- 14 Haziran 2016
- 151
- 174
- 18
Erkek arkadaşım bu kıza karşı kıskançlığımı anlatıp, onunla anlaşıp daha fazla üzülmeyeyim diye anlaşarak mı sildiler birbirlerini acaba???????ooo böyle bişeyi hele hayatta affedemem
+1Evet sildigi icin kesinlikle begeniyo. Ona asik.
Bence paronayaksiniz bunu ona sorabilirsiniz neden sildin diye ,hanımlar 1 ay önce erkek arkadaşımı ortak arkadaşımız olan bir kızın fotoğrafını sosyal medya üzerinden beğendiği için tartışma yaşadık, konuşup hallettik, birdaha konusunu etmedik. Bu olayın üzerinden 2 ay geçti erkek arkadaşım kızı sosyal medya hesabı üzerinden silmiş birden bire. Şaşırdım ve içime kurt düştü, bu kızı çok beğenmeyemi başladıda birden bire ben ne yapıyorum deyip, aklını başına alıp silmeye karar verdi?
Hayır rahatsız oldugumda silmesini istemedim ondan, gerçekten erkek arkadaşımı bu konuda özgür bırakıyorum. Kendi kendine birden bire aklına getirip silmiş. Ama aynı fakülteden ortak bir arkadaş bu kız hani erkek arkadaşımın onu silmiş olması kızın bile mutlaka dikkatini çeker
Söyledikleriniz gerçekten aydınlatıcı, haklısınız. Çekiniyorum açık açık sormaya ve hatta paranoyak olup, ondan hoşlanıyor kesin diye düşünüp erkek arkadaşıma çok büyük ayıp ettim. Beni ekleyen bir çocuk var, silmeme rağmen sürekli yeniden ekliyor, bende erkek arkadaşıma bahsettim bu durumu çünkü çocuk aynı fakülteden. Erkek arkadaşım engelle birdaha ekleyemez dedi bende bunun üzerine, eğer sen benim için doğru kişi değilsen, beyaz atlı prensim değilsen diğer beyaz atlı prens adaylarımı kaçırmama sebep oluyorsun diye cevap verdim. Sırf aklım bu kız konusunda kaldığı içinayıp mı etmişim? Şuan benle konuşmuyor
Yok canım yorum sahibi sildiği için aşık değildir demek istemiş haklıdaAşık mı oldu diyorsunuz? Boyle bir adamın yanında bir dakika durmam
Allah aşkına bu kadar paronayaklık neden ?Herhangi bi konuşma yaşanmadı aralarında neredeyse eminim. Erkek arkadaşım son derece dürüst biri, ama gönlü kaymış olabilir mi istedemeden? Onu sürekli düşünüyor olabilir mi?
Bence gereksiz bulup silmiştir . Begense silmezdi yâni sanmıyorumhanımlar 1 ay önce erkek arkadaşımı ortak arkadaşımız olan bir kızın fotoğrafını sosyal medya üzerinden beğendiği için tartışma yaşadık, konuşup hallettik, birdaha konusunu etmedik. Bu olayın üzerinden 2 ay geçti erkek arkadaşım kızı sosyal medya hesabı üzerinden silmiş birden bire. Şaşırdım ve içime kurt düştü, bu kızı çok beğenmeyemi başladıda birden bire ben ne yapıyorum deyip, aklını başına alıp silmeye karar verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?