- Konu Sahibi osqevardar
-
yok anlatmak isterim zaten moralim çok bozuk.sorun biz tartıştığımız zaman bana ilgisiz davranırdı bende sabretmeyi bilmezdim üstüne giderdim niye ilgilenmiyorsun soğuksun diye bu sefer inat edip daha çok soğuk davranırdı bende dikkatini çekmek istedim ama çok kötü bir şekilde yaptığım çok kötü gerçekten bu hale gelmesini istemezdim bazen çok saçma davranıyorum şimdide o dönsün istiyorum ben özür diledim affettim dedi arkadaşmışız bu beni çok üzüyor
hayır hamile değilim dediğiniz gibi blöf yaptım tepkisini ölçmek için ilgilensin diye yanlıştı yalan ilişkide en kötü şey ama ne biliyim o an psikolojimden dolayı onu bi çare gördüm bazen ben sonunu düşünmeden hareket ediyorum anlık ama sonra çok pişman oluyorum.o kadar sene geçirdik beraber yaptığım fedakarlıklar aklıma geliyor bu şekilde bitmemeli.ayrıldıktan sonra ben silince engelleyince bana mail attı demiştim ya bende barışıcak sandım arkadaş olalım deyince ısrar etmeye başladım barışalım diye bu sefer o da arkadaş kalalım diye ısrar etti şimdide konuşmak istemiyorum biliyorum ki arkadaş gibi konuşucak okadar şey yaşamışız nasıl arkadaş gibi konuşabilirim ki onunda bunu kabullenmesine şaşırıyorum ben onun neler göze almışım yaşadıklarımız aklına gelmiyor mu arkadaş gibi davranabiliyor anlamadım kızlar
Şuan çok kritik bir durum var.. Sana belkide ben arkadaş kalmak istemiyorum ozaman hiç görüşmeyelim diye dedirterek başından sağmak istiyor? Ardındanda bunu sen söylersen tekrar başlatmak istesende sana birlikte ayrılmaya karar vermiştik sen demiştin diyecektir. Ondan iletişimi kesme, burda yazılanlarıda uygulama, kötü sonuçlar almamak için.
kürtaj olucam dedim aslında öyle birşey yoktu sadece ilgisini çekmeye çalışmıştım ama yakaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?