Dudakların niye şişti ayol, zenci mi erkek arkadaşın? Dudaklar zorlandıysa demek.
OlurDoktora gitsem oraldan olduğu belli olurmu acaba ailem öğrensin istemiyorum ilk ve sondu bu
Niye öyle diyorsunuz hepsininki 32 cm :)Dudakların niye şişti ayol, zenci mi erkek arkadaşın? Dudaklar zorlandıysa demek.
Herkesin kendi hayatı öyle değilmi? Böyle olacağını bilsem zaten yapmazdım aklımıbi daha yap geçer. ah bu kızlarımız kendini meze etmeyi ne çok seviyor.
Aileme anlatamayacağıma göre zaten böyle birşey olacağını bilsem asla yapmazdım can sıkıcı bi durum ilk ve sondu bu çok pişmanım şuanFake olduğuna Emin’im. Bu platformda böyle bir konu açılacağını sanmıyorum.
İnşallah ağzındaki yara yüzünden değildir pişmanlığın da geçince tekrarlamazsınArkadaşlar erkek arkadaşıma 2 gün önce ilk defa oral yaptım dudaklarım şişmişti yarım saat sonra düzeldi fakat bugün dudağımın iç kısmındaki beyaz 2 yara dikkatimi çekti ne yapmalıyım kendiliğinden geçermi bunlar bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen
Anlaşılmazmı?Cinsellik konusunda yeterli bilgi sahibi olmadan girmeyin bu işlere. Ufacık bir virüs hayatını karartabilir. İşini gücünü bırak doktora git. Oral yaptım demek zorunda değilsin.
Reşitsen ailenin duyması olanaksız.Anlaşılmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?