• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımdaki yeni haller!

pekı ne yapmam lazım tatlım bıraz once durumu anlattım bıde bu yonden bakın kımsesı yok zaten aılesı yuzunden bataqa saplanmıs cok kotu seler yasamıs yenı yenı duzeltmıs kendnı ayaqa kalkmıs tek basına ve bu yolda dırenıyo dusunsenıze ekmek caldıqı ıcın hapse qıren bırı olsa ve ordan cıkınca kımse ona ıs vermese yuzune bakmsa kımse guvenmese o nasıl ayakta durıcak nasıl adam qıbı yasayablcek sırf bole dusunduqum ıcın yardım edıyorum :s ama nasıl onu kırmadan bısılerı yoluna koyablrm kı :s

kız bırak nolursa olsun .. Erkek dedğin ekmeğini taştan çıkarır !.. Sen senden kredi kartı isteyen bi adamdan bahsediyorsun yaa... Kusura bakma ama gerçekten bu kadar yüzsüzlükle kim bilir daha neler yapar.. Allah korusun Sakın böyle hatalar yapma..

evet zor durumda ama o zaman çalıştıgı kadarını yemeli uygun dille anlat ben çalışmıyorum ailemden bunu isteyemem hadi istedim kabul etmediler bi şekilde bişeyler diceksin verdikçe daha ister verdikçe dahada ister ve sonra bi gün vermeyince en kötü sen olursun.

Onu bırak.. ne maluk dolandırıcı olmadığı..

kendı qecmısndekı kotu olaylar nedenıyle cıkartamıyo sıcılı parlak bırı deıl daha once varmıs ıptal edlmıs fln babasıyla annesı ayrı annesı akıl hastası .S babası baska kadınlarla kazandıqı parayı yıyo cok zor durumda dusunsenıze kımsesı yok camura saplanıyo baba dıye kosuyo daha cok asaqlnıyo annesnın halı baska zaten eh bu durumda bırı bıde sevıyorum cok ya kıyamıyorum bende mı bı tkme atayım bende mı bak basının caqresıne dıyyım buda bana yakımaz dıe dusunuyorum :s bazen ıyı nıyetle dusunmemın tek nedenı bu kımsesı yok benden baska benden ıstemesı normal dıye :s yanls yoldayım blkı ama onu kırmadan nasıl daha az para yedırebılrım :s

% 100 doğru bir söz vardır: ACIMA ACINACAK HALE DÜŞERSİN!!!

Son düzenleme:
Yok yok biz boşuna boğaz patlatıyoruz kızlar.. Baksanıza konuyu açan ve aynı şeyi yaşayan arkadaşlarımızdan hiç ses çıkmamış..Hani gelip ''haklısınız galiba'' yada ne biliyim ''evet bundan sonra aklımı başımı toplıcam'' gibi bişiler yazarlar zannetmiştim ama! Bunlar bildiklerinden şaşmıcaklar anam en iyisimi bırakalım kendi hallerine :55:

ciddi olarak gorustugum birisi var..
Geçen sene eylül ayından beri görüşüyoruz arada bir kere ayrıldık.sonra tekrar başlamak istedi ve başladık
Ancak bir haftadır onu tanıyamıyorum
Daha onceleri bir yere gittiğimizde hesabı ben yada o birşekilde oderdik ama şimdi bazı şeylerin hıncını alıyor sanki .
Barışmadan evvel ''normal arkadaş''gibi cafede buluşmuştuk ''hesabı ben odeyeceğim'' dedim .
arkadaşları ile yalovaya gidip tatil yaptı.
Benim aracım var ve geçen gece evine geç döndü durağa kadar bıraktım aracımı istedi ve bu saatten minibüs bulamayacaını soledi bende bana lazım oldugunu soledim ve malımın kıymetli oldugunu soyledi..(kendi aracı var egzozundan dolayı güya sorun oluşmuşmuş yanıma gelemiyormuş))benim aracımla geziyoruz aşırı benzin yakıyor benzin parasından iflahım kesilmiş durumda
dün bütün gün brlikteydik
LUTFEN BURAYI DİKKATLİ OKUYUN
sabah aracı ile gelip beni almasını soledim egzozunun sorun olmayacagını soledim geldi aldı neyse kahvaltıya gittik
parası yokya ben odicem baştan blliyorum
ben iki poğaça istedim kendime o kıymalı börek!
neyse odedim sorun değil
oğle yemeği yine benden!
kendi cebinde 5tl vardı onu hemen kenara ayırdı baktım.
sonra akşam oldu sahile gidelim dedim aracımın benzini yok yolda kalırım dedi benim araçla gitmek istiyormuş
biterse alırım dedim eve geldim annemden para aldım gittik sahilde oturuyoruz
birşey içermisin dedim yok dedi
mısır al dedi bana
aldım
sonra eve gitmeye yakın taxime gidip ıslak hamburger yiyelim dedi!!!
sonra ondan vazgeçti başka bir yerd eyemek yedik yıne hesap bende tabi.
bu şekilde gitmeyecek hesap konusunda benden hırsmı alıyor arkadaşlar param yok ayın 7 sine kadar fln diyo
normalde bole biri asla değildi ALLAH için.
ama bundan sonra param yok diyeceğim gerekirse yemek yemeyeceğim evden yiyip gideceğim zaten oruç tutuyorum bunedirya ne yapmaya çalışyor anlamıyorum. çalışsam gine neysede çalışsada insana yğinede koyar ya
(ben karşıdaki hesabı odeyecegı zaman buyuk birşey istemem guzel birşey yemem hep ufak tefek şeylerle geçiştirmeye çalışırım ancak ben poğaça yerken o kıymalı yiyor geçen günde ben tavuk doner istedim o iskender.. insan biraz utanmazmı ya:14::14::14:

bence bu mesleyi konuşmalısın insanların dönem dönem parasızlık çektiği durumlar olabilir bunları beraber aşmalı ayrıca kuzum seni cidden deniyorda olabilir yada kötü haber vermek istemem ama flörtünüzün sonu yaklaşıyorda olabilir bence dikkatli ol.

aynı konudan bende bıraz muzdarıbım erkek arkdasım calısıyo quzel bı ısı var ıyıde para kazanıyo fakat borcları var hepsnı bılıyorum muhsbesnı ben tutyorum aldıgı paradan verıceqı borcuna kadar cebnde parası olmuyo bazen ama heep bana hep bana yaslanıyo aslında ılk zamanlar kotu bısı qelmedı aklıma ama sonradan acaba benı kullanıyo muı dıye dusnmemk elde deıl ustundekı gomlkten ayakkbıdn parfume kadr ben alıyorum bıde qezmeye qıttımızde hep ben yol parsnı bıle verıyorum qecen qun arkdslarla dısarı cıktık o daver ettı hemde hepsnı banda qelmeden once yanına fazla para al hıc parm yok dedı tamam dedım bnde otruduk herkes yıyo ıcıyo ben o qece yemek yemedıqım hlde ac degıl dedım hesbn altından kalkamam dıye ama o hıc dusunmden neler neler ısıtyo onu qetrın bunu ıcelım fln ıcım acııdı resmen bıde ben bole selerı sorun etmem ama aılemdende qızlı alıyorum hep paraları ona lazm buna lazım dıye sallıyorum yoksa dıycekler erkeqe paramı yedıryosun dıye acaba qerckten yok dıyemı yapıyo yoksa benı kullanıyo mu yoksa qerckten karısı qıbı qorduqu ıcın mı bole davranıyo sımdı bana tuttrdu kredı kartı cıkart bende kalsın dıyo tamam dedım basvurdm ama korkuyomda para odemek prblem deıl omur boyu calısp oderım o mutlu olsun yeter de benı kullanıyo sevmıyo dusuncesı delırtıyo acaba banada yardım edeblırmısnz :s

sakin ha kredi karti cikarttirip erkek arkadasina verme derim. eger böyle düsüncesizse erkek arkadasin kredi karti basina dert olur. dikkatli ol. kendini kullandirtma.

Bence bir ilişkide paranın sözü yapılmaya başlamışsa o ilişkiyi gözden geçirmeli..
Kendinizi kullanılıyor hissediyorsanız ilişkinizi gözden geçirmelisiniz.:50:

Erkek arkadaşınız sizi kullanıyor bence. Parası olmasa bile erkektir,kimyalarında var gurur yapar bişey almak istersiniz ona "Yok canım ben istemiyorum" der aç kalır yinede kusura bakmayın ama kızın üstünden geçinmez.
İyice düşünün taşının ve kurtulun bence :/

Ben bu konuyu ''bir derdim var''bölümünde bulamayınca silindi sandım ve bu yuzden cevap veremedim arkadaşlar
:18::18::18::18:
Geçmiş'te bu beni çok sıkıyordu.Facebook'u felan kapat demişti bende ozaman okadar sevmiyordum kapattım ama ordaki birkaç arkadaşıma ''sizi burdan siliyorum messenger'dan muhabbet ederiz fln yazmışım'' hatırlamıyorum . o mesajları yakalamıştı
Denedi beni bir arkadaşının facesinden o adam bana mekanik bir iki şey sordu bende cevapladım başkada birşey olmadı. Bana gelip şu adam kim dedi bende ''kızacağı ıcın bir abi dedim''oda aptal o benim aslında seni oynattım adamı hiç tanımadığın halde hem cevap yazdın hemde abi diyorsun dedi''ve güvensizliği burda başladı.
sonrasında aşırı kıskanç oldu..ben çok dikkat çeken birisiyim ve girdiğimiz mağazalarda fln erkekler çok ilgilenir buda bir keresinde yüzüme zarar vermekten güzelliğin gitmesinden bahsetti o an gözümden düşmüştü ama birazda bu hale ben getirmiştim onu.:2::2::2::2:
Bu defa başladığımızda çocukluklarımızı geride bıraktık gayet iyiydik para konusunda bana bole davrandığı hiç olmamıştı. :4::4::4:Sevgililerime hep hesap konusunu ben teklif ederim ''ben poğaça yedim o börek lafını sadece her daim iyi yemek istediğini beni hiç düşünmediğini'' belirtmek ıcın yazmıştım..sadece anlamak istiyorum gerçekten maddi durumundan dolayımı boyle yapıyor yoksa maksadı sömürmekmi!
Benim çevremde yaşadığım bir sorun var çok alışveriş yaptığımdan (5.6 ay oncesi) ve hesap vs kaçmadığımdan bütün erkek arkadaşlarım beni zengin zannetti:14::14::14:
hatta bir tanesi ile ayrıldıktan sonra bir masa'da '' bir zengin kızı bulamadıkki hayatı kurtaralım dedi sonrada bana bakarak buldukta ne oldu gerçi bize hayrı dokunmadı dedi'' her defasında erkeklere zengin gözükmekten bıktım oysaki ole çok marka takıntılı biri değilim.
bir konu daha açmıştım bana sürekli hesap odetmeye çalışan bir arkadaştı, diye ole biri olsaydı bu defakinde emin olun hemen ona yaptığım gibi bunuda postalardım
bu sevgilimle biz eskiden çok gezerdik . bir keresinde bir milyardan fazla para yemişiz bir keresinde bana bir ay kadar kredi kartlarımı kapattım para yok vs demişti sonrasında ise ''beni denemek için olduğunu evlendiğimizde ufak bir zorlukta ne tepki vereceğimi anlamak için yaptığnı soylemişti..
bugun akşam buluşacağız aradı konuştuk ayın 7 sinde maaşını alacakmış ..
inat ettim yemeğe goturmeyeceğim dedim
dediki çadır'amı gitsek ne dalga geçiyor!
bende fakir insanların haklarını yiyemeyiz dedim evden getireceğim dedim

Ben bu konuyu ''bir derdim var''bölümünde bulamayınca silindi sandım ve bu yuzden cevap veremedim arkadaşlar
Geçmiş'te bu beni çok sıkıyordu.Facebook'u felan kapat demişti bende ozaman okadar sevmiyordum kapattım ama ordaki birkaç arkadaşıma ''sizi burdan siliyorum messenger'dan muhabbet ederiz fln yazmışım'' hatırlamıyorum . o mesajları yakalamıştı
Denedi beni bir arkadaşının facesinden o adam bana mekanik bir iki şey sordu bende cevapladım başkada birşey olmadı. Bana gelip şu adam kim dedi bende ''kızacağı ıcın bir abi dedim''oda aptal o benim aslında seni oynattım adamı hiç tanımadığın halde hem cevap yazdın hemde abi diyorsun dedi''ve güvensizliği burda başladı.
sonrasında aşırı kıskanç oldu..ben çok dikkat çeken birisiyim ve girdiğimiz mağazalarda fln erkekler çok ilgilenir buda bir keresinde yüzüme zarar vermekten güzelliğin gitmesinden bahsetti o an gözümden düşmüştü ama birazda bu hale ben getirmiştim onu.:2::2::2::2:
Bu defa başladığımızda çocukluklarımızı geride bıraktık gayet iyiydik para konusunda bana bole davrandığı hiç olmamıştı. :4::4::4:Sevgililerime hep hesap konusunu ben teklif ederim ''ben poğaça yedim o börek lafını sadece her daim iyi yemek istediğini beni hiç düşünmediğini'' belirtmek ıcın yazmıştım..sadece anlamak istiyorum gerçekten maddi durumundan dolayımı boyle yapıyor yoksa maksadı sömürmekmi!
Benim çevremde yaşadığım bir sorun var çok alışveriş yaptığımdan (5.6 ay oncesi) ve hesap vs kaçmadığımdan bütün erkek arkadaşlarım beni zengin zannetti:14::14::14:
hatta bir tanesi ile ayrıldıktan sonra bir masa'da '' bir zengin kızı bulamadıkki hayatı kurtaralım dedi sonrada bana bakarak buldukta ne oldu gerçi bize hayrı dokunmadı dedi'' her defasında erkeklere zengin gözükmekten bıktım oysaki ole çok marka takıntılı biri değilim.
bir konu daha açmıştım bana sürekli hesap odetmeye çalışan bir arkadaştı, diye ole biri olsaydı bu defakinde emin olun hemen ona yaptığım gibi bunuda postalardım
bu sevgilimle biz eskiden çok gezerdik . bir keresinde bir milyardan fazla para yemişiz bir keresinde bana bir ay kadar kredi kartlarımı kapattım para yok vs demişti sonrasında ise ''beni denemek için olduğunu evlendiğimizde ufak bir zorlukta ne tepki vereceğimi anlamak için yaptığnı soylemişti..

Pesss doğrusuu!!! Adam resmen beni bu akşam yemeğe götür hesabıda sen öde demiş ''Çadıramı gitsek ne'' diyip dalga geçerek üstelik! Ve sen hala onunla ilişkini kesmeye çalışmıyosunda evden getiririm diyerek ekmeğine yağ sürüyosun bukadar olur :45:

evt yaa ...bir erkek kendine güvenmiyosa çıkmamalı....kız arkadaşının parasını yemek ne demek...
bunun adı kullanmaktır....madem farkettin kullandırtma kendini....restini çek ....

:19::19::19::19::19: Hala bu adam için kafa patlatıyorsunuz pes

sen poaça yerken onun kıymalı börek yemesi
sen tavuk yerken onun iskender yemesi..
ağzının tadını çok iyi bildiğine işarettir..:1:
aynı zmandada parası yokken senin hesabı ödeyeceğini bilirken istemeside senin kullanıldığına işarettir..
valla hiç hesap ödemedim yanımızda erkek varken buna teşebbüsümüz hakeret kabul edilirdi...
ayrıca sizin eviniz yokmu insan 3 öğün dışarda yemekmi yer parasızlıktan şikayet ederken üstelik...

hahah hiç gülceğim yoktu :66::66::66:

ya erkekler de insan, yazıktır sürekli onlara ödetmeye ne hakkımız var. yazık insanlık hali, bazen sevgilimde para olmuyor, ben ödüyorum. genelde o ödüyor tabii ki. ama illa erkek ödeyecek mantığını ben çok vicdanlı bulmuyorum.

ama burda anlatılan kişi kızı kullanıyor, o ayrı.

hahah hiç gülceğim yoktu :66::66::66:

ya erkekler de insan, yazıktır sürekli onlara ödetmeye ne hakkımız var. yazık insanlık hali, bazen sevgilimde para olmuyor, ben ödüyorum. genelde o ödüyor tabii ki. ama illa erkek ödeyecek mantığını ben çok vicdanlı bulmuyorum.

ama burda anlatılan kişi kızı kullanıyor, o ayrı.

Aynen katılıyorum..
Ama konu sahibinin arkadası biraz degil, baya abarttıgından isin boyutu degismis.
Hep diyorum, eskiden erkekler de gurur vardı simdi nerdeee!
Kimse kendini kullandırmasın yarının ne olacagı belli bile degil! Yaptıgınızla kalırsınız..

Bugun aksam bulustuk bn borek gtrdm. Oda yemek yıyelım dedı bn engel oldum bu sefer ıceceklerı fln o aldı.aksamda cafeye gttk ..annemden aldım dedı cebnde 100vardı... Bılmıyorum arkdslar dedgm gbı hp bole hssetsem ayrılırım. Ama parası olncada harcıyo.bugun ne ıstysan alım fln dedı. Bklm bı ıkı hftya dha ı anlarım. Bugun caktırdım ona cmrı bı sevglm olsa asla tahammul etmem dıye felan..ceptn grdm kısa yazdm

yaaa arkadaşlar biz bayanlar hep hata yapıp sonra da sızlanıyoruz.
konu sahibi arkadaş facebooktan denenmişsin...
ne demek denemek yaaaa...müsade etmemelisin böyle hareketlere,kimse etmemeli...
insan eşini bile deneyemez,bu ne cüret anlamıyorum ki...
çok yüz veriyoruz bu erkek milletine çooookkk
bi de 'deneme' tahtası gibi denenmeye ses çıkarmıyoruz.
e bi laf var ama demek istemiyorum(düşünün artık)

Son düzenleme:
yaaa arkadaşlar biz bayanlar hep hata yapıp sonra da sızlanıyoruz.
konu sahibi arkadaş facebooktan denenmişsin...
ne demek denemek yaaaa...müsade etmemelisin böyle hareketlere,kimse etmemeli...
insan eşini bile deneyemez,bu ne cüret anlamıyorum ki...
çok yüz veriyoruz bu erkek milletine çooookkk
bi de 'deneme' tahtası gibi denenmeye ses çıkarmıyoruz.
e bi laf var ama demek istemiyorum(düşünün artık)

canım denemiş yanılmış olsa inan bende kızardım ama suç bendeydi :5:
onun şuanda bana güvenmemesinin sebebi benim
facemde xxx kişi ile ilişkim var yazmışım ama sadece o görüyordu
bir arkadaşının facesinden girmiş bir gün ve birde ne görsün ilişkim var yazmıyor :53::53::53:

Back
X