal medyası olmaması ilginç olan kısım bence. Yine aktif olmasa bile senle ve yakın çevresiyle takipleşeceği boş bi hesabı olsun bari ne bileyim, hani hiç mi yok bu devirde…

mesela wp durumuna sizi atmasını istesen atar mı? Sen de yanında olacaksın ama tüm rehberiyle paylaşıp paylaşmadığını görmen açısından.

Yani ayda iki üç bazı erkek arkadaşları ile oturuyor cok sık görüşmüyor. Ve hep erkekler işte ya da bana öyle diyor gerçekten bilmiyorum
Yani hep sap erkek ortamı varsa o da çok hoş değil. Bu adamlar hiç mi eşleriyle, sevgilileriyle program yapmıyor? Napıyorlar kahvede okey mi oynuyorlar buluşunca?
İnsan sevgilisini sosyal ortamına sokar, arkadaşlarıyla tanıştırır, beraber vakit geçirir.

Benim niyetim önce konuşmak . Doğrudan beni gizliyor musun diye mi gireyim konuşmaya napayım bilmiyorum

Yani iş yeri de işte çevresi . İçine girmedim hiç of bilmiyorum bu gizlenme mevzusu çok canımı sıktı .

Benim niyetim önce konuşmak . Doğrudan beni gizliyor musun diye mi gireyim konuşmaya napayım bilmiyorum
Mal değilse "he ya gizliyorum" demez tabii ki.
"Haftasonu arkadaşlarınla beraber plan yapalım, arkadaşlarınla tanışmak istiyorum" deyin direkt. Bir akşam bir kafede falan oturun hep beraber.

"Haftasonu arkadaşlarınla beraber plan yapalım, arkadaşlarınla tanışmak istiyorum" deyin direkt. Bir akşam bir kafede falan oturun hep beraber.

Önce şeyi öğrenmem lazım . Hangi arkadaşının sevgilisi olduğunu djdkdkd çünkü tek erkekle olmaz aha bu benim kız arkadaşım bak diyip mi tanıştırayım gibi bi şeyler söylemişti

Bu durumu konuşmak istiyorum onunla . Önce konuşacağım bahaneler dizerse ayrılabilirim . Nasıl bi konuşma yapmalıyım sizce
Üstüne giderek veya sinirli bir şekilde sormayın. Sakin bir zamanında, ciddi olmayan bir tavırla sorun. Üstüne giderek sorarsanız belki gerçek düşüncelerini değil, duymak istediklerinizi o durumdan kurtulmak için söyler. Duyduğunuz şeyleri de mantık çerçevesinde yorumlayın, "öyle demek istemedi." gibi fikirlere kapılıp eğilip bükmeyin.
Erkekler maymun gibidir, başka dalı tutmadan elindeki dalı bırakmazlar. Erkek arkadaşınız kaç yaşında bilmiyorum ama siz profilinizde 31 yaşında görünüyorsunuz. Hala çok gençsiniz ama 20'lerdeki gibi sağa sola boşa saçacak zamanınızda yok. Bunları sizi üzmek için değil, gözünüzü açmak için söylüyorum. Yaşıtlarınız evlenmeye, çocuk sahibi olmaya başlamışken, siz daha arkadaşlarına sizi tanıştırmaktan utanan bir adamın yanındasınız.

Önce şeyi öğrenmem lazım . Hangi arkadaşının sevgilisi olduğunu djdkdkd çünkü tek erkekle olmaz aha bu benim kız arkadaşım bak diyip mi tanıştırayım gibi bi şeyler söylemişti
Yahu öyle tanışmıyoruz/tanıştırmıyoruz ki ahshf

Arkadaşlarımızla plan yapıyoruz, sevgilimizi de çağırıyoruz/bizi çağırıyorlar, buluştuğumuzda selamlaşıyoruz tanışıyoruz/tanıştırıyoruz. İlişkiye dair sunum yapmıyoruz

Mesela ben en yakın arkadaşımla tanıştıracağım zaman arkadaşımla tavla oynuyorduk, benimki mesaj attı, "xle bilmemnerdeyiz hadi gel tanışırsınız" dedim, geldi tanıştı. "Xciğim bu da benim kıymetli sevgilim" demedim

Diğeri evde otururken arkadaşlarını mangala çağırmıştı, hep beraber evde mangal yaparken tanıştık.

Arkadaşlarım sevgililerini tanıştıracakları zaman herhangi bir buluşmamıza getiriyor, tanışıyoruz. Öyle özel olarak parti düzenlemiyoruz yani, normal bir arkadaş etkinliğine beraber gidiyoruz veya spontane bir planla görüşmüş oluyoruz.

Anladım ama bu tek erkekle tanıştırmam diyor Haftasonu buluşunca su arkadaşınla kız arkadaşı da gelsin diyebilmem için kimin kız arkadaşı var bilmem gerekmez mi

`