ciddi olarak gorustugum birisi var..
Geçen sene eylül ayından beri görüşüyoruz arada bir kere ayrıldık.sonra tekrar başlamak istedi ve başladık
Ancak bir haftadır onu tanıyamıyorum
Daha onceleri bir yere gittiğimizde hesabı ben yada o birşekilde oderdik ama şimdi bazı şeylerin hıncını alıyor sanki .
Barışmadan evvel ''normal arkadaş''gibi cafede buluşmuştuk ''hesabı ben odeyeceğim'' dedim .
arkadaşları ile yalovaya gidip tatil yaptı.
Benim aracım var ve geçen gece evine geç döndü durağa kadar bıraktım aracımı istedi ve bu saatten minibüs bulamayacaını soledi bende bana lazım oldugunu soledim ve malımın kıymetli oldugunu soyledi..(kendi aracı var egzozundan dolayı güya sorun oluşmuşmuş yanıma gelemiyormuş))benim aracımla geziyoruz aşırı benzin yakıyor benzin parasından iflahım kesilmiş durumda
dün bütün gün brlikteydik
LUTFEN BURAYI DİKKATLİ OKUYUN
sabah aracı ile gelip beni almasını soledim egzozunun sorun olmayacagını soledim geldi aldı neyse kahvaltıya gittik
parası yokya ben odicem baştan blliyorum
ben iki poğaça istedim kendime o kıymalı börek!
neyse odedim sorun değil
oğle yemeği yine benden!
kendi cebinde 5tl vardı onu hemen kenara ayırdı baktım.
sonra akşam oldu sahile gidelim dedim aracımın benzini yok yolda kalırım dedi benim araçla gitmek istiyormuş
biterse alırım dedim eve geldim annemden para aldım gittik sahilde oturuyoruz
birşey içermisin dedim yok dedi
mısır al dedi bana
aldım
sonra eve gitmeye yakın taxime gidip ıslak hamburger yiyelim dedi!!!
sonra ondan vazgeçti başka bir yerd eyemek yedik yıne hesap bende tabi.
bu şekilde gitmeyecek hesap konusunda benden hırsmı alıyor arkadaşlar param yok ayın 7 sine kadar fln diyo
normalde bole biri asla değildi ALLAH için.
ama bundan sonra param yok diyeceğim gerekirse yemek yemeyeceğim evden yiyip gideceğim zaten oruç tutuyorum bunedirya ne yapmaya çalışyor anlamıyorum. çalışsam gine neysede çalışsada insana yğinede koyar ya
(ben karşıdaki hesabı odeyecegı zaman buyuk birşey istemem guzel birşey yemem hep ufak tefek şeylerle geçiştirmeye çalışırım ancak ben poğaça yerken o kıymalı yiyor geçen günde ben tavuk doner istedim o iskender.. insan biraz utanmazmı ya