Dikkatli okumamışsın demekki arkadaşım 2 3 haftadır ilgisiz bir konu konuşmak istiyorum yarın ararım şarjım bıtıcek bilmem ne bende sinir oldum bence sen beni arama dedim !abla öncelikle ''tr'' nedir? Adam gibi yazsanız şunu olmuyor mu?Basitleştirmeyin gözünüzü seveyim bunları. Kısaltmanın yeri burası değil.Adama arama demişsin adam ne yapsın yüzsüzlük edip arasın mı? Hadi madem aramasını istiyorsun ne diye arama dedin.Kafan mı karışık neyin ''poposunu indirmek'' için uğraşacaksın birde. Arasa kimin ''poposu kalkacak'' sence? (Tırnak içindeki ifadeler senin tabirin tatlım,sana senin tabirinle cevap vermek istedim!!!)
Teşekkür ederim yorum için evet biz böyle çok iyi dost iyi bir sevgili iyi arkadaş... Böyle çok yakın olduğumuz için bazı şeyleri hataları gormeZden gelip tartışmadan uzak duruyordum. Konuyu çabuk kapatıyodum anlıcağın o yüzdn şimdi ne de olsa gidemez beni seviyor havasında...Oncelikle onu aramayarak baslayabilirsin. Konusmaniz gereken bir konu oldugunu soyluyorsun ve o halen aramiyor.insan merak eder arar.ne diyecek bu acaba diye ki birde siz sevgilisiniz...
Simdiye kadar cok deger vermisiniz ki kaldirdim poposunuzu diyosunuz,bi kalkinca inmesi zor oluyor..sizi ugrastiracak gibi.
Canım ama ne yapıyım sinirden oyle dedim ama pişmanda değilim insan merak eder ne konuşcak acaba diye geçmeyi düşünmüyorum teşekkür ederimadama iftira atma bak arama demişin söz dinliyor aramıyor...
arayana kadar sen hiç harekete geçme sonra kavga et neden böylesin de sonra sı size kalmış
Çok sinir oluyorum ya yaklaşık 2 3 haftadır aramız iyi değil çünkü hiç bir zaman sorumlu biri değildi önceden ben bu kadar takmıyordum ama şimdi kafama takmaya başladım ayrı ülkelerde yaşıyorduk şimdi tr de belki böyle düzelir dedim ama yok iki gün önce seninle konuşmam gereken şey var demiştim aradı konuşamamıştım ben senı arıcam dedim aradım şarjım bıtmek uzere senı yarın arıyım dedı bunu duyunca çıldırdım bende sureklı müsait olmuyo ilgisiz bende arama sen benı ya dedim suratına kapattım o da aramadı. Ben asla arayamam çünkü yeterince poposunu kaldırdım şimdi nasıl indiririm diye plan yapıyorum ?? Yorumlar için şimdiden teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?