Erkek arkadaşıma yalan söyledim çok pişmanım onu geri kazanmam için bana akıl verin

haklısın cnm benm sildim zaten konuşmak istemiyorum zaten arkadaşça facebooktan zaten sildim msnden de engelledim sildim eğer isterse telefon numaramı biliyor arasın dimi?zaten cnm 27 ağustosta doğum günüm var ayrılmadan önce doğum gününde napıcaz demişti bakalım napıcak?eğer mail atarsa çok sinir olurum arasın istiyorum barışmak isterse en güzel zaman doğum günüm bence dimi kızlar?off yine arkadaşça bir msj atacak biliyorum bende sinir olucam öyle birşey yaparsa hiç cevap yazmam

Canım bence rest çekme hemen sadece 3 - 4 gün bekle hiç ama hiç arama msnye girme bi iletişim kurma yani bu sefer merak edip o arıcak veya sen ararsın hem o da zaten yumuşamış olur güzel güzel sakin sakin konuşursunuz bu yaptıklarımı kendim uyguluyorum benim sözlüm de çok inatçıdır bitti bu sefer gerçekten bitti der ben ararım açmaz falan ama 3-4 gün geçince yumuşar...

gelir gelir ozamana bile kalmaz bi bakmışın bir sabah uyandığında bir mesaj heycanla ellerin titreyerek açmışın anam bida ne aşkım seni çok özledim seni çok seviyorum kokuna bile hasretim dön bitanem abo bian yazdıkça yazasım geldi devamınıdı enişte bey getirir herhalde bide mesajın sonuno öptüm kocaman öptüm muhoooooooooooooooooooo bide ohhhhhhhhhh oh yazarsa bilki sapık hehehehe

Sana arkadaşça yaklaşmaya çalıştığında çok sert tepki verme ama yine tavrını koy bikeresinden biz de çok büyük kavga etmiştik ikimizde ayrılmayı seçmiştik ama ben tabi dururmuyum arıyorum falan açmıyo ben teklif etmiştim ark kalmayı onu tam anlamıyla kaybetmemek için zar zor kabul etti ama biliyom ölesine hiç olunurmuymuş ark o şekilde kıyım kıyım yanaştım opuyorumnanaktan o da zaten dünden razı bizim de 3 sene oldu hayatım demek istediğim hiç üzme canını 5 sene az diiil mutlaka barışırsınız aklı sıra senin burnunu sürtücek işte

cnm ama ortada çok büyük bir yalan var. bana diyorki arkadaş gibi konuşurken, ben özür dileyince, özge özür dileme ben herşeye açık biriyim bende tekrar beraber olmak istiyorum ama sana güvenemiyorum yine yalan söylersin ben enayilik yapamam diyor hayır diyorum birdaha söylemiycem diyorum hayır olmaz diyor inatlaşıyoruz o zaman hoşçakal diyorum hoşçakal diyor ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi slm nasılsın diyor çaresiz kaldım.zaten ben artık hiç konuşmam ama kendisinin de arayıp peşimden koşacağını sanmıyorum ama koşmasını istiyorum:çok üzgünüm:

birde msnde konuşurken ben onu ikna etmeye çalışıyorum yalan sölemiycem birdaha diye bana evren kim dedi evrende benim abim gibi biridir ailecek tanırız onunla konuşmuştum msnde yanlış anlamış msn şifremi mi kırmış anlamadım kim o dedi dedim abim gibidir araştırıyor mu napıyor

Hayatım ne bitti sana güvenmiyorumlar gördüm sabret canım yüzyüze konuşun bi kaç gün sonra anlat derdini bitanem napıyım ama sen benimle ilgilenmeyince ben de o anki psikolojiyle böyle bi cahillik yaptım özür dilerim de bi öpücük kondur yanağına veya dudağının kenarına :kedi: erir biter zaten opuyorumnanaktan

saol cnm ya valla içim rahatladı biraz inan çok kötüyüm evde hayalet gibi dolaşıyorum ne biyere gitmek istiyorum ne kimseyle konuşmak istiyorum

sen hep barışmak istediğin için gene yalvarıp yakarmanı bekliyo maksat burnunu sürttürmek..engelle sil beni de bukadar yaşanmışlık varken arkadaş kalamam seninle bu doğru olmaz de.. kararındada kesin görün.. bide birlikte olduğunuz için senin ondan başkasına gidemiceni zannediyo..el altında tutmak için bi yöntem arkadaş kalalım.. geziim tozayım sonra sana geleyim el altında dur gibi bşey.. asla taviz verme kendinden canım

ne olursa olsun yalan söylemeseydin keşke üstelik böyle bir yalan...

böyle yaparak bence daha çok gözünden düşmüşsün. zaten seni seviyorsa tekrar barışmak isteyecekti biraz daha sabretseydin.

Aklına başka yalan gelmedi mi ne diyeyim yani..
Kürtaj da nerden geldi aklına,öyle bir çekmişsin ki dikkatini
Arkadaş kalmak aslında ben seninle eski ilişkime devam edeyim ama başka kızlarla da fingirdeyeyimin açılımı sanırım.Ya sev ya terket kuralını uygula,son ver görüşmeye,gelirse arkandan ne aaala,gelmezse zaten kaybetmişsin,ne gerek var yalvarışa:gitme:

bazen bukadar sevipte birşey yapamadığın için elinden burşey gelmediği için nasıl yapsamda eskisi gibi olur desende nekadarda pişman olsanda sabretmesini sen hatalı olduğunu dedikten sonrada herseferinde adım atan taraf sen olacağına oturacan sabredecen onun aramasını bekleyecen zaman bazen en güzel iliaçtır

zaman kimi zaman bizden birşeyler alır ama kimi zamanda aldıklarının iki kadarda kattığı şeyler oluyordur biz bunu farkedemesekte ilerde hayatımızda yardımı olacak şeyler en başta olgunluğu öğretiyor

evet canım ya haklısın en güzeli sabretmek ve umursamaz davranmak sadece kendi hayatıma yoğunlaşmaşlıyım çaba göstermesi gereken o sanırım ben elimden geleni yaptım kendi haline bırakmalıyım zamana ihtiyaç var

Niye onun sana dönmesini bekliyorsun ki ? ..
Sen sanırım nasıl bir yalan söylediğinin farkında değilsin ..
Sen özür dilemişsin o da affettim ama güvenmem diyor ..
Haklı da ..

5 yıllık bir ilişkiyi böyle komik bir yalan için bitirebiliyorsa bence gariplik var.tamam hoş bir yalan değil ama bu kdr abartılacak birşey de değil.aranızda cinsellik var sonuçta bu yalan gerçek de olabilirdi ,o zaman ne yapacaktı?o zaman da mı kaçacaktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…