Erkek arkadaşıma karşı çok doluyum

Yanlıs hatrlamıyrsam annesıyle memlekete akraba grmeye gden senın sevgılındı dımı ?

srunumuz olmadı demıssın eger ustte bashettgm senın sevgılınse bu bı srundu
Ve sımdıkıde bı srun hatta bu baslıbasına kca bı srun bak ablacım bugunden kendını bellı etmıs yarın evlennce dha beter olur bu durum evlenınce daha kyar sana

Bence mutlu rolu falan yapma bırak ınceldgı yerden kpsun zaman kaybı olmz en azından hem bı srunun ustunu kapatrsan ılerıde daha buyuk bı srunu dgurur bu yuzden srunlarını ortme coz

sana deger verse zaten vazgecrdı senın uzulmene kayıtsız kalmazdı bence senı sevmıyr ve dedgn gıbı belkıde o dudaktn tahrık olyo yksa nıye ufacık seyde bagrsında patlasın suclu pskolojısı gıbı geldı bana sucunu bastırır gıbı

ben burda sana hak verdım takıp olayı falan degıl asıl olay senın uzulmene ve ısteklerıne sırt cevrıp bıldıgını okuması

Iste geregınden fazla deger ınsanın yuzunu yere eger yapma sende ona aynısını yap cunku bazı ınsanlar guzellıkten anlamaz canın yandıysa sende aynısını ona yapıp canını yakacaksın snra sana veryansın etmeye kalkınca nasılmıs sende bana yapmıstın bak bende aynen byle uzulmustum dedın mı o bıdaha yapmaz yapamaz

Bu bir çözüm olmaz sadece sizi uzer
Yok alışacağım olmuyorsa da bitireceğim zaten
Hayır o ben değilim

O kızı biliyorum benim de hoşuma gidiyor valla ne güzel söylüyor . Gereksiz bir kıskançlık yapmışsın karşı tarafı bu kadar sıkarsan uzaklaşır. Koskoca adam olmuş dışarı cıkacagı saate fazla karışmayın o kendini korumayı elbette biliyordur. Son olarak sende ona inat kerimcanı takip et ne manaayysa

Kimmis o kiz ya.Bakalim da deger mi rahatsiz olmaya.
Bu adam maco bir adam belli.Kadinlari tinlamam diye yemin edenlerden.Omur torpusu olurlar.Inada bindirirler.

Kimmis o kiz ya.Bakalim da deger mi rahatsiz olmaya.
Bu adam maco bir adam belli.Kadinlari tinlamam diye yemin edenlerden.Omur torpusu olurlar.Inada bindirirler.
Ekinberil yazin instagrama ya da google cikar. Kiskanilcak bir sey yok benim acimdan kiz ne guzel sarki soyluyor. Dudaklar on planda dikkat cekici.

Seni o kadar iyi anliyorum kierkek arkadasin da takip etmeyiversin canim senin huzursuz olmandan onemli mi kizi dinlemesi yani

Ya sen de onun gibi rahat davran.Birak doysun dudaga.Elleme.Sen de onu bunu takip et.En sonumda da "nekadar relax bir iliskimiz var dimi askim "de.Sen ustune dustukce kendini birsey sanar.Geri cek kendini.Adam olursa ne ala.Olmazsa koparsaniz da zorla olmaz bir iliski..
Bu arada yaptigin yine de kiskansclik ama haklisin biraz bence bunda.Her konuda yapma ama.Bir de kavga yapma sadece de birak..

böyle bir şey için bu kadar kaba ve kırıcı olan biriyle olma bence o da pek istemiyor gibi

Bence düşünmeyi bırak. Üstüne gitme. Hatta bi daha bu konuyu açma. Kimi takip ediyosa etsin. Yoksa usandırırsın..

İyi akşamlar herkese.
Hemen sorunuma geçiyorum.
Kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum hemde hiç iyi hissetmiyorum.
Üniversiteye giden,hayatı gayet iyi giden, saygi ve aşkla ilerleyen güzel bir ilişkisi olan biriyim.
Fakat bazen ben ben olmuyorum.
Erkek arkadaşımı çok seviyorum ona çok güveniyorum.Ama bazen o kadar kıskanç oluyorum ki kendime hakim olamıyorum.
Mesela yoldan biri geçiyor ve erkek arkadaşım o kişiyi görmüş oluyor inanın kıskançlıktan çıldırıyorum. Veya internette dolaşırken mesela sosyal medyada gayet seksi pozlar veren insanlar olunca direk aklıma erkek arkadaşım geliyor.Acaba o görüyor mu bunu bunlara bakıyor mu diye kendimi yiyorum.
Yada herhangi bir kıskançlık meselesi yüzünden erkek arkadaşıma patlıyorum. Kendimde olmuyorum.O ne kadar beni sakinleştirip konuşmaya çalışsa da beceremiyorum o an.
Erkek arkadaşım bu zamana kadar bir yanlış yapmadı. İhanet edecek biri de değil ama ben neden böyleyim.
Diyeceksiniz ki çocuğa hayatı zehir etmeyin. Ama inanın ki ondan daha çok yıpranıyorum. Lütfen kendimi dizginlemem için bana bir akıl verin.
Yaşam konforum kalmadı.

Eski konularından bir alıntı . Aşırı kıskançlık kaybetme korkusu ,kişinin kendine güvenmemesinden veya karşında ki kişiye tam anlamı ile güvenmediğin için kaynaklanıyor olabilir. Yeni bir ilişkiden çıkıp hiç dinlenmeden, kendine zaman ayırmadan içinde ki boşluğu başkası ile doldurmak tam anlamı ile ruh sağlığına darbedir.

Kıskançlık, içerisinde özgüven eksikliği ve yetersizlik duygularını barındırır. Kişinin özgüveninde düşme olduğu zaman, kişi kendini yetersiz, değersiz hissetmeye başlar. Sahip olduğu sevgiyi hak etmediğini ve kaybedeceğini düşünür. Bu endişe de kıskançlık duygusuna ve onunla baş etmek için yapılan sağlıksız davranışlara sebep olur. Aşırı kıskanç kişi, eşini devamlı kontrol eder, takip eder, onun yaşantısını sınırlar ve üzerinde bir baskı oluşturarak onu kaybetmeyeceğini düşünür. Oysa sadakat, tehditle değil sevgiyle sağlanır. Kıskançlık sonucu yapılan hareketler (takip etme, baskı altında tutma, öfke, şüphecilik) karşı tarafı daha da uzaklaştırır.

Geçmişi tam anlamı ile içsel olarak bitirmediğin için ; içinde bir takım korkuları tetikliyor. Kaybetme korkusu , vazgeçme zorunda kalma , ayrı kalma vs.vs. ve acı çekmekten korktuğun için tüm gücünle sevgiline sarılmışsın. Nerede ise , nereye giderse , naparsa hangi filmi izlicekse, hangi müziği dinlicekse, her hangi bir sosyal siteye takılıcaksa, sana bildirmesini içsel olarak istiyorsun bunu dile getiremediğin için bu tarz tepkilere yol açıyor.

Çözüm sende bitiyor ve yapabileceğine inanıyorum kendin ile baş başa kalarak işe başlamalısın; tüm korkuların ile yüzleşmelisin, kaybetmekte doğal bir döngüdür. İnsan her şeyi kaybedebilir...Geleceği bilmiyoruz fakat bugün sergilediğimiz tüm davranışlar, seçimler ile geleceğimizi inşa ediyoruz ! Var olmayan şeylerden bu kadar korkarsan (sevgilini birine kaptırmak korkusu gibi) emin ol o şey başına gelir; çünkü bu zemini sen hazırlamış oluyorsun. Karşı tarafa aşırı bağlanmış ,aşırı aşık ,aşırı kıskanç imajı çiziyorsun ve karşı tarafın soğumasının başlıca sebeplerindendir.
Naçizane tavsiyem kendine yönel, önce kendini sev kendine değer ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fikirdeyim. Taviz vermek asıl sorun. O taviz vermiyorsa sende taviz vermeyeceksin bu kadar.

Yazdığınız Herşeyi hemen hemen yaşadım sayılır gün içerisinde 5 dakika konuşmalar, aşkım Arkadaşlar bekliyor açamam gitmem lazım demeler, Ayy gerçekten yine sinirlerim depreşti. Ben bu adama katlanamadım sayın konu sahibi. İlişkiyi bitirdim. Çünkü bir taraf mutlu olurken gezerken diğer tarafa hayat zehir oluyor evham hastası olup çıkıyorsun. Panik atak oluyorsun. Kendime üzüldüm ve bitirdim.

Aslında kıskanıyorsun ama kendini kandırıyorsun. Yani kıskanmıyorum saat geç onu korumak için, dudaklara zaafı var rahatsız oldum gibi. Kendin kıskanç bir insan olduğun için onun en ufak rahatsızlıklarında taviz veriyorsun belki d onun için de beklentin artmış ve o taviz vermediğinde sinirleniyorsun normal olarak.
Elbette bazı durumlarda kıskanılır ama cidden bu instagramdan kıskanma olayın abartılı ve sonu yok. Sonrasında keşfette o niye çıktı bu niye çıktı diye sinirlenmeye devam edersin. Yani ekrandaki bir kadını kıskanman yersiz aralarında iletişim olmadığı sürece.
Güveniyorum demişsin ama sanki güvenmiyor gibisin. Güvensen tanımadığı bir dudak için bu kadar sinirlenmez bu kadar üzülmezsin bence. Hani ben sana güveniyorum ama dışarıya güvenmiyorum diyen baskıcı aileler gibi olmuşsunuz. Bu kadar çok talep ve baskı insanı zorlar erkek arkadaşınız da zorlanıyor çok normal.
Bilmiyorum ben de sanırım beni fenomenin birinden kıskansa sevgilim rahatsız olurum, normal gelmez. Benim de profilim açık ve kadın yada erkek diye ayırmadan takip ediyorum beğendiğim paylaşımları. Eşim bunları didiklese çok da hoşuma gitmez açıkçası. Kimseyle yazışmıyorum sonuçta hoşuma giden paylaşımı varsa takip ediyorum.
Çok da anlam yüklememek lazım, beğenmiş takip etmiş işte. Bir ilişkisi var diye beğendiklerini bile kısıtlaması abartılı değil mi sizce de?
Artık siz de taviz vermeyin bence. Bu kadar birbirinize odaklı yaşarsanız zaten mutlu olamazsınız ki...

yetişkin insanların birbirlerine onu takip etme, bunu ekleme, şunu beğenme gibi şeyler söylemesi bana çok saçma geliyor
yahut gece çıkma, ona bakma, bunu giyme, şunu yapma

koca koca kadınlar, erkekler neyi yapmaları-yapmamaları gerektiğini bilecek aklı melekeye sahip olsalar gerek, değil mi?

erkek arkadaş benim saçıma, kıyafetime, makyajıma, sosyal medya kullanımıma (ki gerçi kullanmıyorum) karışamaz, ben de ona karış(a)mam. Çünkü aklı başında erkekle arkadaş olurum şunu yap bunu yapma diye "eğiteceğim" bir öğrenci değil karşımdaki, koca adam.

Uyuyorsak uyuyoruzdur, elbette 100% uyum beklemiyorum ama uymadığım kısımdan bu kadar rahatsız oluyorsam, mutluymuş gibi roller yapana kadar (bu da neyin nesidir yahu?) ayrılırım gider valla.

ayrıca bal gibi kıskanmışsınız işte, kıskanmasanız neden/nesinden rahatsız oldunuz?

Sen bu stressle uzuntuyle cok yasamazsin benden soylemesi.
Gelecegin ya bi kanser vakasi yada aninda tik, bi kalp krizi.

Btun gun bunun icin neden uzulurki bi insan ya???
Ve sevgilin hakli. Kizin yuzu bile gorunmuyor. Ne kdr gereksiz seylerle ugrasiyosunuz yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…