Erkek arkadaşıma ilk defa oral yaptım ve pişmanım

Herşeyi ailemize mi anlatıyoruz? Sınır denen bişey var. Gerçekseniz eğer, dut şurubu sürün aftlara eczanede satılıyor. Olmadı belki başka bişey verirler. Bu arada o kişi de pismiş resmen uzak durun bari ne diyeyim?

Böyle şeyler yapacağınız zaman temizliğe dikkat etmelisiniz. Aft çıkmış olabilir, enfeksiyon kaynaklı başka bir şey olabilir, biz buradan bilemeyiz doktora gidip muayene olun.

bi daha yap geçer. ah bu kızlarımız kendini meze etmeyi ne çok seviyor.

asıl bu konularda bilgisiz gençlerin meze olduğunu görüyoruz. bu kızcağıza zamanında gerekli bilgi verilseydi böyle merakına yenik düşmezdi. bir silmeyi akıl ederdi. gerçi konu fake gibi ama neyse.
cinselliği erkeğe ''meze'' olarak gören zihniyetlerden böyle dertler çıkar işte... evlenince hepimiz meze oluyoruz yani öyle mi?

çiş yaptığı yeri içimize sokarken mesele yok da ağzımız mı sorun?
cahilce konuşmayın.

Yok o taraf zaten hastalıklı (?) bölgemiz oraya girse de bir şey olmuyor
Yani sanki ilk defa böyle bir şey denenmiş gibi bazı yorumlar,hangisine gülsem bilemedim

Ya cidden oral yapmaya/yaptırmaya dünyanın sonu gibi davranmak o kadar gereksiz ki. Yapmamaktan iki taraf da memnunsa tabii ki sorun yok bana ne ama bu da seksin üstelik çoğu insana göre gayet zevkli bir kısmı.
Neyse.

Konu sahibi, oral seks son derece doğal ve normal bir şey. Ancak seksin her türlüsü gibi kendi riskleri de var.

Ağzınızdaki aft olabilir, bir çeşit enfeksiyon olabilir. Doktora gitmeniz en mantıklısı. "Oral seks yaptım doktor bey" demenize gerek yok, doktor o tip bir şeyden şüphelenirse zaten size usulünce sorar.

erkekleri biz kullanamadık gitti hep onlar ''kullanıyor'' biz oyuncağız zaten ya
Tabii ki. Kadının seksteki payı erkeğin tatmin olmasını sağlamak. Yoksa kadın niye seks yapsın ki? Siz de yani bilip bilmeden konuşmayın
Öyle oral sekstir, farklı pozisyonlar, yeni şeyler denemek falan zaten kesinlikle iyranç. Keşke eşeysiz üresek de pipilerle hiç işimiz olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…