Yasiniz kac bilmem ama ayni annembi daha yap geçer. ah bu kızlarımız kendini meze etmeyi ne çok seviyor.
Evde çocuk var diye ekstra temizlik yap mikrop kapmasın diye aylarca insan içine çıkma meyveyi sebzeyi sirkeli suyla yıka. O çocuğu büyüt gitsin vantuz gibi milletin orasını burasını emsin ağzında yaralar çıksın. Aman bu annelere yazık valla.
Demekki çocukken çok da seyyapmamak lazım.
Ama anne yüreği işte kizzzzz ne yapalım.
belki yeni üye değildirBu yeni üyeler neden hiç adam akıllı uslu konularla giriş yapmıyor ki hayatımıza,
Anacım uzaktan bakıldığında Güzin abla yada Haydar Dümen variiiii bir platform olarak mı görünüyor ki.
Kuzum yaşın kaç bilmiyorum ama bu kadar korktuğuna göre küçüksün belli,
Cinselliği tabi ki yaşa kimseyi ilgilendirmez, ama en azından cinselliği öğrenin araştırın öyle yaşayın.
ona ben de şaşırdım doğrusu.Herkesinde midesi bulanıyor anlamadım herkes bi Meryem Ana olmuşdoktora gitmeni öneririm mikrop bulaşmıştır. Hiç gidemezsen en azından bir eczaneye sor
belki yeni üye değildir
tanınmamak için yeni üyelik alma ihtimalide var
cinsellik konusunda çok cahil ve deneyimsisiz o yüzden karükatürlük mazeme çıkıyor
zaten cinsellikte espiriye yatkın bir konu
durum böyle olunca absürt ve saçma konular çıkıyor
ben her yeni üyeyle cinsellik ağırlıklı fake açıldığını zannetmiyorum
kadın öyle konularla geliyorki bu kadar olmaz dersin oda fake mi
örneğin
regl oldum test yaptım negatif çıktı acaba gebe olabilirmiyim
abatığımı düşünebilirsin ama vala var
regl oldum test yaptım negatif çıktı acaba gebe olabilirmiyim
Doktora diyeceksin tabi.. adam nerden bilsin neden sistigini. Ha sen sabah uyandim boyleydim dersen tahlil yaparlar cinsel yolla bulasan bir hastaliksa yine ortaya cikar.Doktora gitsem oraldan olduğu belli olurmu acaba ailem öğrensin istemiyorum ilk ve sondu bu
erkek arkadaşın duş almayı pek sevmiyor heralde .Arkadaşlar erkek arkadaşıma 2 gün önce ilk defa oral yaptım dudaklarım şişmişti yarım saat sonra düzeldi fakat bugün dudağımın iç kısmındaki beyaz 2 yara dikkatimi çekti ne yapmalıyım kendiliğinden geçermi bunlar bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?