Çünkü bu olaydan başka bir sorunumuz olmadı.
Ama bu olayda o kadar üzüldüm ki. Normalde çok iyidir aramız gerçekten beni önemsediğini hep hissederim .Ama bu çok çok farklıydı. Kendimi hiç bu kadar kötü hissetmedim.
Yok alışacağım olmuyorsa da bitireceğim zatenBu bir çözüm olmaz sadece sizi uzer
Hayır o ben değilimYanlıs hatrlamıyrsam annesıyle memlekete akraba grmeye gden senın sevgılındı dımı ?
srunumuz olmadı demıssın eger ustte bashettgm senın sevgılınse bu bı srundu
Ve sımdıkıde bı srun hatta bu baslıbasına kca bı srun bak ablacım bugunden kendını bellı etmıs yarın evlennce dha beter olur bu durum evlenınce daha kyar sana
Bence mutlu rolu falan yapma bırak ınceldgı yerden kpsun zaman kaybı olmz en azından hem bı srunun ustunu kapatrsan ılerıde daha buyuk bı srunu dgurur bu yuzden srunlarını ortme coz
sana deger verse zaten vazgecrdı senın uzulmene kayıtsız kalmazdı bence senı sevmıyr ve dedgn gıbı belkıde o dudaktn tahrık olyo yksa nıye ufacık seyde bagrsında patlasın suclu pskolojısı gıbı geldı bana sucunu bastırır gıbı
ben burda sana hak verdım takıp olayı falan degıl asıl olay senın uzulmene ve ısteklerıne sırt cevrıp bıldıgını okuması
Iste geregınden fazla deger ınsanın yuzunu yere eger yapma sende ona aynısını yap cunku bazı ınsanlar guzellıkten anlamaz canın yandıysa sende aynısını ona yapıp canını yakacaksın snra sana veryansın etmeye kalkınca nasılmıs sende bana yapmıstın bak bende aynen byle uzulmustum dedın mı o bıdaha yapmaz yapamaz
Onu kiskanmak olarak algilar.Sorun da bu kıskanmadım ki rahatsız oldum sadece.
Kimmis o kiz ya.Bakalim da deger mi rahatsiz olmaya.O kızı biliyorum benim de hoşuma gidiyor valla ne güzel söylüyor . Gereksiz bir kıskançlık yapmışsın karşı tarafı bu kadar sıkarsan uzaklaşır. Koskoca adam olmuş dışarı cıkacagı saate fazla karışmayın o kendini korumayı elbette biliyordur. Son olarak sende ona inat kerimcanı takip et ne manaayysa
Ekinberil yazin instagrama ya da google cikar. Kiskanilcak bir sey yok benim acimdan kiz ne guzel sarki soyluyor. Dudaklar on planda dikkat cekici.Kimmis o kiz ya.Bakalim da deger mi rahatsiz olmaya.
Bu adam maco bir adam belli.Kadinlari tinlamam diye yemin edenlerden.Omur torpusu olurlar.Inada bindirirler.
Bizim kocalarimiz cok sansli diye dusunuyorum sunları okudukça. Girip izlesin yani nolacak?Ekinberil'i diyo bence.
Tamamen sacmalik. Zaten kizin sayfasi acik. Takip etmese bile yine girer bakar. Ergen misin?
Aynı fikirdeyim. Taviz vermek asıl sorun. O taviz vermiyorsa sende taviz vermeyeceksin bu kadar.Cunku erkeklerin bi tarafini cok kaldiriyoruz. Aaa o begenmiyor mu oraya gitmem aaa o sevmiyor mu o insanla gorusmem. Kusura bakmayin ama bu durumlarda ben inadina yaparim. O zaman benden kiymetlisi olmaz. Kac yasina gelmisim kisitlanmayi hic istemem( rahatsiz olurmus canim yaaaa diyerek kendinizden taviz veriyorsunuz) ama beyefendi ona tenezzul etmiyor siz de burda uzuluyorsunuz. Olay sizde bitiyor onun yaptiginin aynisini yapacaksiniz. Taviz tavizi dogurur.
Yazdığınız Herşeyi hemen hemen yaşadım sayılır gün içerisinde 5 dakika konuşmalar, aşkım Arkadaşlar bekliyor açamam gitmem lazım demeler, Ayy gerçekten yine sinirlerim depreşti. Ben bu adama katlanamadım sayın konu sahibi. İlişkiyi bitirdim. Çünkü bir taraf mutlu olurken gezerken diğer tarafa hayat zehir oluyor evham hastası olup çıkıyorsun. Panik atak oluyorsun. Kendime üzüldüm ve bitirdim.İyi geceler.
Berbat bir ruh hali ile size yazıyorum.
Erkek arkadaşımın instagramda takip ettiği biri var. Bu kız şarkı söylüyor ama sadece videoda dudakları görünüyor. Benim erkek arkadaşım da insanların ağzına konuşma şekillerini dudaklarına çok dikkat eder. Bir insanda ilk ve tek dikkat ettiği yer orası diyebilirim . Ve ben neden bilmiyorum ama rahatsız oldum. Bunu erkek arkadaşıma söyledim.
Bana öyle bir patladı ki. Yüzü gözükse güzel diye kiskanacaktin güzel olmasa sesi güzel diye kiskanacaktin. İlla birşey bulacaksın değil mi kiskanacak diye öyle bir patladı ki bana.
ben dudaklarını görünce haz mi alıyorum ne demek istiyorsun sen felan dedi.
Kıskanmamıştım oysaki sadece rahatsız olmuştum. Ve böyle anlatması gerekmezdi. Ve en son pes ettim. Tamam dedim pes ediyorum. Madem ki bu kadar bunaldın artık seni hiç bir şekilde kıskanmıyorum bu sondu dedim.
Daha öncede gece dışarı çıkmasından rahatsız olduğumu söylemiştim defalarca. Ama anlatamadım. Gerçekten güvensizlik değil de içime sinmediğini anlatamadım. Onda da pes ettim. Artık karışmıyorum dedim.
O kadar içim acıdı ki. Dünden beri halletmiş huzurlu mutlu rolü yapıyorum. Ona demiştim ki senin içine sinmeyen seni rahatsız eden hiç birşeyin güzelliği önemi kalmazdı benim için. Onun için oluyormuş demek ki.
Bir çoğunuz beni haklı görmüyorsunuz tahmin edebiliyorum.
Bugün çok az konuştuk ve ben ona konuşabilmek için şimdi mesaj attığımda sadece 5 dakika konuştuk ve canım arkadaşlarım oyuna çağırıyor ben oyuna gidiyorum sonra konuşuruz dedi.
Bende yine gülümsedim hiç konuşamadık ve oyun mu oynuyorsun :) iyi oyunlar dedim .
İçim kan ağlıyor günüm berbat geçti.
Neden kendimi ona anlatamıyorum neden hiç tavizi yok kendisinden.
Rahatsız olmuşsam takip etmese. Bu kadar mı zor. Bugün baktım hala takip ediyor.
Ve rahatsız olduğu herşeyi onemserim. Birşeyden rahatsız olsa ben onu yapmazdım çünkü ona çok değer veriyorum.
Mutlu rolü birşey olmamış rolü yapıyorum. Ama değilim hiç değilim. Düşüncelerimin bi önemi yok sanki. Haklı yada haksız olmak umrumda değil. Biri mutsuzsa ilişkide haklı yada haksız olmanın böyle bir durumda önemi olmamalı. Ama şu anda kendimi çok yalnız hissediyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Ergenim ablacım
Anladım ama bence kızın dişleri güzel değil bence bu kadar takmayınİnanın kıskanmıyorum sadece erkek arkadaşımın zaafı olan bir konuda ve sadece bu konunun olduğu videoları var. Rahatsız oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?