Erkek arkadaşıma karşı çok doluyum

Tam da böyle. Aynen böyle düşünüyorum ama o bana hak vermek yerine tersledi. Kendisi bilir ne deyim. Bende umursamam artık

Yaa, anlattiklarindan direk yay dedim, belki yukseleni yaydir

Bu hic degismiycek ama, senin degistirebilecegin bir sey degil yani bu ilgisizlik taviz vermeme olayi. Benim esim ayni boyleydi, nisanliyken mesaj atardim aksama kadar cevap beklerdim Sonra niye cevap vermedin dedigimde usendim derdi, dusun. Evleneli 10 gun olmus, ilk bas basa kahvaltimiza gitmisiz, bi suru gazete alip kocaman acip okudu, sonra hizli hizli yedi, eline telefonu aldi, arkadaslariyla telefonlasti, yeter oturduk kalkalim dedi. Ve yillardir bu boyle devam ediyor, ben bunu yapmam ben bunu sevmem ben bunu istemem en ufak bir taviz de yok, ilk basta katlanilir gibi geliyor, ask var ya, ama her gun daha zorlasiyor, iyi dusun.

Yok ilgi alaka konusunda buna kadar gerçekten problemli değildik. Vakti varsa sürekli mesaj atar. Bi derdim olsa dinler çözüm arar. Sürekli görüşmek ister. Düşünün ki 1 gün görüşmesek çok özledim hadi yarın geleyim yanına der.
Ama bu konuda çok çok farklı davrandı. Biraz şaşırdım biraz üzüldüm

Bahsettiğin kişiyi tahmin ediyorum, evet sadece dudakları gözüküyor ama çok güzel şarkı söylüyor, güzel bir şey yapıyor bence tek başına koro gibi. Takip etmesinde bir yanlışlık yok bana abartı geldi bu davranışınız. Ona da öyle gelmiş demekki

Normalde birşey yok . Ama sevgilimin insanların ağzına zaafı var.
Ayrıca bakmayıversin yahu benim içimin rahatlığından önemli miydi, değildi.
Haklisin . Benmde zaffim vae gercekten insanlaar konusurken dudaklara bakyrm ama etkilesm falan olmuo tik olmus sanki agz hareketleri dikjatimi cekiyor ,

Sizin ona verdiğiniz değeri maalesef o size vermiyor. Bu değer işleri tek taraflı olmaz asla. Olur da çok fazla yıpranırsınız.

Sevgili olmak demek,hayatlarına müdahale etmek hakkını vermiyor.Karışma.Kimi takip etmiş etmemiş.Beğeniyormuş takip etmiş.Aldattı mı,kur mu yaptı.Demek ki kıskançlıkların bunalttı ki,son damlada patladı

Canım,sen mutlu değilsin ilişkinde bunun da farkındasın.Sevgilinden ilgi ve sevgi dileniyorsun bunu kendine yapma.

Sen bu adamla evlenebilir misin?
Henüz flört aşamasında bile umursamaz olan bir adam ileri de nasıl olur düşünebiliyor musun?
Belli ki dudak fantazisi var sevgilinin,sen yüzüne çarpıncada bozuldu.

Sana tavsiyem,saygı ve sevgiyi hak etmeyen bir erkek için bu kadar taviz verme kendinden.
Yoksa kendine olan saygını kaybedersin.
Sana değer veren bir adam,seni gerçekten seven bir adam ne oyuna bakar ne başka birşeye.

Bırak bu adamı derim,fazla şımaracak iler de .Kendini bulunmaz hint kumaşı sanması da yakın.

Sen böyle önemsedikçe..

Bundan sonra karismayacagim zaten. Kıskanmayacağım da

Neden o seni kıskanmıyo da sen onu kıskanıyosun.o neden sana ricalarda bulunmuyo rahatsızlığını dile getirmiyo.bence sende biraz onu düşünmeden hareket etmelisin.dileğini yap rahatsız olduğu noktada seni anlıycağını düşünüyorum.yalnız bunu misilleme gibi inatçı ters bi tavırla yapmamak lazım

Oda beni kıskanıyor. Mesela ilkokul arkadaşım vardı artık hiç görüşmediğim. Düşünün 7 sınıftan beri görmedim bile. Ama çocuk instagramda facebookta her durumumu her paylaşımımı beğenen biriydi. Daha doğrusu ben bunun farkında değildim. Erkek arkadaşım bana ya bu çocuk herşeyi beğeniyor istemiyorum sil dedi ve ben aynı dakika içerisinde sildim. Neden silmeyim ki. O benim canım ciğerim. Onun içinin rahat olmasından önemli değildi benim için.
Benim için böyle.
Yani oda Ricalarda bulunuyordu. Fakat ben dikkate alıyordum. Saçmalama bu kıskanılır mi demedim.
Ve artık içimden gelmediği için kıskançlık yapmayacağım

Neden mutluymuş gibi davraniyosun ki.neysen o.ol bence belli et o.sana bu kadar anlayışlı olurmuydu anlattgina göre olmazdı.taviz verme kendinden bukadarda kaybetme korkusu yaşama be kardeşm bu yüzden işte erkeklerin kuyruğu diklesiyo. Tavrını keskin bir şekilde koy.sen korkcagina kaybetmekten o.korksun..tecrübeyle sabittir boş konuşmuyorum emin ol

Dizginleri vermişsin eline adamın hayırlı uğurlu olsun daha çooook üzülürsün sen

Haksızsın bence. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama ne olmuş alt tarafı şarkı söyleyen bir kız yani o takip ettiği? Ben de baktım, 700 binden fazla takipçisi var. Yani bu kadar özel alan da bırakmalısınız birbirinize. Arkadaşından rahatsız olmuş diye direkt senin silmen de doğru birşey olmamış ki. Ben olsam silmezdim, niye sileyim arkadaşımı onun için? Sırf "like" atıyor diye? Senin yaptığın çok sağlıksız. Ben de Conchita Wurst'ü çok severim ve takip ederim mesela sosyal medyada, yorumlar da yazarım, beğeni de bırakırım. Sevdiğimi de hep dile getiriyorum, Conchita bir drag artist ve orijinalinde erkek, bana göre yakışıklı da. Erkek arkadaşım bunu kıskansaydı, senin ona zaafın mı var, senin böyle fantezilerin mi var falan gibi bişey ima etseydi ya da onu takip etmeyi bırak, rahatsız oluyorum deseydi çok ciddi bir kavga ederdim herhalde. Böyle şeyler kıskanılmaz, bunlardan rahatsız olmak da saçma ötesi. Nedir yani ben gece yattığımda onu mu düşlüyorum sanki? Hayır. Yormayın kendinizi böyle saçma şeylerle.

Dizginleri vermişsin eline adamın hayırlı uğurlu olsun daha çooook üzülürsün sen

Yok artık keskin çizgiler koymaya başlıyorum. Ona karışmıyorum. Kac gündür şöyle yapsan daha iyi yada herhangi birşey de demedim.
Dün bana benden soğudun değil mi dedi bende ne alakası var dedim . Ben öyle hissediyorum dedi. Artık seni kıskanmıyorum dedim . Beni kıskan eski castleinsnow ol. Ben onu sevdim dedi.
Bilmiyorum bence ilerleyen günlerde ufacık kıskanmam için bile herşeyi yapacak.
Özür dileyecek bekliyorum

Haklı yada haksızım bilmiyorum tek bildiğim sadece kendimi üzdüm ve onu da bıktırdım. Bana ne kadar eskisi gibi ol kıskan dese de artık kıskanmayacağım takip etmeyeceğim kisitlamayacağım. Umarım bu her iki taraf için de iyi olur

Amaaann evir cevir altı üstü erkek arkadaşş yaa işine gelmııosan vur tekmeyi gıtsın ne yanı bu melankolık haller. Gece gece içimi baydın . Çook daha ciddi mevzular var bu hayatta. Henuz başına bişi gelmemişkn hayatım tadını çıkar gez toz eglen mutluluk nerdeyse orda ol.

Burası bir derdim var. İçinizin şenlenmesi biraz zor burada.
Benimde derdim bu napayım. Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…