Erkek arkadaşıma ilk defa oral yaptım ve pişmanım

Yok o taraf zaten hastalıklı (?) bölgemiz oraya girse de bir şey olmuyor
Yani sanki ilk defa böyle bir şey denenmiş gibi bazı yorumlar,hangisine gülsem bilemedim

Olmaz oraya sokarsa bakireliği bozulur artık temiz evlenilecek kız olmaz. Oral iyi o bakımdan.

bunu yazan belliki yaşı küçük birisi, bazı üyelere hayret ediyorum nasıl bir üslupla aşağılayıp korkutuyorlar kızcağızı. güzel bir dille uyarmak lazım ki başına bir şey gelmesin.

Sorunun cevabı olarak da belki dişlerinizi sürtmeyeyim derken kendi dudağınıza geçirmiş olabilirsiniz, cildiniz hassassa dudağınızın şişmesi de normal. ama mutlaka bir doktora gidin enfeksiyon vs de olabilir. ayrıca doktor oral yaparken olduğunu anlamaz. bir daha böyle işlere kalkışırken sevgilinize prezervatif kullanmasını söyleyin ve prezervatif üzerinden halledin işinizi. tek eşli olduğuna emin olmadığınız, hastalıklı olup olmadığını bilmediğiniz kişilerle münasebetinizde çok çok dikkat edin lütfen. psikolojiniz hazır değilse böyle şeyleri yapmayın erteleyin. Geçmiş olsun

18 yaşındayım bunu daha ilk defa yaptım ve gerçekten çok pişmanım galiba geçmişinde cinsel ilişki yaşamış bundan sonra asla yanaşmam

Bilinçsiz bu kadar yakınlaşmayı nasıl başarıyorsunuz gençlik olarak?

Sorsak adam hayatında 5 aydan fazla değildir.

Anlattıkların hiç mantıklı değil ayrıca şişmeler falan 2 günde belirti vermez ciddi hastalıklar yoklama alıyosan adam gibi bunu doğru buluyo musunuz diye sor.

Gerçekten çok teşekkür ederim 18 yaşındayım ve bunu ilk defa yapıyorum pişman oldum zaten insanlar tek bi hatası olmayan melek gibi konuşuyorlar sizin gibi insanlar lazım dünyaya ❤❤

Evladım çocuğum bu ders olsun sana bir dahada tehlikeli sularda yüzme olurmu ..
Sen derslerine odaklan çalış.

Gerçekten çok teşekkür ederim 18 yaşındayım ve bunu ilk defa yapıyorum pişman oldum zaten insanlar tek bi hatası olmayan melek gibi konuşuyorlar sizin gibi insanlar lazım dünyaya ❤❤

Bak ne güzel pişman olmuşsun bunuds dile getiriyorsun yapma böyle şeyleri artık olurmu.
Sen doktora git hemen,anlamaz zaten ..

Rengin solmuş gördün müüü

Bi de ayak yapıyo ya offff bi bitmediniz.

Çiş yaptığı yeri alıp ağzınıza sokuyosunuz, daha ne bekliyorsunuz.

Konu sahibi evlere şenlik ama size de bir yanıt verme gereği duydum."Çiş" sterile yakın bir sıvıdır.Mikroplar da vücudumuzun her yerinde bulunur.En çok bulunduğu yerlerden birisi de ağzımızdır.Sizin mantığınızla kimseyi öpmememiz de lazım.Hele dudaktan öpme falan cıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…