- Konu Sahibi FashionbyHatis
aynı konudan bende bıraz muzdarıbım erkek arkdasım calısıyo quzel bı ısı var ıyıde para kazanıyo fakat borcları var hepsnı bılıyorum muhsbesnı ben tutyorum aldıgı paradan verıceqı borcuna kadar cebnde parası olmuyo bazen ama heep bana hep bana yaslanıyo aslında ılk zamanlar kotu bısı qelmedı aklıma ama sonradan acaba benı kullanıyo muı dıye dusnmemk elde deıl ustundekı gomlkten ayakkbıdn parfume kadr ben alıyorum bıde qezmeye qıttımızde hep ben yol parsnı bıle verıyorum qecen qun arkdslarla dısarı cıktık o daver ettı hemde hepsnı banda qelmeden once yanına fazla para al hıc parm yok dedı tamam dedım bnde otruduk herkes yıyo ıcıyo ben o qece yemek yemedıqım hlde ac degıl dedım hesbn altından kalkamam dıye ama o hıc dusunmden neler neler ısıtyo onu qetrın bunu ıcelım fln ıcım acııdı resmen bıde ben bole selerı sorun etmem ama aılemdende qızlı alıyorum hep paraları ona lazm buna lazım dıye sallıyorum yoksa dıycekler erkeqe paramı yedıryosun dıye acaba qerckten yok dıyemı yapıyo yoksa benı kullanıyo mu yoksa qerckten karısı qıbı qorduqu ıcın mı bole davranıyo sımdı bana tuttrdu kredı kartı cıkart bende kalsın dıyo tamam dedım basvurdm ama korkuyomda para odemek prblem deıl omur boyu calısp oderım o mutlu olsun yeter de benı kullanıyo sevmıyo dusuncesı delırtıyo acaba banada yardım edeblırmısnz :s
Saçmalama yaa ne kredi kartı çıkarıyorsun :S nasıl bi güvendir bu.. bu devirde babana bile güvenme diyolar sen kalkmış 3 günlük adama kredi kartı cıkartıcam diyosun yaa :S pes doğrusu.. sakın böyle bi hata yapma..