Erkek arkadaşıma karşı çok doluyum

hayatını neden ona endeksliyorsun ki sna saygı duymayan bir adama sende saygı duyma
Benim çok beğendiğim takip ettiğim dizinin başrol oyuncusunu takip etmeme karıştı. Adını yazamıyorum bile Google a.istemiyorum ya diyor. Peki ben normal bir dizi oyuncusunu takip edemezken o zaafı olduğu birseyi takip edebiliyor. Beni üzen kısmı tam olarak bu

Erkek arkadaşının tavrını takdir ediyorum.Taviz vermemek en güzeli.Sonu gelmiyor çünkü tavizlerin.Ben de patlama yaptığım konuları hiç açmadı eşim,ne zaman açacak gibi olsa ikinci bir kriz ve patlama ortadan yok oluyor.
Onun saçma kıskançlıklarıyla uğraşamam.

O kesinlikle taviz vermezken siz neden taviz veriyorsunuz? Iliskide denge sorunu var.

Peki sizce ben sevdiğim bir dizi oyuncusunu takip edemezken onun bu konuda taviz vermemesi taktir edilecek bir durum mu

Ben sesi guzel olan bir insani kulagimla dinlerim kalkip da dudaklari izlemem. Resmen piskin gibi uste cikmaya calismis. Haz aliyor iste simdi yalan atmasin. Haz almasa izlemez sadece acip dinler..

Peki sizce ben sevdiğim bir dizi oyuncusunu takip edemezken onun bu konuda taviz vermemesi taktir edilecek bir durum mu

Aynı hatalı tavrı onun da yapması işi normalleştirmez ki.
Yani dizi oyuncusundan kıskanması ve seni kısıtlaması zaten kabul edilemez bir şey ki. Adı üstünde dizi oyuncusu. Bana ünlülerden kıskanmak hiç sağlıklı gelmiyor.
Hatan bu saçma kısıtlamayı yaptığında saçmalama dememen. Bu kadar baskı altına almasını kabul edersen istemediği her şeyi yapar özgürlüğünü eline verirsen sonra o aynısını yapmadığında sinirlenirsin elbette.
Bilmiyorum bana çok saçma geliyor onunki de seninki de.
Ben zaten bu tip kısıtlamaları kabul edilmesini yanlış buluyorum. İlişki demek her şeyine karışmak demek değil ya sonuçta.
Neyse bundan sonra beğendiğin aktöre yada mankene yada ne bileyim yazara şaire karışmasına müsaade etmezsin olur biter.

bu biraz karakter meselesi, mesela bende ilişkimde kendimden çok taviz vermezdim ama erkek arkadaşım daha ılımlıdır bu konularda. sonra baktı ben çok üste çıkıyorum hep ben hep benciyim, hemen oda taviz vermemeye başladı. net bir dille uyardı beni , ve o zamandan beri ikimizde aradaki dengeyi kurmak için çok duyarlı davranıyoruz. bende ılımlı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Yani demek istediğim tavrını net koyman lazım, benim aklım başıma böyle gelmişti, tabi erkekler biraz daha değişik olabiliyor, erkek arkadaşın nasıl tepki verecek bilemem.

Kıskanabilirsin bnce yani inkar edecek kadar anormal bir durum değil. Burdaki hanımlar pek relax ama sosyal medya da hayatın içinden. Beyin gerçek yaşantılar yerine koyuyor sosyal medyada olanları. Ve herkesinde bildiği gb ihanetler filan falan gayet mümkün canlarım. Yada ünlülerden fenomanlerden bahsedeksek gögüsünü çekip koyan ünlüyüde takip etmesi rahatsız edicidir mesela.
Ama valla kimi takip edip likelayıp durduğuna cidden bu kadar toleranslıysanız saygı duyuyorum. Güzel bi özellik.
ortayı bulmak lazım diye düşünüyorum sen çok kıskançlığı abartma o biraz kndinden bişeyler düzeltsin. Olmuyorsada yorma kndini..

İşte ne oluyorsa bu şekilde dusundugumuzden oluyor .. Aslında iyiyiz , alsında mutluyuz vs vs .. Biz kızlar hep iyi yönleri gormek zorunda mıyız ? Hep bardağın dolu tarafına bakmak zorunda mıyız ? Ve değişmeyen son : kırıp ,döken , inciten , üzen hep baştacı..

Biraz fazla takıntılı, kıskanç, dışarıdan bakılınca baskıcı görünen bir karaktere sahip olabilirim. Bunu inkar etmiyorum . Ve söylediklerinizin her birini can kulağı ile okudum. Çok teşekkür ederim.
Evet herkes gibi belkide herkesten daha fazla hataları olan biriyimdir belki. Fakat bu konuda olan haksızlığımı kabul edemiyorum daha doğrusu kendimi haksız değil son derece haklı buluyorum.
Ve bu konuda yaşadığım rahatsızlığın kıskançlıkla çok bağdaşmadığını düşünüyorum. Şöyle ki normal zamanda herhangi bir kızı takip ettiği olsun, yolda gördüğü olsun yada arkadaşı olsun. Kıskanma potansiyeline sahibim inkar etmiyorum. Ama benimde kendi içimde kabul edebileceğim ve edemeyeceğim şeyler doğrultusunda yapıyorum.
Bu konu ise kıskançlıktan çok başka birşey benim için.
Erkek arkadaşımın insanların ağzını incelemek gibi dudaklarını incelemek gibi bir zaafı var. Bunu sapkınlık yada haz duyulacak birşey olarak görmüyorum çünkü olmadığına eminim. Ama bu kız videolarında sadece ağzını gösteriyor. Ve bu bana rahatsızlık verdi. O kızı dinlemese de olurdu takip etmese bakmasa da olurdu. Önemli olan bendim benim içimin ferah olmasıydı.
Takip etmemesini bekledim. Çünkü bende onun içine sinmeyeceği şeyleri yapmam. Bu karakterimden hayatımdan odun vermek olmaz. Birlikte gülüp ağladığım gelecek düşündüğüm kişi o. Bakmasam görmesem de olurdu.
Düşünün ki severek takip ettiğim bir dizinin başrol oyuncusunu takip etmek istediğim zaman rahatsızlık duyacağını öğrendikten sonra adını Google a bile bir kez olsun yazmadım bu oyuncunun. Neden? Kendimden taviz mi verdim. Hayır onun içi rahat etsin diyeydi.
Ama aynısını göremedim ondan. Bu sebepten ötürü artık saldım bende. Ufacık bir kıskançlık ufacık bir alınma yada ne bileyim ufacık bir negatif duygu yaşatmayacağım kendime. Umarım bolca özgürlük verip duygunun eksileceği bir ilişki onu mutlu eder. Çünkü bunu o istedi

Ben sesi guzel olan bir insani kulagimla dinlerim kalkip da dudaklari izlemem. Resmen piskin gibi uste cikmaya calismis. Haz aliyor iste simdi yalan atmasin. Haz almasa izlemez sadece acip dinler..

Biraz fazla takıntılı, kıskanç, dışarıdan bakılınca baskıcı görünen bir karaktere sahip olabilirim. Bunu inkar etmiyorum . Ve söylediklerinizin her birini can kulağı ile okudum. Çok teşekkür ederim.
Evet herkes gibi belkide herkesten daha fazla hataları olan biriyimdir belki. Fakat bu konuda olan haksızlığımı kabul edemiyorum daha doğrusu kendimi haksız değil son derece haklı buluyorum.
Ve bu konuda yaşadığım rahatsızlığın kıskançlıkla çok bağdaşmadığını düşünüyorum. Şöyle ki normal zamanda herhangi bir kızı takip ettiği olsun, yolda gördüğü olsun yada arkadaşı olsun. Kıskanma potansiyeline sahibim inkar etmiyorum. Ama benimde kendi içimde kabul edebileceğim ve edemeyeceğim şeyler doğrultusunda yapıyorum.
Bu konu ise kıskançlıktan çok başka birşey benim için.
Erkek arkadaşımın insanların ağzını incelemek gibi dudaklarını incelemek gibi bir zaafı var. Bunu sapkınlık yada haz duyulacak birşey olarak görmüyorum çünkü olmadığına eminim. Ama bu kız videolarında sadece ağzını gösteriyor. Ve bu bana rahatsızlık verdi. O kızı dinlemese de olurdu takip etmese bakmasa da olurdu. Önemli olan bendim benim içimin ferah olmasıydı.
Takip etmemesini bekledim. Çünkü bende onun içine sinmeyeceği şeyleri yapmam. Bu karakterimden hayatımdan odun vermek olmaz. Birlikte gülüp ağladığım gelecek düşündüğüm kişi o. Bakmasam görmesem de olurdu.
Düşünün ki severek takip ettiğim bir dizinin başrol oyuncusunu takip etmek istediğim zaman rahatsızlık duyacağını öğrendikten sonra adını Google a bile bir kez olsun yazmadım bu oyuncunun. Neden? Kendimden taviz mi verdim. Hayır onun içi rahat etsin diyeydi.
Ama aynısını göremedim ondan. Bu sebepten ötürü artık saldım bende. Ufacık bir kıskançlık ufacık bir alınma yada ne bileyim ufacık bir negatif duygu yaşatmayacağım kendime. Umarım bolca özgürlük verip duygunun eksileceği bir ilişki onu mutlu eder. Çünkü bunu o istedi

Bence haklısın burdaki yorumlara pek anlam veremedim ben. Sen rahatsız olmuşsun takip etmeyi bırakıversin ne olacak yani arkadaşı değil bir şey değil, düşüncelerine önem vermiyor demek ki.

Bence haklısın burdaki yorumlara pek anlam veremedim ben. Sen rahatsız olmuşsun takip etmeyi bırakıversin ne olacak yani arkadaşı değil bir şey değil, düşüncelerine önem vermiyor demek ki.
Bende bunu diyorum işte. Birlikte gülüp birlikte ağladığı bir gelecek düşündüğü ben değil miyim ? Neden içim rahat etsin diye çabalamıyor da hala takip ediyor. Ama artık umrumda değil. O dikkat ettiğim her ne varsa artık etmeyeceğim. Belki böyle mutlu olur

Anlıyorum seni hak verdim kırıcı bir şey bence önemsenmediğini düşünüyorsun, bunun taviz vermekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Erkek arkadaşım takip ettiğim bi ünlüden rahatsız olsa ben çıkarırdım yani çok hayati bi' şey değil sonuçta.

Canim ya bende izliyorum o kizi ne varki bi suru bos seyleri takip edebliyoruz sen sanki biraz sana daha ilimli yaklasmadi die kirilmissin ama seni rahatsz eden bseyler varsa bunlari cozmelisin halinin altina supurerek bseyler cozulmez tozlar dag olur ve uzerine bi basinca beklemedugn anda seni daha cok ratsz eder insallah hallolur

Normalde birşey yok . Ama sevgilimin insanların ağzına zaafı var.
Ayrıca bakmayıversin yahu benim içimin rahatlığından önemli miydi, değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…