Biraz birikim yapmak istiyor olabilir..
Ailesine bakma olayları vs..
Bir süre sonra maddi açıdan sağlamlaştığında evlilik konularını size açar bence..
belki de ama sadece çok kırdı bu davranışı, evet ailesine yardım olayı da varasıl sorun o bu kadar isterken ki 2 yıldır birlikte olmamaıza rağmen sadece evililik kelimesini kullanan oyken, şu an pek de konuşmaması ve evlenemememizden hiç de şikayetçi olmaması. başka şehirde ve hayatından gayet memnun. yeni arkadaşlar, öğrenciler. . bunlar yüzünden sürekli tartışma çıkarıyorum. tabi direkt bunlar değil ama olmayacak bi şeyden çıkarıyorum, sinirimi almaya çalışıyorum . .
Bence kavga etmektense karşılıklı oturup konuşun..
Ne zaman ne olacak bir plan yapın tabi niyeti varsa..
Eğer amacı biraz birikim yapmaksa bunu size açıkca söylesin ki sizde ona göre yolunuzu çizin veye bekleyin..
Bu durumların üzerinde durmamak, bu durumdan kaçmak anlamına da gelebilir o yüzden en güzeli açıkça konuşmak..
haklısınız. aslında benim sorunum sanırım biraz da yaşımgeç kalacağımı düşünüyorum tüm bunlar olana kadar çünkü evlilikten sonra hemen çocuk düşünmüyorum
Sağlam iş bulunca havalanıyor bazı erkekler..
Bunu ona soyleyin...
Ne ara "biz", "ben" oldu diyin, aciklasin...
Farkinda degilse de ceki duzen versin tavrina...
Iki ihtimal var ya yeni bir yere alisma, duzenini oturtma, senin okulun vs. zamana ihtiyaci oldugunu hissetmis, tutamayacagi sozler vermek yerine garanti olunca bunlarla ilgili konusmak istemis olabilir...
Digeri ise diger ortamin ona tatli, degisik gelmesi olabilir...
Tavri size karsi daha soguk ve kirici mi peki?
Yoksa sadece bu konularda mi kendini geri cekti?
hayır. bana karşı asla soğuk ve kırıcı olmaz. beni hiç üzmek istemez, kırmaz. ben bu konuda kırıldım sadece
arkadas calısma hayatına atılınca biraz özgüven patlaması yasamıs anlasılan. atanamadığı dönem ufku biraz daha dardı herhalde tek hayali evlilikti muhtemelen daha içine kapanık olduğu zamanları kapsıyordur o donemler. simdi sosyalleşti, mesleğini eline aldı, cevresi genişledi ve o dönem verdiği kararları sorgulama aşamasında. bu tamamen kötü bir sey değil ama biraz kritik bir noktadasınız. elinden geldiğince anlayıslı görünmeye calıs, beni ihmal ediyorsun moduna girme ama elini de üstünden çekme.
umarım iyi ve kötü günde yanında olmasını istediği kişinin sen olman gerektiği kararına varıp en kısa sürede özüne döner
umarım öyle olur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?