Erkek arkadaşıma yalan söyledim çok pişmanım onu geri kazanmam için bana akıl verin

osqevardar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
21
0
86
37
Kocaeli
merhaba ben erkek arkadaşımdan ayrıldım 1 ay oluyor biz ayrılalı ilişkimiz sırasında tartışmalardan sonra o soğuk davranırdı bende çok üstüne giderdim en son yine ilgisini çekmek için yalan söyledim ve yakalandım ilk defa yalan söyledim ayrıldık şimdi çok pişmanım.ilk zamanlar onu ikna etmeye çalıştım çok özür diledim ama istemedi sonra ben onu hayatımdan tamamen çıkarmaya çalıştım bana mail attı neden beni facebooktan sildin diye bende senin ismini gördüğümde pişmanlık ve üzüntü duyuyorum dedim biz konuşmaya başladık ben tekrar beraber olucağımızı düşünmüştüm ki o arkadaş olarak konuşalım hayatımdan tamamen çıkma dedi ben arkadaş olmak istemiyorum bana tekrar dönmesini istiyorum nolur bana akıl verin nasıl yapıcam onu çok özledimsenağlama

Arkadaş kalalım bahanesinin oltasına sakın gelmeyin..
Senin zaafının farkında,bunu kullanıp kendini tatmin etmek için sana sırtını dönmüyor..
Yalanın çok mu büyük bir yalandı bilmiyorum gerçi ondan mı affetmedi
Biten bitmiştir,o seni kazanmak için uğraşmıyorsa,sen de çabalamamalısın..

bence onu kazanmak için çaba harcama ...sanırım naz yapıyor hayatımdan tamamen çıkma arkadaş kalalım diyorsa...sana tekrar dönecektir biraz sabırlı ol..
sen onla birliktemi oldun?

evet öyle diyor niye beni sildin niye engelledin diyor beni sildiğini anlayınca çok kötü oldum dedi ama sana güvenemiyorum dedi şuan tekrar ilişkiye başlamaya hazır değilim diyor bende üstüne gittim iyice yanlış dimi

evet çok büyük bir yanlış yaptığım.hem yalan söylemem hemde birlikte olmam ilk defa onunla yaşadım keşke yapmasaydım çok pişmanım çok uzun bir beraberliğimiz vardı evleniriz diye düşündüm hataa işte

sen ona deki ben arkadaş olarak kalamam de ilişkimiz bitti uzatmaya arkadaş olarak kalmaya gerek yok en doğrusu budur bitmiş bir ilişkiden eski sevgili olur artık eski sevgilidende arkadaş olmazde bak nasıl sana tıpış tıpış geliyor birde okadar özürdiledim hatamın farkındayım gerçiktinde çok büyük bir yalan onun orasına karışmıyorum dersin hatamın farkındayım okadarda özürdiledim 1 aydırki görüşmüyoruz arkadaş olarak kalmamızada hiç gerek yok bu senide üzer benide dersin yolun açık olsun dersin oda derki sonkez birdaha deneyelim ama kurullar koyarsınız kesin o koyar birbirimize yalan söylemek yok tarzında kurallar kor ve tekrardan başlarsınız

yok anlatmak isterim zaten moralim çok bozuk.sorun biz tartıştığımız zaman bana ilgisiz davranırdı bende sabretmeyi bilmezdim üstüne giderdim niye ilgilenmiyorsun soğuksun diye bu sefer inat edip daha çok soğuk davranırdı bende dikkatini çekmek istedim ama çok kötü bir şekilde yaptığım çok kötü gerçekten bu hale gelmesini istemezdim bazen çok saçma davranıyorum şimdide o dönsün istiyorum ben özür diledim affettim dedi arkadaşmışız bu beni çok üzüyor

mesela şuan msnde ben msne girmek istemiyorum çünkü biliyorum ki mutlaka laf atıcak ama arkadaşça ve ben daha çok üzülücem

ya arkadaşım sen söylediklerimi yap msnedede engelle sil bak nasıl tıpış tıpış geliyo öyle kolay değil 5 senenin bitmesi naz yapıyo kesinlikle sen böyle yaparsan ne naz kalır ne bişi yoksa bö böyle devam eder gider o senin içini biliyo seni üzmek istiyor böylede üzüleceğini bildiği için bu yolu izliyor senin herif uyanık anacım farkını koy arkadaş kalmak istemiyorum msnemdede siliyorum yaptığım hataydı özürdiledim bukadarda uzatmanın anlamı yok bittiysede arkadaş kalmamızında anlamı yok birbirimize sonuçta 5 sene harcadık insan onun hatırına özrümü kabul ederdi şuan senin kıvrandığını bilmek onun hoşuna gidiyo kesin bu yola başvurmasının sebebide artık bukadar aşırı yalanlar söylemesin diyedir yoksa o seni seviyo arkadaş kalalım demesinden belli tekrardan başlamak istiyo

ayy cnm ya gerçekten biraz moralim düzeldi çok sağol dediğin gibi silip engelliycem zaten bu arkadaşlık bana göre değil hiç konuşmayalım daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…