Erkek arkadaşımı abimle tanistiricam

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
53
Merhaba hanımlar. 6 yıldır bir birlikteligim var bende erkek arkadaşımda 24 yaşındayız artık birseylerin adımını atmak istedik erkek arkadaşım normal bı işte calisiyor. Asgari ücret ben çalışmıyorum iş bakıyorum. Ailemle yaşıyorum 2kardesiz bı abim var oda evli. Abim erkek arkadaşımı biliyor ama henüz tanışmadilar. Sadece babam bilmiyor. Yani bilse bile belli etmiyor sanırım pek yüz göz olmak istemiyor bu konuyla ilgili benimle. Asil sorun abimle tanistiricam ama nasıl evlerine vs olurmu hoş karşılanırmi acaba hiç bı yol yordam bilmiyorum yengeme açıcam konuyu ama utanıyorum nasıl soylucem diye size gelsin orda abimle tanışsin diyemem. Abimle tanıştıktan sonra abim uygun görürse ailesiyle bizim eve gelir. Offf nasıl olur ki bu işler aklım almıyor ya bı akıl verin lutfen

Bence ev olmaz bi kafede tanışsınlar abin isterse abine söyle böyle böyle diye bi kafe ayarlayın tanıssınlar sizde gidin..sonra abin isterse Eve cagırır

Tanışma için dışarısı daha uygun ilk etapta ve ayrıca annenden başlasan tanıştırmaya daha iyi olur bence

Arkadaşlar annem tanıyor annemle anneside tanıştı

Bu yaz için erkek arkadaşımın ailesi nişan düşünüyor

Bence yengenizle eve gelme konusunda konusmayın. Evde buluşmayı talep etmeyin yani. Direkt abinizle irtibata geçin, seni erkek arkadasımla tanıstırmak istiyorum vs diye. Onlar karar versin nerede bulusulucagına.

Ev olmaz yahu, dışarıda bir kafede buluşun. Yengene de söyleme, çok komik olur. Abine uygun bir dille söylersin, "Abicim böyle böyle seni erkek arkadaşımla tanıştırmak istiyorum müsait olduğun bir zamanda" diye.

Benim abimin biri ilk defa isteme ve nişan faslında (aynı gün yaptık) tanıştı. Diğeri düğünden dokuz ay sonra evine misafir olarak gittiğimizde tanıştı eşimle ve ben hamileydim sekiz haftalık

Abinin kafasını en iyi yenge bilir. Ona danışmaktan neden çekiniyorsun. Dışarda buluşursunuz, ön elemeden geçerse damat adayı sizin evde bir akşam yemeği ile babayla tanıştırılabilir. Zaten biliyormuş abin. Çekinecek bir durum yok bence.

Niye boyle taksit taksit tanisiliyor ki? Eger evlilik icin bir adim atilacaksa dogru durust bicimde önce anne, baba olarak tanistirilir gibi geliyor bana.
Ben ailesiyle tanışıyordum zaten annesi birgün oturmaya gelmek istedi o maksatla tanışıldi. Aslında ailesiyle birlikte hep beraber gelelim dedi ben ilk abimin görüp onaylamasini istedim o yüzden ilk onun abimle görüşüp sonra ailesinin ailemle tanışmasını istedim

Yani bir cafede oturup kahve içebilirsiniz. Ev ağır olur gibi geldi. Daha sonra annen ve babanla da tekrar tanışmaya gelirler vb.

Erkekler kusur bulmaktan çok daha iyi anlaşıyorlar gibi. En azından eşim ve erkek kardeşimden öyle biliyorum ben.

Yengenle aran iyimi ? önce yengene söyle o abine iletir.. abin karar versin nerde tanıscaklarını..

Annen ayarlasın buluşmayı. Dışarıda bir çay- kahve içerek tanışsınlar bence. Abinle sen konuşamıyorsan yengen konuşabilir ama annenin konuşması daha mantıklı geliyor bana.

Abinse abin, o da sevmiş almış bir kız.
Bu tarz konularda abiden babadan utanmayi çekinmeyi hiç mantıklı bulmuyorum. Ben olsam bir tiyatro oyununa 4 bilet almıştım. Çıkışta da bir yere otururuz hem konuşacak konu olur hem de yeteri kadar zaman geçirildiği için yarım saat oturup kalksa da normal karşılanır.
6 yıllık sevgilinmis zaten, abin beğense nee beğenmese ne? Yengeni almadan senden onay mi istemişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…