Erkek arkadaşımdaki yeni haller!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
ciddi olarak gorustugum birisi var..
Geçen sene eylül ayından beri görüşüyoruz arada bir kere ayrıldık.sonra tekrar başlamak istedi ve başladık
Ancak bir haftadır onu tanıyamıyorum
Daha onceleri bir yere gittiğimizde hesabı ben yada o birşekilde oderdik ama şimdi bazı şeylerin hıncını alıyor sanki .
Barışmadan evvel ''normal arkadaş''gibi cafede buluşmuştuk ''hesabı ben odeyeceğim'' dedim .
arkadaşları ile yalovaya gidip tatil yaptı.
Benim aracım var ve geçen gece evine geç döndü durağa kadar bıraktım aracımı istedi ve bu saatten minibüs bulamayacaını soledi bende bana lazım oldugunu soledim ve malımın kıymetli oldugunu soyledi..(kendi aracı var egzozundan dolayı güya sorun oluşmuşmuş yanıma gelemiyormuş))benim aracımla geziyoruz aşırı benzin yakıyor benzin parasından iflahım kesilmiş durumda
dün bütün gün brlikteydik
LUTFEN BURAYI DİKKATLİ OKUYUN
sabah aracı ile gelip beni almasını soledim egzozunun sorun olmayacagını soledim geldi aldı neyse kahvaltıya gittik
parası yokya ben odicem baştan blliyorum
ben iki poğaça istedim kendime o kıymalı börek!
neyse odedim sorun değil
oğle yemeği yine benden!
kendi cebinde 5tl vardı onu hemen kenara ayırdı baktım.
sonra akşam oldu sahile gidelim dedim aracımın benzini yok yolda kalırım dedi benim araçla gitmek istiyormuş
biterse alırım dedim eve geldim annemden para aldım gittik sahilde oturuyoruz
birşey içermisin dedim yok dedi
mısır al dedi bana
aldım
sonra eve gitmeye yakın taxime gidip ıslak hamburger yiyelim dedi!!!
sonra ondan vazgeçti başka bir yerd eyemek yedik yıne hesap bende tabi.
bu şekilde gitmeyecek hesap konusunda benden hırsmı alıyor arkadaşlar param yok ayın 7 sine kadar fln diyo
normalde bole biri asla değildi ALLAH için.
ama bundan sonra param yok diyeceğim gerekirse yemek yemeyeceğim evden yiyip gideceğim zaten oruç tutuyorum bunedirya ne yapmaya çalışyor anlamıyorum. çalışsam gine neysede çalışsada insana yğinede koyar ya
(ben karşıdaki hesabı odeyecegı zaman buyuk birşey istemem guzel birşey yemem hep ufak tefek şeylerle geçiştirmeye çalışırım ancak ben poğaça yerken o kıymalı yiyor geçen günde ben tavuk doner istedim o iskender.. insan biraz utanmazmı ya

Son düzenleme:
acik ve net erkek arkadasiniz sizi kullaniyor..
ve yaptigi bence büyük bir karaktersizlik..
sizin calismadiginizi bildigi halde bunu yapmasi, size karsi ne sevgisinin ne de saygisinin olmadigini gösterir..

Anlattıklarınızdan anlaşılıyorki sizi fena halde sömürüyor arkadaşınız. Hiç hoş değil tabiki bütün bunlar tamam bir birliktelik yaşıyorsanız elbetteki bazen destek olunur ama sürekli süreklide sömürmeye girer bence ve bir erkeğe hiç yakışmayan hareketler bunlar bana şunu al bunu ısmarla demesi çok ayıp size ısmarlattırmak hoşuna gidiyo belliki ee nerde kaldı onun erkekliği anlamadım erkek dediğin kızın yanında biraz ağırlığı olur yaa. Size olan yaklaşımı tamamen maddiyata dayanmış bence biran evvel uzaklaşın derim zamanla sizi daha fazla zarara uğratabilir.

neden senden hınç aldığını düşünüyorsun canım, bunu merak ettim, neyin hıncı:26::26::26:

annenin istemediği çocuk sanırım bu

sen poaça yerken onun kıymalı börek yemesi
sen tavuk yerken onun iskender yemesi..
ağzının tadını çok iyi bildiğine işarettir..
aynı zmandada parası yokken senin hesabı ödeyeceğini bilirken istemeside senin kullanıldığına işarettir..
valla hiç hesap ödemedim yanımızda erkek varken buna teşebbüsümüz hakeret kabul edilirdi...
ayrıca sizin eviniz yokmu insan 3 öğün dışarda yemekmi yer parasızlıktan şikayet ederken üstelik...

araba gibi lüksten sayılabilecek bir şeye sahipse cebinde de parası olması lazım
aranızda geçen , bu yaşananlara sebep olan meseleyi bizde öğrensekte ona göre yorum yapsak

diğer konularına göz attımda senin arkadaşındanda şikayetin var bu konuda .....arkadaşın başka şehirden geliyorsa sen gezdirirsin sen yemek ısmarlarsın....sen onun yanına gidersende aynı şey onun için geçerli olur..bu tür konulara çok takılıyorsan evde ye çık..gittiğin yerdede bi kahve içersin o zman sen ödemek zorunda kalmazsın...

aynı konudan bende bıraz muzdarıbım erkek arkdasım calısıyo quzel bı ısı var ıyıde para kazanıyo fakat borcları var hepsnı bılıyorum muhsbesnı ben tutyorum aldıgı paradan verıceqı borcuna kadar cebnde parası olmuyo bazen ama heep bana hep bana yaslanıyo aslında ılk zamanlar kotu bısı qelmedı aklıma ama sonradan acaba benı kullanıyo muı dıye dusnmemk elde deıl ustundekı gomlkten ayakkbıdn parfume kadr ben alıyorum bıde qezmeye qıttımızde hep ben yol parsnı bıle verıyorum qecen qun arkdslarla dısarı cıktık o daver ettı hemde hepsnı banda qelmeden once yanına fazla para al hıc parm yok dedı tamam dedım bnde otruduk herkes yıyo ıcıyo ben o qece yemek yemedıqım hlde ac degıl dedım hesbn altından kalkamam dıye ama o hıc dusunmden neler neler ısıtyo onu qetrın bunu ıcelım fln ıcım acııdı resmen bıde ben bole selerı sorun etmem ama aılemdende qızlı alıyorum hep paraları ona lazm buna lazım dıye sallıyorum yoksa dıycekler erkeqe paramı yedıryosun dıye acaba qerckten yok dıyemı yapıyo yoksa benı kullanıyo mu yoksa qerckten karısı qıbı qorduqu ıcın mı bole davranıyo sımdı bana tuttrdu kredı kartı cıkart bende kalsın dıyo tamam dedım basvurdm ama korkuyomda para odemek prblem deıl omur boyu calısp oderım o mutlu olsun yeter de benı kullanıyo sevmıyo dusuncesı delırtıyo acaba banada yardım edeblırmısnz :s

Şaka gibiii
Siz bu adam için mi şehir değiştircektiniz bu adam için mi annenizin onayı olmadan evlenicektiniz
Okumuş meslek sahibi olmuş koca istda yaşamış bir bayansınız bu kadar kör olamazsınız!!

Ya kuzum siz nerenin insanısınız
Hangi gezegende yaşıyonuz acep

hepsini anladımda kredi kartı çıkar bende kalsın ne demek çalışıyosa kendi çıkarsn o çıkaramıyosa kardeşi babası abisi vs. çıkarsın
yapma öyle bi hata

Ben merak ediyorum daha resmi bişi olmamasına rağmen bu adamlara bu kadar para yedirtip kendinizi bilerek kullandırıyorsunuz ya.....
Ailenizden birilerine...annenize,babanıza,kardeşinize bi günde dışarda birlikte yiyelim size yemek ısmarlıcam bugün bendensiniz falan diyormusunuz?

Bu arada cebinde parası yok adamın siz hala sahile gidelim demişsiniz...

senin durumun konuyu açan arkadaştan çok daha kötü adam seni resmen maddi olarak kullanıyor

sen çalışmıyorsun kendi adına kredi kartı alıp çalışan insana vereceksin bu kadar saf olmayın

ailenden paraları hangi yüzle isteyeceksin.

ayrıca açtığın konundan anladığım kadarıyla erkek arkadaşın sağlam ayakkabı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
E sizde ödemeyin...

Çözüm çok basit aslında, ödemeyin...

Sizi alanen kullanıyor, bunun başka bir açıklaması yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…