Erkek arkadaşıma ayıp ettim, onu kırdım

Öyle kızlar her yerde var. Alımlıysa bir tek sizin sevgilinize alımlı değil sonuçta değil mi? Kadın erkek fark etmez herkes beğenip takip edebiliyor böyle hatunları.
Silmesinin nedeni de her şey olabilir. Paylaşımları çok fazla olunca, aşırı dikkat çekmeye çalışan tipler olunca silebiliyor erkekler bir süre sonra rahatsız olup. Sizin o zaman düşündüğünüzü zaman içinde kendi görüp anlamış olabilir. Ya da belli bir şeyden rahatsız olmuş olabilir. Hadi beğenmesine takıldınız, konuyu kapattınız, hiç kurcalamamanız lazım bu silme olayını. En fazla safa yatarak sakin sakin tatsız bir şey mi oldu şunu silmişsin diyebilirdiniz sanki, o zaman durumu öğrenirdiniz de.
Buradan bir şey çıkmaz bence, daha fazla kurcalamayın, ne yapsam yaranamıyorum diyip yeniden eklerse ne yapacaksınız? Sakin biraz

Son düzenleme:
Siz rahatsız olduğunuzda silmesini istediniz mi peki? O zaman ısrarla silmedi de 2 ay sonra mı sildi?
Hayır rahatsız oldugumda silmesini istemedim ondan, gerçekten erkek arkadaşımı bu konuda özgür bırakıyorum. Kendi kendine birden bire aklına getirip silmiş. Ama aynı fakülteden ortak bir arkadaş bu kız hani erkek arkadaşımın onu silmiş olması kızın bile mutlaka dikkatini çeker

Aşırı samimi yorumlar mesajlaşmalar olmadıkça, bunda delirecek bir şey yok ki. Siz o kızı takıntı yaptığınızdan şu an silmesine de takmışsınız. Kimbilir kimleri siliyor da fark etmiyorsunuz.

Fotoğraf normal bir fotoğrafmış.İçiniz rahat olsun.Bir sorun yok bence.Erkek arkadaşınız kıskanilmayi seviyorsa sırf sizi kıskandırmak için bile beğenmiş olabilir.

Söyledikleriniz gerçekten aydınlatıcı, haklısınız. Çekiniyorum açık açık sormaya ve hatta paranoyak olup, ondan hoşlanıyor kesin diye düşünüp erkek arkadaşıma çok büyük ayıp ettim. Beni ekleyen bir çocuk var, silmeme rağmen sürekli yeniden ekliyor, bende erkek arkadaşıma bahsettim bu durumu çünkü çocuk aynı fakülteden. Erkek arkadaşım engelle birdaha ekleyemez dedi bende bunun üzerine, eğer sen benim için doğru kişi değilsen, beyaz atlı prensim değilsen diğer beyaz atlı prens adaylarımı kaçırmama sebep oluyorsun diye cevap verdim. Sırf aklım bu kız konusunda kaldığı için ayıp mı etmişim? Şuan benle konuşmuyor

Fotoğraf normal bir fotoğrafmış.İçiniz rahat olsun.Bir sorun yok bence.Erkek arkadaşınız kıskanilmayi seviyorsa sırf sizi kıskandırmak için bile beğenmiş olabilir.
Bu ihtimali bende çok düşündüm o zamanlar ama nebileyim erkekler çok saf, kızlar dikkatlerini çekmeye çalışıyorlar, erkeklerde bu kozu veriyor ellerine. Kızlar gercekten çok fena

Çok beğense neden silsin? Aklına esmiş silmiştir.

Erkek arkadaşım bu kıza karşı kıskançlığımı anlatıp, onunla anlaşıp daha fazla üzülmeyeyim diye anlaşarak mı sildiler birbirlerini acaba???????ooo böyle bişeyi hele hayatta affedemem

Erkek arkadaşım bu kıza karşı kıskançlığımı anlatıp, onunla anlaşıp daha fazla üzülmeyeyim diye anlaşarak mı sildiler birbirlerini acaba???????ooo böyle bişeyi hele hayatta affedemem

Bu ihtimali bende çok düşündüm o zamanlar ama nebileyim erkekler çok saf, kızlar dikkatlerini çekmeye çalışıyorlar, erkeklerde bu kozu veriyor ellerine. Kızlar gercekten çok fena
Dikkat çekiyorsa çeksin.Hem hep göz önünde olanın kıymeti olmaz bana göre.Bir suteden sonra göze batar,rahatsizlik verir.Ki erkeklerin de böyle düşüneceğini tahmin ediyorum.

Bu kadar kurma kafanda.Benim de aklima boyle senaryolar gelir bazen.Ama hepsi boş. Erkekler basit düşünür, bizim gibi senaryo kuramazlar. O yüzden rahat ol.Bir fotoğraftan nelere geldin, hayret doğrusu.

Bence çok beğenmeye başlasa oradan silmek yerine sizden ayrılıp onunla çıkardı.
Sonradan silmesi tuhaf olmuş ama bu beğenmeye başladığı anlamına gelmez sanıyorum.

Böyle soylemen hiç hoş olmamış.Bence özür dileyip gönlünü al.

Sağolun kızlar hepinizin düşüncelerini tek tek dikkate alacağım. Umarım kendim kuruyorumdur herşeyi.

Ayıp etmişsin malesef. Özür dilemen lazım.
Genel olarak da sen sadece kendi bakımına odaklan, başka kızlarla asla kıyaslama kendini. Herkesin kendine göre güzellikleri var sen kendininkilerle ilgilen. Sevgilin seni beğeniyor ki seninle birlikte değil mi?
Herkesten etkilenecek olsa zaten belli eder kendini. Ya da o ihtimal varsa adımını evden dışarı atmasın. Sokaklarda da taş gibi kızlar var neticede değil mi? Gazeteleri interneti televizyonu da açmasınlar o zaman. Her önüne gelenden etkileneceklerse... ki öyle iç dünyalarında fazla yer etmiyor bunlar, inan senin kadar düşünmemiştir bile.. Böyle böyle düşünerek rahatlat kendini.. zaten başka türlü durumlar olduğunda erkeğin tavırları da değişiyor, ortada elle tutulur bir şey yokken yok yere huzurunuzu bozma kendi ellerinle.
Konuşacağınız zaman bu kız meselesine çok taktığını belli etmeden üzerinden geçebilirsin, o lafının ardını anlatabilmen için gerekebilir konuya girmen ama kıskanılmak hoşuna gidiyor dedin diye diyorum bunu da. Yine de tanımıyoruz sonuçta sevgilini, ters tepebilir de kızı bu kadar taktığını düşünmesi. Ona sen karar ver ve değineceksen de konunun çok derinine girmemeye çalış derim. Ama bir özür şart. Yine de özür dilesen de şimdi senin sevgilin de o çocuğu takıyordur, o konuda kafasındaki soruişaretlerini silmen lazım. Umarım engellemisindir de. Çok zaman kaybetmeden konuş ki aklına başka şeyler gelnesin. Sinirliyse konuşmak istemezse de - ama sana çirkin bir laf etmez ise tabi- sakinleşince bir daha konuşmaya çalış derim. Umarım aşarsınız.

Bak bu yorumundan sonra bir destek almanı da önereceğim. Ortada somut bir şey, bir delil yokken bunları kurmak normal değil. Hayatının çok stresli bir dönemindeysen belki ondan böyle tepkiler veriyorsundur ama ciddi ciddi, bir kere de olsa bir psikiyatriste gidip şu ruh halini anlatmanı tavsiye ediyorum. Ortada fol yok yumurta yok, kız güzel diye neler geçiyor aklından. Bu kıskançlığın bir adım ötesi. Sıkıntılı canım. Destek almayı düşün istersen yoksa kimseyle mutlu olamazsın. Güzel kadınlar her yerde var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…