Erkek arkadaşıma ayıp ettim, onu kırdım

Mutluluğunuza çomak sokuyorsunuz,
başka bir şey olduğu yok.
Her şeyin altında bir şey ararsanız ilişkiniz zedelenir durur. Kız umrunda dahi değil iken, aklına sokacaksın. Şu facebook ilişki bitirici zaten.

Abartmayın ,insanlar görmek istemedikleri ya da çok foto koyduğu için silmiş olabilir madem o kadar dürüst yalan söylemeye kalksa illa ki anlarsınız

ablam sen her şeyi kuruyon da kuruyon , belki kız silmiştir onu ne bileceksin?
Gerci bu sefer de kız silmiş olsa şöyle düşünürsün '' sevgilim kıza açıldı, kız reddetti ve sildi''
senle hayat geçmez bak söylim

Erkek arkadaşım bu kıza karşı kıskançlığımı anlatıp, onunla anlaşıp daha fazla üzülmeyeyim diye anlaşarak mı sildiler birbirlerini acaba???????ooo böyle bişeyi hele hayatta affedemem

Kendinize güveniniz yok anladığım kadarıyla.Bu kadar kurmussunuz kafanızda adam istemese sizi ayrılır ve o kızla olur.Siz niye ısrarla o kızla olsun diye zorluyorsunuz ?

Bence paronayaksiniz bunu ona sorabilirsiniz neden sildin diye ,

Kız yüz vermemiştir buda silmiş olabilir valla benim ilk aklıma bu gelirdi fesatlıksa fesatlık yani :)))

Kızın dikkatini çeksin diye silmiştir. kızın mutlaka dikkatini çeker kız hesap sormaya geldiğinde oradan muhabbet açılır, erkek arkadaşında başarıyla yürür ona.

Yaşlar kaç ?

Benim için doğru kişi değilsen başkalarını kaçırıyorum nasil bir psikolojiyle söylenmiş diye düşünüyorum..

Yaşınız cok mu küçük merak ettim..

açık açık adama ben senden daha iyisini bulduğum an giderim demişsin neden konuşsun ki?

Yok canım başka nedenlerden olabilir eğer onun sana olan sevgisinden eminsen öyle düşünme

cnm tek kiz mis ona sukret..Benimde konustugum kisi sosyal medya fanatigi 24 sa onlinedir.bende aksine hiç sevmem.

bi insan listesindeki hemen hemen her kızin resmini niye begenir.
Bu yüzden onu listemde n cikarmayi bile düşünüyorum. Sosyal medya ile çok hasır neşir olmak milletin ilgisını çekmek ergenlikten başka bisi olamaz. öyle erkeklerden kaciorum

Herhangi bi konuşma yaşanmadı aralarında neredeyse eminim. Erkek arkadaşım son derece dürüst biri, ama gönlü kaymış olabilir mi istedemeden? Onu sürekli düşünüyor olabilir mi?
Allah aşkına bu kadar paronayaklık neden ?
Belki kız o an bir paylaşım yaptı arkadaşın da o an gördü ve tartışmanız aklına geldiği için siliverdi hemen tekrar yaşanmasın diye sen neler düşünüyorsun

Bence gereksiz bulup silmiştir . Begense silmezdi yâni sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…