• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımdaki yeni haller!

bu resmen sömürü ya nasıl göz yumulur buna allah aşkına.
bayana hesap ödetilmez klişesine ben şiddetle karşıyım herşey eşittir bende erkek arkadaşımla çıktığımda hesap ödemek istedim bikaçkez ama hiç lafını bile yaptırmadı :26:

en iyisi ALMAN usulü, ne kullanırsın nede kullandırırsın, varsa çok gezersin ikinizde de yoksa sahilde gezersin ama iki yürek bir olunca samanlık seyran olacağı için sorun olmaması lazım nereye gittiğinin neler yaptığının, önemli olan onunla birlikte birşeyler yapmaksa tabiki. kredi kartını babası oğluna vermiş mi acaba senden isteyebiliyor!!! ayrıca her ne kadar alman usulü olsa da genelde erkeğin kadından çok kazananı ve erkeğin kadından çok harcayanı makbuldür, bir yerde oturup yemek yemek için ne kadar harcanıyorsa oraya giderken yol parası köprü parası çiçek parası gün içinde mısır parası soda parası çekirdek dondurma yani tüm ıvır zıvır paralarının daha çok tutacağını düşünüyorum!!!! bunları kimin cebinde bozuk varsa ödeyebilir ama bunları karşılayan erkek tercih sebebidir:p yemek ise kesinlikle alman usulü olmalı, tabiki bunlar ilişkiler için geçerli...karı koca arasında bu tip muhabbetler olmaz olmamalıda, oluyorsa da karı-koca olunamamıştır, karı-kocanın tek kesesi olur.

çok ayıp yaptıkları. maddi olarak zor durumda olabilir insan bugün gel bir simit çayla kahvaltı yapalım der adam gibi hesabını öder evine bırakır. olmadı git arkadaşından borç al. bu sömürme moduna geçmiş.

her ne kadar artık bizlerde zaman zaman hesabı ödemeye en azından teşebbüs etsekte erkek için bu bir sahiplenme biçimidir.

aklıma birşey geldi acaba aranızda maddiyatla ilgili birşey oldu da acısını mı çıkartıyor?

çok ayıp yaptıkları. maddi olarak zor durumda olabilir insan bugün gel bir simit çayla kahvaltı yapalım der adam gibi hesabını öder evine bırakır. olmadı git arkadaşından borç al. bu sömürme moduna geçmiş.

her ne kadar artık bizlerde zaman zaman hesabı ödemeye en azından teşebbüs etsekte erkek için bu bir sahiplenme biçimidir.

aklıma birşey geldi acaba aranızda maddiyatla ilgili birşey oldu da acısını mı çıkartıyor?
nasıl mesela maddiyatla alakalı derken?:31:

aynı konudan bende bıraz muzdarıbım erkek arkdasım calısıyo quzel bı ısı var ıyıde para kazanıyo fakat borcları var hepsnı bılıyorum muhsbesnı ben tutyorum aldıgı paradan verıceqı borcuna kadar cebnde parası olmuyo bazen ama heep bana hep bana yaslanıyo aslında ılk zamanlar kotu bısı qelmedı aklıma ama sonradan acaba benı kullanıyo muı dıye dusnmemk elde deıl ustundekı gomlkten ayakkbıdn parfume kadr ben alıyorum bıde qezmeye qıttımızde hep ben yol parsnı bıle verıyorum qecen qun arkdslarla dısarı cıktık o daver ettı hemde hepsnı banda qelmeden once yanına fazla para al hıc parm yok dedı tamam dedım bnde otruduk herkes yıyo ıcıyo ben o qece yemek yemedıqım hlde ac degıl dedım hesbn altından kalkamam dıye ama o hıc dusunmden neler neler ısıtyo onu qetrın bunu ıcelım fln ıcım acııdı resmen bıde ben bole selerı sorun etmem ama aılemdende qızlı alıyorum hep paraları ona lazm buna lazım dıye sallıyorum yoksa dıycekler erkeqe paramı yedıryosun dıye acaba qerckten yok dıyemı yapıyo yoksa benı kullanıyo mu yoksa qerckten karısı qıbı qorduqu ıcın mı bole davranıyo sımdı bana tuttrdu kredı kartı cıkart bende kalsın dıyo tamam dedım basvurdm ama korkuyomda para odemek prblem deıl omur boyu calısp oderım o mutlu olsun yeter de benı kullanıyo sevmıyo dusuncesı delırtıyo acaba banada yardım edeblırmısnz :s

yok artık daha neler,sakın kredi kartı falan çıkartma,bir de onun borçlarıyla mı uğraşıcaksın? hem evli bile değilsin,değer mi?

niye illa biriniz diğerinizin hesabını ödüyor ben onu anlamadım. herkes kendi yediğini ödesin olmaz mı? yani en azından bundan sonra öyle yapın erkek arkadaşınız göz göre göre sizi kullanıyor güya geçmişteki harcamalarınızın hırsını alıyor

içime doğan şeyi yazıyorum kk da ne yazsam hep doğru çıktı umarım sizin çıkmaz.
bence erkek arkadaşın senden ayrılmayı düşünüyor ayrılmadan önce de hıncını çıkarmaya çalışıyor.

seven insan bu kadar yüzsüzlük yapmaz. gururlu olur azcık. ben bile sevgilimle 3 buçuk yıl oldu ki o çalışıyor ben öğrenciyim henüz herşeyi o öder hep o yüzden yemekte fln önce yemicem derim sonra zorla bişeyler söyle diye ısmarlar. illa erkek öder diye bir kavramım yok illa ki madden bi problemi olur ya da çok yüklenilmiştir cebine elini atarsın, kimse karun değil bu zamanda herşeyin bir sınırı var ama seninki biraz yüzsüzlük gibi geldi. karnım acıktı fln dese anlıcam direk ıslak hamburger istemesine koptum ben.

ben olsam biraz para harcamayacağım aktivitelerde bulunurdum, bakalım ne yapıcak? ona göre anlarsın ayrılıp ayrılmak istemediğini.

aynı konudan bende bıraz muzdarıbım erkek arkdasım calısıyo quzel bı ısı var ıyıde para kazanıyo fakat borcları var hepsnı bılıyorum muhsbesnı ben tutyorum aldıgı paradan verıceqı borcuna kadar cebnde parası olmuyo bazen ama heep bana hep bana yaslanıyo aslında ılk zamanlar kotu bısı qelmedı aklıma ama sonradan acaba benı kullanıyo muı dıye dusnmemk elde deıl ustundekı gomlkten ayakkbıdn parfume kadr ben alıyorum bıde qezmeye qıttımızde hep ben yol parsnı bıle verıyorum qecen qun arkdslarla dısarı cıktık o daver ettı hemde hepsnı banda qelmeden once yanına fazla para al hıc parm yok dedı tamam dedım bnde otruduk herkes yıyo ıcıyo ben o qece yemek yemedıqım hlde ac degıl dedım hesbn altından kalkamam dıye ama o hıc dusunmden neler neler ısıtyo onu qetrın bunu ıcelım fln ıcım acııdı resmen bıde ben bole selerı sorun etmem ama aılemdende qızlı alıyorum hep paraları ona lazm buna lazım dıye sallıyorum yoksa dıycekler erkeqe paramı yedıryosun dıye acaba qerckten yok dıyemı yapıyo yoksa benı kullanıyo mu yoksa qerckten karısı qıbı qorduqu ıcın mı bole davranıyo sımdı bana tuttrdu kredı kartı cıkart bende kalsın dıyo tamam dedım basvurdm ama korkuyomda para odemek prblem deıl omur boyu calısp oderım o mutlu olsun yeter de benı kullanıyo sevmıyo dusuncesı delırtıyo acaba banada yardım edeblırmısnz :s

bu ne ya senin durumun çok daha vahim!!!
beyfendi kendi davet edicek, parayı bana ödeticek öyle mii???
anlını karışlarım çüş artık, bir bayana bile yakışmayan bir hareket bu.
benim doğumgünümde bütün hesabı sevgilim ödemişti nasıl kızmıştım millet içti içti sana ne oluyor diye, bi daha ödemedi akıllandı, zaten pastadır bilmem ne yeterince para veriliyor, bari içkilerini kendileri ödesinler.
bi de kredi kartı çıkarmışın pes, ben anneme desem bu kadar yapmazdı valla.

kızlar gezmeye gidiyorum
seevgilim aradı yemek vs ondanmış sinemada . gidelim gezelim dedi
sonrada aracıma benzini sen koycan bende para yok dedim tam:33::33::33:am dedi:33:

siz buluşmadan önce şunu ben ödeyeceğim, bunu sen ödeyeceksin gibi hesaplar mı yapıyorsunuz?

bir de sormuşsun ya hani "içecek bişey ister misin" diye:60: o da "mısır al bana" demiş:60:
bu daha da vahim:53:

bizde de bazen benim, bazen sevgilimin parası olmayabiliyor. böyle durumlarda bakarız ki harcayabileceğimiz ne kadar paramız var. ona göre harcarız.
pahalı birşeyler yapacaksak tatil, seyahat vs. gibi alman usülü yaparız.

bence sevgilinle bu konuyu açık açık konuş.
ben para konusu açılmasından hoşlanmıyorum, bundan sonra paramız varsa bişeyler yapalım, yoksa tek tarafa yıkmayalım de.
ya da devamlı parasızlıktan yakın. ailemden bu aralar para alamıyorum, maddi sıkıntılarımız var vs.

siz buluşmadan önce şunu ben ödeyeceğim, bunu sen ödeyeceksin gibi hesaplar mı yapıyorsunuz?

bir de sormuşsun ya hani "içecek bişey ister misin" diye:60: o da "mısır al bana" demiş:60:
bu daha da vahim:53:

bizde de bazen benim, bazen sevgilimin parası olmayabiliyor. böyle durumlarda bakarız ki harcayabileceğimiz ne kadar paramız var. ona göre harcarız.
pahalı birşeyler yapacaksak tatil, seyahat vs. gibi alman usülü yaparız.

bence sevgilinle bu konuyu açık açık konuş.
ben para konusu açılmasından hoşlanmıyorum, bundan sonra paramız varsa bişeyler yapalım, yoksa tek tarafa yıkmayalım de.
ya da devamlı parasızlıktan yakın. ailemden bu aralar para alamıyorum, maddi sıkıntılarımız var vs.

ben şu alman usulune karşıyım sevgiliyken ne kadar ayıp birşey kız yada erkek oder ama alman usulu çok tuhaf

ben şu alman usulune karşıyım sevgiliyken ne kadar ayıp birşey kız yada erkek oder ama alman usulu çok tuhaf

Dikkat ederseniz arkadaş tatil diye örnek vermiş. Bence pahalı şeylerde Alman hesabı çok mantıklı.
Örneğin biz de tatile gittik, herkes kendi parasını ödedi, ama biletlerimizi aşkım aldı, ufak tefek harcamaları da
her seferinde birimiz yaptık vs. Normal olan da budur. :68: Herşeyi erkeğe yığmak da yanlış kıza yığmak da...

Ben bazı erkekleri anlamıyorum.. İşine geldikleri zaman efelik yaparlar, ahkam keserler.. İşine gelmediği zaman da kızın parasını yemeyi bilirler.. Hem "ben üstünüm" konumuna getirirler kendilerini, hem de yeri geldi mi eşitliği savunurlar! Böyle erkekler çok, ve bu nasıl bir çifte standart anlamadım ben. Ya tüm konuda eşit ol, ya da ahkam kesiyorsan herşeyi üstlenmesini bil! Ama kusura bakmayın, çoğu bayan da kabahat var, geleceklerini hiç düşünmüyorlar.. Kimsenin maddi durumunu yargılamıyorum yanlış anlamayın, fakat her fırsatta hesabı bayana ödeten erkekten ne koca olurrr ne de baba... Konu sahibinin başına geldiği gibi cebinde 5 tl varsa ve bunu ayırıyorsa, o insan yarın öbür gün evine nasıl bakacak? Erkek dediğin gerekirse ekmeğini taştan çıkartmalı, ama yine cebinde 5 tl ile dolaşmamalı.. İlkokul çocuğu mu bu? Yorumların devamını pek okuyamadım, ama anladığım kadarıyla daha sonradan yemeğe çağırmış ve hesabı ödeyeceğini söylemiş.. Demek ki maddi durumu değişkenlik gösteriyor. Ne iş yapıyor bu Allah aşkına? Ayrıca, parası olmamasına rağmen gittiği yerlerde herşeyin en iyisini yemek istemesi de, yetinmeyi bilmeyen bir insan olduğunun göstergesi.. Hadi parası yoktur tamam neyse, ama en güzel yemekleri istemese gene gam yemicem... İşin türkçesi, bu adamdan hayır gelmezzzz...

Back
X