Erkek arkadaşıma yalan söyledim çok pişmanım onu geri kazanmam için bana akıl verin

besbelli okadar belliki laflarından resmen kendini ağırdan satıyo naza çekiyo senin birdaha böyle bir hata yapmaman için burnunu sürtmesini istiyo sen tavrını korsan bakmışsın tamam başlayalım tekrardan ama şartlar sunar seviyorsan onlarıda kabul edersin aynısını bende yaşadım benimki bukadar aşırı hata değildi benimki yalanda değildi hayatımda yalan söylemem başka hataydı bana arkadaşım böyle böyle yap gelir dedi benim sevgilimde seninki gibi yaptı arkadaş kalalım ben dedim eski sevgiliden arkadaş olmaz hadi yolun açık olsun dedim 2 gün sonra aradı tamam seni seviyorum ne olur tekrardan başlayalım ben sensiz yapamam dedi ama şartlar sundu bende sevdiğim için kabul ettim allahıma çok şükür şuan çok iyiyiz inşallah sende öyle olursun canım

Bayadır da sürüyormuş ilişkiniz
Bence onun kırıldığı konu yalan söylemeniz,güvenemiyor,hayatından çıkarmayı da göze alamıyor gibi
Israr etmemeyi deneyin,eğer sizi gözden çıkarmamışsa çok bekleyemeden barışmak isteyebilir..

Ohh beyefandiye bak sebep ne olursa olsun
5 seneyi ve senin genç kızlığını harcamış madem affetmesinide bilecek o zaman.
bence esmergüzelinin dediğini yap bak nasıl gelecek sana eğer yapmazsan,bi gün bi şekilde beraber olsanız dahi bu adam her fırsatta senin burnundan getirir.
Boşversene o senin ayağına gelsin.onu sevmesen beraber olmayı göze almazdın.
nevar yani blöf yapmışsın diye ayrılmış hemen.

Herkes zaman zaman karşımdaki nasıl tepki vercek diye blöf yapabilir.

sen şimdi hamilemisin yoksa hamileyim diye m yalan söyledin sevgline:sm_confused:

sanırım hamile değil

ama sevgilisine hamileyim ama kürtaj yaptırcam diye blöf yaptı.Sırf onun tepkisini merak ettiğinden.

Doğru mu acaba?

hamile değilse ozaman çocukça bir hareket yapmış.
Filmi çok mu izliyorsun arkadaşım o iş filmlerde olur ancak.
Çocuğun gönlünü al alamıyorsan da sen yolune o yolune.
Senle birlikte yitip gidenlerde cabası olur.
HAkkkında hayırlısı olsun

Esmer Güzelini Dinle Tıpış Tıpış Gelicek Göze Alamaz Sadece Blörf Senın Onsuz Yapamayacağını Düşünüyor Kendini Ezdirme Ezdirirsen Her Zaman Ezicek Senın Gençliğini Harcamış 5 Sene Koskoca 1900 Gün Demek.. Yani Olmuyorsa Uzatma Ama Şunu Bilki Eninde Sonunda Sana Gelicek Zaman Herşeyi Çözer Ah Şu Beklemek OlmasaDiye Boşuna Dememişler Hakkında Hayırlısı Olur ınşallah..

hayır hamile değilim dediğiniz gibi blöf yaptım tepkisini ölçmek için ilgilensin diye yanlıştı yalan ilişkide en kötü şey ama ne biliyim o an psikolojimden dolayı onu bi çare gördüm bazen ben sonunu düşünmeden hareket ediyorum anlık ama sonra çok pişman oluyorum.o kadar sene geçirdik beraber yaptığım fedakarlıklar aklıma geliyor bu şekilde bitmemeli.ayrıldıktan sonra ben silince engelleyince bana mail attı demiştim ya bende barışıcak sandım arkadaş olalım deyince ısrar etmeye başladım barışalım diye bu sefer o da arkadaş kalalım diye ısrar etti şimdide konuşmak istemiyorum biliyorum ki arkadaş gibi konuşucak okadar şey yaşamışız nasıl arkadaş gibi konuşabilirim ki onunda bunu kabullenmesine şaşırıyorum ben onun neler göze almışım yaşadıklarımız aklına gelmiyor mu arkadaş gibi davranabiliyor anlamadım kızlar

bak sen söylediğimi yap engelle sil silmeden önce ben arkadaş kalmak estimyorum de bir önceki söylediklerimi söyle sana anında mail atar konuşmaya çalışır aptal kız sensiz yapamıyor anlamıyomusun önceden yalan söylemeni gururuna yediremedi bitmesinden taraftı şimdide yanımda olsunda arkadaşım olsun razıyım sensiz yapamıyor bunu görememek için kör olmak gerek sen sadece atılımcı olması için dediklerimi yapacan son hamleyide o yapacak tekrardan başlayalım diye sende inceden seni çok seviyorum diycen bunu duyduktan sonra yumuşamayan erkek tanımam bukadar dediğimi yap en fazla bir hafta aramaz dayanamaz arar sabret dişini sık o na kurnaz diyorumya senin burnunu sürtmeni istiyo birdaha böyle yalnış yapmaman için

oldukça samimi bi ilşkiniz varmış ve sonunda ayrılmışınız daha sonra arkadaş kalalım diyor olmaz öyle şey öyle bi ilişki sonrası arkadaş kalınmaz bence.. ona söyle arkadaş kalamam diye belki o da sana dönmek isitoyrdur ama aklı sıra sana ders vermeye çalışıyor olabilir bak bakalım öyle diince tepkisi ne olcak?

bence al karsına konus de ki tamam ben hata yaptım ama bununda sebebi sensin bu yalana beni sen ittin ne olurdu ki biraz daha ilgi gösterseydin de ardından da bu ilişkinin sonunda arkadas kalınabilir mi diye sor? ben arkadas falan kalamam son sözün bumudur de restini cek kesinlikle alttan alma bu saatten sonra ben senin bu yalanı söyleme nedenlerini anlayabiliyorum 5 sene cok uzun bir zaman çünkü insanın uzayan ilişkide beklentileri değişiyor

Şuan çok kritik bir durum var.. Sana belkide ben arkadaş kalmak istemiyorum ozaman hiç görüşmeyelim diye dedirterek başından sağmak istiyor? Ardındanda bunu sen söylersen tekrar başlatmak istesende sana birlikte ayrılmaya karar vermiştik sen demiştin diyecektir. Ondan iletişimi kesme, burda yazılanlarıda uygulama, kötü sonuçlar almamak için.

ya bence cok büyük bi yalan söylemişsin canım yaa
keşke söylemeseydin,hastayım ateşim çıktı falan desen yine affedilir bi hataydı da..
bu söylediğin ciddi bir yalan olmuş.
ama arkadaş kalalım vs. dediğine göre tamamen gözden cıkarmış değil..
ben sevdiğim insanla arkadaş falan kalmak istemiyorum de msnden de sil..
sonra da bekle..
yapıcağın baska herşey seni daha dibe götürür..​

Son düzenleyen: Moderatör:

başından savmak istiyorsa niyeti buysa
iletişimi koparmamasının ne anlamı var
kene gibi
(cocugun niyetinin başından savmak oldugunu düşünmüyorum ayrıca)​

Karşısındaki rakibin hamlesini önceden tahmin eden her zaman kazanır, ki bence 5 yıllık bir ilişkide karşındakinin neye nasıl tepki vereceğini biliyor olmalı segilisi :1closedeyes:

kürtaj olucam dedim aslında öyle birşey yoktu sadece ilgisini çekmeye çalışmıştım ama yakaladı

:1shok:

Yalanın gerçekten çok ilginçmiş
Ama sen yinede ona arkadaş kalalım de sonra zaten konuşurken o sana devam edelim diyecektir
Arkadaş kalalım demesi bunu gösteriyo

ben şuan tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım ama dediğiniz gibi kızlar bencede naz yapıyor çünkü artık o benim huyumu öğrendi her kavgamızda ben barışmak isterdim daha ilk tartışmamızda bu böyle olunca bu sefer hep ben barışan taraf oldum çünkü baktı ki ben geliyorum vazgeçemiyorum nasıl olsa özge gelir diyordu.şimdi baya büyük bi yalan söyledim aslında affetmesini de beklemiyordum gözden çıkarmıştım ama beni şaşırtan onu hayatımdan çıkarmaya çalıştığımda bana niye beni siliyorsun diye tepki vermesiydi ben ona çok kötü bi yalan söyledim bu durumda yapması gereken bence benimle hiç konuşmamak kızgın olması lazım böyle hiçbirşey olmamış gibi bana sürekli slm nasılsın yazması beni çok şaşırtıyor hiç konuşmasa daha az üzülürüm unutur geçerim aramızda hiçbir şey geçmemiş gibi arkadaşça davranması garibime gidiyor.aslında yapmam gereken onu unutmak dimi?yani tekrar başlamak için onun peşimden gelmesi lazım o da artık benim huyuma alışmış bunu yapmaz dimi?bazen çok salak biri olduğumu düşünüyorummafoldumben

sen benim yazdıklarımı uygula bak nasıl tıpış tıpış geliyo e aptal kız anlamıyosun yalanun boyutu büyük önce tamamen bitirmiş sonrada sana arkadaş kalalım diyor hiçmi anlamıyon seni kaybetme korkusu girmiş ve kaybetmek istemiyor onun içinde belki arkadaş olursak arkadaşça konuşa koınuşa aşacaz der sende istemiyorum arkadaş kalmak felan ben hatamı kabullendim özürdiledim diyip yolun açık olsun diyip silcen sana tıpış tıpış gelmesse ben burda eşşek gibi anırrım öyle kolay değil 5 sene dile kolay o senin burnunun sürtmesini istiyor akıllansında birdaha bana böyle şeyler yapmasın diye sende yok istemiyorum de bak nasıl geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…