• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımdaki yeni haller!

aynı konudan bende bıraz muzdarıbım erkek arkdasım calısıyo quzel bı ısı var ıyıde para kazanıyo fakat borcları var hepsnı bılıyorum muhsbesnı ben tutyorum aldıgı paradan verıceqı borcuna kadar cebnde parası olmuyo bazen ama heep bana hep bana yaslanıyo aslında ılk zamanlar kotu bısı qelmedı aklıma ama sonradan acaba benı kullanıyo muı dıye dusnmemk elde deıl ustundekı gomlkten ayakkbıdn parfume kadr ben alıyorum bıde qezmeye qıttımızde hep ben yol parsnı bıle verıyorum qecen qun arkdslarla dısarı cıktık o daver ettı hemde hepsnı banda qelmeden once yanına fazla para al hıc parm yok dedı tamam dedım bnde otruduk herkes yıyo ıcıyo ben o qece yemek yemedıqım hlde ac degıl dedım hesbn altından kalkamam dıye ama o hıc dusunmden neler neler ısıtyo onu qetrın bunu ıcelım fln ıcım acııdı resmen bıde ben bole selerı sorun etmem ama aılemdende qızlı alıyorum hep paraları ona lazm buna lazım dıye sallıyorum yoksa dıycekler erkeqe paramı yedıryosun dıye acaba qerckten yok dıyemı yapıyo yoksa benı kullanıyo mu yoksa qerckten karısı qıbı qorduqu ıcın mı bole davranıyo sımdı bana tuttrdu kredı kartı cıkart bende kalsın dıyo tamam dedım basvurdm ama korkuyomda para odemek prblem deıl omur boyu calısp oderım o mutlu olsun yeter de benı kullanıyo sevmıyo dusuncesı delırtıyo acaba banada yardım edeblırmısnz :s

Saçmalama yaa ne kredi kartı çıkarıyorsun :S nasıl bi güvendir bu.. bu devirde babana bile güvenme diyolar sen kalkmış 3 günlük adama kredi kartı cıkartıcam diyosun yaa :S pes doğrusu.. sakın böyle bi hata yapma..

aynı konudan bende bıraz muzdarıbım erkek arkdasım calısıyo quzel bı ısı var ıyıde para kazanıyo fakat borcları var hepsnı bılıyorum muhsbesnı ben tutyorum aldıgı paradan verıceqı borcuna kadar cebnde parası olmuyo bazen ama heep bana hep bana yaslanıyo aslında ılk zamanlar kotu bısı qelmedı aklıma ama sonradan acaba benı kullanıyo muı dıye dusnmemk elde deıl ustundekı gomlkten ayakkbıdn parfume kadr ben alıyorum bıde qezmeye qıttımızde hep ben yol parsnı bıle verıyorum qecen qun arkdslarla dısarı cıktık o daver ettı hemde hepsnı banda qelmeden once yanına fazla para al hıc parm yok dedı tamam dedım bnde otruduk herkes yıyo ıcıyo ben o qece yemek yemedıqım hlde ac degıl dedım hesbn altından kalkamam dıye ama o hıc dusunmden neler neler ısıtyo onu qetrın bunu ıcelım fln ıcım acııdı resmen bıde ben bole selerı sorun etmem ama aılemdende qızlı alıyorum hep paraları ona lazm buna lazım dıye sallıyorum yoksa dıycekler erkeqe paramı yedıryosun dıye acaba qerckten yok dıyemı yapıyo yoksa benı kullanıyo mu yoksa qerckten karısı qıbı qorduqu ıcın mı bole davranıyo sımdı bana tuttrdu kredı kartı cıkart bende kalsın dıyo tamam dedım basvurdm ama korkuyomda para odemek prblem deıl omur boyu calısp oderım o mutlu olsun yeter de benı kullanıyo sevmıyo dusuncesı delırtıyo acaba banada yardım edeblırmısnz :s

Eğer yazdıklarında ciddiysen sana biz yardım edemeyiz malesef...
Böyle bir düşünce tarzı olabilir mi,, "o mutlu olsun yeter"
Sen nesin peki? Ayrıca karısı gibi değil sponsoru olarak
görüyor anlaşılan seni, gözünü aç...

ciddi olarak gorustugum birisi var..
Geçen sene eylül ayından beri görüşüyoruz arada bir kere ayrıldık.sonra tekrar başlamak istedi ve başladık
Ancak bir haftadır onu tanıyamıyorum
Daha onceleri bir yere gittiğimizde hesabı ben yada o birşekilde oderdik ama şimdi bazı şeylerin hıncını alıyor sanki .
Barışmadan evvel ''normal arkadaş''gibi cafede buluşmuştuk ''hesabı ben odeyeceğim'' dedim .
arkadaşları ile yalovaya gidip tatil yaptı.
Benim aracım var ve geçen gece evine geç döndü durağa kadar bıraktım aracımı istedi ve bu saatten minibüs bulamayacaını soledi bende bana lazım oldugunu soledim ve malımın kıymetli oldugunu soyledi..(kendi aracı var egzozundan dolayı güya sorun oluşmuşmuş yanıma gelemiyormuş))benim aracımla geziyoruz aşırı benzin yakıyor benzin parasından iflahım kesilmiş durumda
dün bütün gün brlikteydik
LUTFEN BURAYI DİKKATLİ OKUYUN
sabah aracı ile gelip beni almasını soledim egzozunun sorun olmayacagını soledim geldi aldı neyse kahvaltıya gittik
parası yokya ben odicem baştan blliyorum
ben iki poğaça istedim kendime o kıymalı börek!
neyse odedim sorun değil
oğle yemeği yine benden!
kendi cebinde 5tl vardı onu hemen kenara ayırdı baktım.
sonra akşam oldu sahile gidelim dedim aracımın benzini yok yolda kalırım dedi benim araçla gitmek istiyormuş
biterse alırım dedim eve geldim annemden para aldım gittik sahilde oturuyoruz
birşey içermisin dedim yok dedi
mısır al dedi bana
aldım
sonra eve gitmeye yakın taxime gidip ıslak hamburger yiyelim dedi!!!
sonra ondan vazgeçti başka bir yerd eyemek yedik yıne hesap bende tabi.
bu şekilde gitmeyecek hesap konusunda benden hırsmı alıyor arkadaşlar param yok ayın 7 sine kadar fln diyo
normalde bole biri asla değildi ALLAH için.
ama bundan sonra param yok diyeceğim gerekirse yemek yemeyeceğim evden yiyip gideceğim zaten oruç tutuyorum bunedirya ne yapmaya çalışyor anlamıyorum. çalışsam gine neysede çalışsada insana yğinede koyar ya
(ben karşıdaki hesabı odeyecegı zaman buyuk birşey istemem guzel birşey yemem hep ufak tefek şeylerle geçiştirmeye çalışırım ancak ben poğaça yerken o kıymalı yiyor geçen günde ben tavuk doner istedim o iskender.. insan biraz utanmazmı ya:14::14::14:

Hiç bir şeyin hırsı maddiyatla çıkarılmaz canım. Hiç papuç bırakma.
Bende de para yok de, o ne kadar koyuyorsa sen de o kadar koy
biraz ayağını yorganına göre uzatmayı öğrensin.

Hepimiz insanız paramızın olmadığı zamanlar elbet olur ama
insanın gerçekten ihtiyacı varsa istemeye bile çekinir.
Kendini kullandırma:71:

Son düzenleme:
hepsini anladımda kredi kartı çıkar bende kalsın ne demek :53: çalışıyosa kendi çıkarsn o çıkaramıyosa kardeşi babası abisi vs. çıkarsın :53:
yapma öyle bi hata

kendı qecmısndekı kotu olaylar nedenıyle cıkartamıyo sıcılı parlak bırı deıl daha once varmıs ıptal edlmıs fln babasıyla annesı ayrı annesı akıl hastası .S babası baska kadınlarla kazandıqı parayı yıyo cok zor durumda dusunsenıze kımsesı yok camura saplanıyo baba dıye kosuyo daha cok asaqlnıyo annesnın halı baska zaten eh bu durumda bırı bıde sevıyorum cok ya kıyamıyorum bende mı bı tkme atayım bende mı bak basının caqresıne dıyyım buda bana yakımaz dıe dusunuyorum :s bazen ıyı nıyetle dusunmemın tek nedenı bu kımsesı yok benden baska benden ıstemesı normal dıye :s yanls yoldayım blkı ama onu kırmadan nasıl daha az para yedırebılrım :s

Saçmalama yaa ne kredi kartı çıkarıyorsun :S nasıl bi güvendir bu.. bu devirde babana bile güvenme diyolar sen kalkmış 3 günlük adama kredi kartı cıkartıcam diyosun yaa :S pes doğrusu.. sakın böyle bi hata yapma..

pekı ne yapmam lazım tatlım bıraz once durumu anlattım bıde bu yonden bakın kımsesı yok zaten aılesı yuzunden bataqa saplanmıs cok kotu seler yasamıs yenı yenı duzeltmıs kendnı ayaqa kalkmıs tek basına ve bu yolda dırenıyo dusunsenıze ekmek caldıqı ıcın hapse qıren bırı olsa ve ordan cıkınca kımse ona ıs vermese yuzune bakmsa kımse guvenmese o nasıl ayakta durıcak nasıl adam qıbı yasayablcek sırf bole dusunduqum ıcın yardım edıyorum :s ama nasıl onu kırmadan bısılerı yoluna koyablrm kı :s

Bir çok anlattığınız şeye göre bana da kullanılıyor gibi geldiniz ancak ben poğaça yedim o kıymalı börek demenizde biraz saçma geldi bana.O kadarı da küçük hesap yani.Bugüne kadar bu adam ödemiş,sizin arkanızdan böyle dese hoşunuza gider mi?Dediğim gibi bazı yerlerde o abartmış bazı yerlerde de sizin bakışınız farklı geldi.​

Acaba sizi yürüyen cüzdan ya da dolar olarak mı görüyor?:19:
Bu kadar para mevzusu dönmüş madem söyleyeyim, Erkek arkadaşınız "beş para" etmez. Paranın hesabını yapandan hayır gelmez. "İnsanın yaptığı paradan değil, 'paranın yaptığı insandan' kork..."

kendı qecmısndekı kotu olaylar nedenıyle cıkartamıyo sıcılı parlak bırı deıl daha once varmıs ıptal edlmıs fln babasıyla annesı ayrı annesı akıl hastası .S babası baska kadınlarla kazandıqı parayı yıyo cok zor durumda dusunsenıze kımsesı yok camura saplanıyo baba dıye kosuyo daha cok asaqlnıyo annesnın halı baska zaten eh bu durumda bırı bıde sevıyorum cok ya kıyamıyorum bende mı bı tkme atayım bende mı bak basının caqresıne dıyyım buda bana yakımaz dıe dusunuyorum :s bazen ıyı nıyetle dusunmemın tek nedenı bu kımsesı yok benden baska benden ıstemesı normal dıye :s yanls yoldayım blkı ama onu kırmadan nasıl daha az para yedırebılrım :s

evet zor durumda ama o zaman çalıştıgı kadarını yemeli uygun dille anlat ben çalışmıyorum ailemden bunu isteyemem hadi istedim kabul etmediler bi şekilde bişeyler diceksin verdikçe daha ister verdikçe dahada ister ve sonra bi gün vermeyince en kötü sen olursun.

deli misiniz yahu.. :27: basbaya kullanıyor sizi adam. biraz utanma olur insanda. bir de pişkin pişkin kredi kartı çıkar bende kalsın demiş.. hayret yani nasıl tahammül ediyorsunuz. başınıza bela alırsınız benden söylemesi, böyle çok güvenmeyin.

uygun bir dille, sevgilinize çok fazla para yedirmenizin ve onun elini hiç cebine sokmamasının sizi kötü hissettirdiğini anlatın belki anlayacaktır. kendimi bazen kullanılıyormuşum gibi hissediyorum deyin, ki zaten doğrusu da böyle. hala istemeye devam ederse, iflah olmaz o adam derim. :47: ne itici şey yahu sevgili parası yiyen erkek... cık cık cık :41:

eskiden hesabı o ödüyomuş o yüzden şimdi bana ödetyo dio

Eskiden de hesabı o ödemesi gerekiyordu şimdi de !!

Bayanın oturupta hesap ödediği nerden görülmüş..Ha nolur aranızda sonsuz bi güven olur dersin öğle yemeğini sen

ısmarladın akşamı ben ısmarlayım diye..Yada onun arabasını sürekli kullanırsın oda sesini çıkarmaz ve üzülür yine

söylersin bu kez benzini ben alayım diye..Adam gibi adam olan zaten cebinde para varsa aldırmaz,parası yoksa da

ezile büzüle utanarak senin karşılamanı ister..

Seni üzgünüm ama kullanıyor ve üzgünüm ama suçlu sensin..Eve gidiyorsun para alıp harcıyorsun,benzin bitti diyor

ben alırım diyorsun..Büyük konuşmayım da ben olsam çok sinirlenir bu kadarına müsade etmezdim..O parayı çalışıp

kazanıyorsun o yesin diye değil.. Utanmaza bak ya sinirlerim bozuldu gece gece..Bulmuş saf kızı !!

Pardon ama ne kadar süredir berabersiniz

Sakınnnn onaylanırsa kartı erkek arkadaşına verme sakın!!! Kimbilir ne çoraplar örücek başına haberin yok. Bariz bi şekilde kullanılıyosun.. Kartı vericeksinde nolucak yiyicek içicek ve sırtını sana yaslıcak bütün borcun altına sen giriceksin..Bunu göze alıyosan ver! İnsanlar kendi yaptıkları borçların altından kalkamazken sen nasıl güvenebiliyosun bu çocuğa babanın oğlumu oluyo ? Ömür boyu çalışıp öderimmiş yeter ki o mutlu olsun muşş! Bırakın bu işleri kendinizi düşünmüyosanız ailenizi düşünü aşk sevgi karın doyurmuyo!!!!:47:

kızlar silkelenin ve kendinize gelin lütfen..2 nizde resmen kullanılyosuuz...ya nasıl farknda olmazsnz??siz evli değilsinizki bu adamlarla...ama resmen siz geçindiriyosunz yok yemeğini al yok parfümünü al...kartını da çıkarın tam olsun...bulmuşlar yağlı kapıları bi dönüm bostan yan gel yat osman

konusahibi arkadaşım ve barakuda arkadaşım.. yazdıklarınızı hayretle okudum..
zararın neresinden dönülse kardır,bi yerden dönün bi zahmet..
bu adamlar resmen yolacak tavuk arıyorr yaa.. -ki eşiniz bile değil ,kazancınız ortak olsun.. elin adamı için mi çalışıp,çabalıyorsunuzz..:20::20::20:

Kızlar;
Siz böyle "gel ne olursan ol yine gel" tavrıyla yaklaştıkça erkeklere,o erkeklerde değerli insanları bırakıp sizi ezmeye ve kendilerini de matah bir şey zannetmeye devam edecek.Baksanıza şu çevrenizdekilere.Hele de burada yazılan konulara.Beyefendiler kendini kaşıkçı elması zannediyor.Başka bir gezegende hükmü olmayan elmas niye bu dünyada değerli?Biz o değeri verdiğimiz için.Yoksa hepsi taş bildiğin.

çok ilginç ya
o adamın yerinde olsaydım utanırdım ben
erkeklerde değişmiş!(en azından bazıları)

hayret ediyorum yaa.. ama benımde başıma geldı böyle bişey, oradan biliyorum... biz daha yeni çıkmaya baslamıstık bır ay bıle olmamıstı, beyefendı telefonda resmen aglıyo sigara içmeye param bıle yok, cebımde harclıgım bıle kalmadı fln fln.. bende tabı saf ( hala kendıme cok kızıyorum ) tuttum buna 900 tl civarı bı para gonderdım ( bana o cıvarlarda borcu oldugunu fln da söylemıstı cocukluk saflık ıste ) neyse durum bununla kalsa ok... aradan bı sure gectı baktım beyefendıde tık yok, artık dedımkı benımde borclarım var kredı cekıcem dedım... o da bana dur, ben borcumu kapatayım dıyecegıne ne dedı bılıyormusunuz , 800 tl fazla ceksen kredıyı de ben sana zamanla ödesem dedi !!! anladım bunun adam olmadıgını, daha fazla zarar görmeden attım başımdan.. ınanırmısınız sevıyorum dıyordum ama nasıl bı adam ( gercı adam dıyemeyecegım ama ) oldugunu anlayınca hıc uzulmedım sevındım bıle daha fazla zora gırmeden kurtulduguma...
eskıden erkekler tam anlamıyla ''erkekti'' böyle seylere müsade etmezdı...... '' benım yanımda senın paran gecmez '' derlerdı ama sımdı erkek görünümlü karaktersızler var maalesef... coook dıkkatlı olmak lazım coooookkkkk.....

Son düzenleme:
kızlar, kızlar, kızlar... aman aklınızı başınıza alın, kendinizi kullandırtmayın. ben bilirim kan emici tipleri. benimde vardı öyle bir tane, 1 ay çıktım iliğim, kemiğim kurudu. arabası vardı, "seni gezdirecem benzin parası" - acıktınmı? acıktım, gideceğimiz yeri sen seç nede olsa hesabı sen ödeyeceksin - adamla makarna almaya gittik, pahalı diye almadan döndü.. ve bu adam 5 yıl önce 3000 tl maaş alan biriydi. benim bununla her çıkışım bana en az 100 tl ye mal oluyordu. haftada 3 gün çıkıyorduk ve maaşımı sırf ona ayırsam 1 ay yetmiyordu. neyse ilk çıkmaya başladığımızda evlenelim diye tutturan adam 1 ay sonunda 4 sene evlenmeyi düşünmüyorum dedi. tekmeyi bastım, evlenecem desede basardım ayrı mesele.. neyse bu şok oldu? neden dedi.. sebebi yok, soğudum istemiyorum dedim. bir iki dil döktü.. sonra bir kaç gün sonra aradı sitem etti.. nihayetinde kurtuldum.

ama kızlar okadar zoruma gittiki anlatamam. para ile sevgili tutmuş gibi hissettim kendimi. resmen bunalıma girdim.

aklınızı başınıza alın, kendinizi kullandırtmayın kızlar. Annem bir söz söyler " el yemeye doymaz.. yedirmeyin"

kızlar, kızlar, kızlar... aman aklınızı başınıza alın, kendinizi kullandırtmayın. ben bilirim kan emici tipleri. benimde vardı öyle bir tane, 1 ay çıktım iliğim, kemiğim kurudu. arabası vardı, "seni gezdirecem benzin parası" - acıktınmı? acıktım, gideceğimiz yeri sen seç nede olsa hesabı sen ödeyeceksin - adamla makarna almaya gittik, pahalı diye almadan döndü.. ve bu adam 5 yıl önce 3000 tl maaş alan biriydi. benim bununla her çıkışım bana en az 100 tl ye mal oluyordu. haftada 3 gün çıkıyorduk ve maaşımı sırf ona ayırsam 1 ay yetmiyordu. neyse ilk çıkmaya başladığımızda evlenelim diye tutturan adam 1 ay sonunda 4 sene evlenmeyi düşünmüyorum dedi. tekmeyi bastım, evlenecem desede basardım ayrı mesele.. neyse bu şok oldu? neden dedi.. sebebi yok, soğudum istemiyorum dedim. bir iki dil döktü.. sonra bir kaç gün sonra aradı sitem etti.. nihayetinde kurtuldum.

ama kızlar okadar zoruma gittiki anlatamam. para ile sevgili tutmuş gibi hissettim kendimi. resmen bunalıma girdim.

aklınızı başınıza alın, kendinizi kullandırtmayın kızlar. Annem bir söz söyler " el yemeye doymaz.. yedirmeyin"

cok ıyı anlıyorum senı canım . ıyı kı atmıssın basından....

ne munasebet bır erkegın yanında elını cebe atmadım atmamda asla!sureklı bayanın elını cebıne attıran erkek pıskın yanı karaktersızdır:47:

Back
X