- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 333
Aslinda daha cok o bana ve simarikliklarims katlaniyor...Birbirinize katlanabiliyosunuz ozaman ki 5 buçuk yıldır maşallah
Onun için kalbin çarpmıyor sanırım.2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
Neden böyle düsündünüz? Eger benimde yorumumu okuduysaniz var böyle iliskiler...Bu konu fake, inandırıcı gelmedi.
Neden böyle düsündünüz? Eger benimde yorumumu okuduysaniz var böyle iliskiler...
bende böyleyim birazcık yaaBurcun ne? Ben de sorunlari uzatip bazen bir hayli vicdansiz davraniyorum da. Burclarımız aynı mı acaba
neden ayrılmıyorsun ki ben de bunu anlamadım.2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
inanmıyorum bende bir tek tuhaf benim sanıyodum bence sebebi ne biliyomusun kaybetmekten çok korktuğunu çok fazla sevdiğini anlamış olmamız böyle sanki içimde biri var beni istemediğim gibi konuşturup farklı davranmamı sağlıyo gibi siyaha beyazdr desem benimle tartşma gibi bi lüksü yok tmm cnm der yaptığımn yanlş olduğunun farkındayım ama kendimi dizginliyemiyorum resmen şuan nışanlıyız artk alıştı gibi ama evlendikten sonra ne olur bilemem Allah hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?