Erkek arkadaşıma ilk defa oral yaptım ve pişmanım

Mikrop mu kaptın ablam sen.. Hijyen önemli tabiiğğ..

Evde çocuk var diye ekstra temizlik yap mikrop kapmasın diye aylarca insan içine çıkma meyveyi sebzeyi sirkeli suyla yıka. O çocuğu büyüt gitsin vantuz gibi milletin orasını burasını emsin ağzında yaralar çıksın. Aman bu annelere yazık valla.
Demekki çocukken çok da seyyapmamak lazım.

Bu yeni üyeler neden hiç adam akıllı uslu konularla giriş yapmıyor ki hayatımıza,
Anacım uzaktan bakıldığında Güzin abla yada Haydar Dümen variiiii bir platform olarak mı görünüyor ki.

Kuzum yaşın kaç bilmiyorum ama bu kadar korktuğuna göre küçüksün belli,
Cinselliği tabi ki yaşa kimseyi ilgilendirmez, ama en azından cinselliği öğrenin araştırın öyle yaşayın.

belki yeni üye değildir

tanınmamak için yeni üyelik alma ihtimalide var

cinsellik konusunda çok cahil ve deneyimsisiz o yüzden karükatürlük mazeme çıkıyor

zaten cinsellikte espiriye yatkın bir konu
durum böyle olunca absürt ve saçma konular çıkıyor

ben her yeni üyeyle cinsellik ağırlıklı fake açıldığını zannetmiyorum

kadın öyle konularla geliyorki bu kadar olmaz dersin oda fake mi

örneğin
regl oldum test yaptım negatif çıktı acaba gebe olabilirmiyim

abatığımı düşünebilirsin ama vala var

Doktora gitmekten başka çare yok.Merak etme doktor anlamaz ama senin anlatman gerekebilir durumu bilmesi tedavi açısından önemli
Ama bu bilgiyi gidipte ailene anlatacak değil hasta bilgileri paylaşılmaz.
Yaşın kaç bu arada?

İkinci üyelik yasak diye biliyorum ama açan nasıl takip ediliyor bilmiyorum tabi.
Yani genç kızlarımıza bakıyorum, En ufacık bir makyaj malzemesi için bile dünyanın araştırmasını yapıyorlar ve ciddi anlamda ben makyaj malzemesi alırken müşteri temsilcilerine değil ürünlerle ilgilenen genç kızlara danışarak alıyorum eğer yeni bir marka tercih edeceksem, acayip hakimler aldıkları ürüne ama cinsellik yada insan ilişkilerinde yok herhangi bir kendini geliştirme, yaşayacakları cinsel deneyimleri buraya sormaları saçma geliyor, burada hepimiz sağlıklı cinsel hayatı olan veya konu hakkında fikir sahibi olan insanlar değiliz ki, tabi ki vardır konu hakkında fikir sahipleri ama bir tek onlar yorum yapmıyor ki hepimiz ucundan kıyısından fikir üretiyoruz.
Velhasıl desenize yine İlber Ortaylı'yı anacağız.

regl oldum test yaptım negatif çıktı acaba gebe olabilirmiyim

Bir de şey var: erkek arkadaşımla sürtündük, aramızda 2728383 kat kıyafet vardı, bu olayın üzerine 5371738 kez adet gördüm acaba hamile olabilir miyim

Doktora gitsem oraldan olduğu belli olurmu acaba ailem öğrensin istemiyorum ilk ve sondu bu ‍
Doktora diyeceksin tabi.. adam nerden bilsin neden sistigini. Ha sen sabah uyandim boyleydim dersen tahlil yaparlar cinsel yolla bulasan bir hastaliksa yine ortaya cikar.

erkek arkadaşın duş almayı pek sevmiyor heralde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…