Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısıDikkatli okumamışsın demekki arkadaşım 2 3 haftadır ilgisiz bir konu konuşmak istiyorum yarın ararım şarjım bıtıcek bilmem ne bende sinir oldum bence sen beni arama dedim !
Trip yapmak için değil o sinirlendiğim için ! Erkeklere hangi konuda hak verıyosun sevgıyı bellı etmek hissettiklerimi karşı tarafa gösteremiyoruz ozgurce böyle ıyı davranıldıkcada herkes değişebılıyo soylemek istediğim şu çok iyi davrandım haddınden fazla anlayışlı ve sabıtlıydım . Teşekkürler.Adam senin için zaman yaratmıyor. Arayıp sormuyor. Trip yapmak için arama diye koz veriyorsun. Onun da canına minnet yine aramıyor.
Ve hala kaldırdığın popoyu indirmenin peşindesin.
Bazen erkeklere hak veriyorum.
Yani bir kere blöf yapmak bazen böyle ters tepebiliyor.Çok sinir oluyorum ya yaklaşık 2 3 haftadır aramız iyi değil çünkü hiç bir zaman sorumlu biri değildi önceden ben bu kadar takmıyordum ama şimdi kafama takmaya başladım ayrı ülkelerde yaşıyorduk şimdi tr de belki böyle düzelir dedim ama yok iki gün önce seninle konuşmam gereken şey var demiştim aradı konuşamamıştım ben senı arıcam dedim aradım şarjım bıtmek uzere senı yarın arıyım dedı bunu duyunca çıldırdım bende sureklı müsait olmuyo ilgisiz bende arama sen benı ya dedim suratına kapattım o da aramadı. Ben asla arayamam çünkü yeterince poposunu kaldırdım şimdi nasıl indiririm diye plan yapıyorum ?? Yorumlar için şimdiden teşekkürler kızlar
Canım üzücü bir olay ancak şimdiye kadar aramamış 1-2 gün daha bekle belki maddi sıkıntılarından dolayı arayamıyordur bu iyi yönü kötü tarafı ise görüşmek istemiyodur oyüzden aramayıp arayı soğutuyordur.Üstüne düşme bırak gelecekse arıcaksa o fedakarlık yapsın baktın olmuyo herşeyin hayırlısı de temiz bir sayfa aç kendine rabbim kolaylıklar versinÇok sinir oluyorum ya yaklaşık 2 3 haftadır aramız iyi değil çünkü hiç bir zaman sorumlu biri değildi önceden ben bu kadar takmıyordum ama şimdi kafama takmaya başladım ayrı ülkelerde yaşıyorduk şimdi tr de belki böyle düzelir dedim ama yok iki gün önce seninle konuşmam gereken şey var demiştim aradı konuşamamıştım ben senı arıcam dedim aradım şarjım bıtmek uzere senı yarın arıyım dedı bunu duyunca çıldırdım bende sureklı müsait olmuyo ilgisiz bende arama sen benı ya dedim suratına kapattım o da aramadı. Ben asla arayamam çünkü yeterince poposunu kaldırdım şimdi nasıl indiririm diye plan yapıyorum ?? Yorumlar için şimdiden teşekkürler kızlar
Yani bir kere blöf yapmak bazen böyle ters tepebiliyor.
İkincisi çok kaldırdıktan sonra indirmek imkansıza yakın neredeyse.
O psikolojiye girdikten sonra inişe geçmesi ancak senden sonraki hatunla olur.
blöf değildi aslında. Gerçekten o an sinirlendim çünkü 2 gündür söylüyorum aradığında o akşam aradığında da şarjın bitcekse takıcaksın. O sanırım ne konuşmak istediğimi anladı ve tartışmaktan kaçtı bende arama dedim yarında doğal olarak.Yani bir kere blöf yapmak bazen böyle ters tepebiliyor.
İkincisi çok kaldırdıktan sonra indirmek imkansıza yakın neredeyse.
O psikolojiye girdikten sonra inişe geçmesi ancak senden sonraki hatunla olur.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için öyle yapacağımCanım üzücü bir olay ancak şimdiye kadar aramamış 1-2 gün daha bekle belki maddi sıkıntılarından dolayı arayamıyordur bu iyi yönü kötü tarafı ise görüşmek istemiyodur oyüzden aramayıp arayı soğutuyordur.Üstüne düşme bırak gelecekse arıcaksa o fedakarlık yapsın baktın olmuyo herşeyin hayırlısı de temiz bir sayfa aç kendine rabbim kolaylıklar versin
Çok sinir oluyorum ya yaklaşık 2 3 haftadır aramız iyi değil çünkü hiç bir zaman sorumlu biri değildi önceden ben bu kadar takmıyordum ama şimdi kafama takmaya başladım ayrı ülkelerde yaşıyorduk şimdi tr de belki böyle düzelir dedim ama yok iki gün önce seninle konuşmam gereken şey var demiştim aradı konuşamamıştım ben senı arıcam dedim aradım şarjım bıtmek uzere senı yarın arıyım dedı bunu duyunca çıldırdım bende sureklı müsait olmuyo ilgisiz bende arama sen benı ya dedim suratına kapattım o da aramadı. Ben asla arayamam çünkü yeterince poposunu kaldırdım şimdi nasıl indiririm diye plan yapıyorum ?? Yorumlar için şimdiden teşekkürler kızlar
kalkan popo o kadar kolay inmezz hele bu bir erkekse işin çok zor..Çok sinir oluyorum ya yaklaşık 2 3 haftadır aramız iyi değil çünkü hiç bir zaman sorumlu biri değildi önceden ben bu kadar takmıyordum ama şimdi kafama takmaya başladım ayrı ülkelerde yaşıyorduk şimdi tr de belki böyle düzelir dedim ama yok iki gün önce seninle konuşmam gereken şey var demiştim aradı konuşamamıştım ben senı arıcam dedim aradım şarjım bıtmek uzere senı yarın arıyım dedı bunu duyunca çıldırdım bende sureklı müsait olmuyo ilgisiz bende arama sen benı ya dedim suratına kapattım o da aramadı. Ben asla arayamam çünkü yeterince poposunu kaldırdım şimdi nasıl indiririm diye plan yapıyorum ?? Yorumlar için şimdiden teşekkürler kızlar
Çok sinir oluyorum ya yaklaşık 2 3 haftadır aramız iyi değil çünkü hiç bir zaman sorumlu biri değildi önceden ben bu kadar takmıyordum ama şimdi kafama takmaya başladım ayrı ülkelerde yaşıyorduk şimdi tr de belki böyle düzelir dedim ama yok iki gün önce seninle konuşmam gereken şey var demiştim aradı konuşamamıştım ben senı arıcam dedim aradım şarjım bıtmek uzere senı yarın arıyım dedı bunu duyunca çıldırdım bende sureklı müsait olmuyo ilgisiz bende arama sen benı ya dedim suratına kapattım o da aramadı. Ben asla arayamam çünkü yeterince poposunu kaldırdım şimdi nasıl indiririm diye plan yapıyorum ?? Yorumlar için şimdiden teşekkürler kızlar
Teşekkür ederim daha önce çok anlayışlı ve sabırlı davranıyodum ama ...Başlık çok iyi yalnız :)
Bir de şu açıdan bakın, söz dinliyor demek ki
Bu ilişkiden bir şey çıkar mı bilmiyorum ancak böyle sinirli tavırlarla karşıdakine rest çekmek hiçbir şeyin çözümü olmaz. Yani o popo bu şekilde inmez.
Teşekkür ederim aramayı ben düşünmüyorum öyle yapıyorum bakalım hayırlısıAramak isteyen engel tanımaz arar. İlgilenmek isteyen fırsat bulur ilgilenir. Sen ne kadar sinir olursan ol, içinden gelmiyorsa yapmaz. Rahat bırak, boşver. Olmuyorsa zorlama.
Konuşmak isteyen insan bir yolunu mutlaka bulur. Aranızdaki bu mesafeye bu ilişki dayanmaz gibi görünüyor. Aslında sen de bunu biliyorsun ama bir umut kabul etmek istemiyorsun.blöf değildi aslında. Gerçekten o an sinirlendim çünkü 2 gündür söylüyorum aradığında o akşam aradığında da şarjın bitcekse takıcaksın. O sanırım ne konuşmak istediğimi anladı ve tartışmaktan kaçtı bende arama dedim yarında doğal olarak.