erkek arkadaşımı ailem istemiyor :(

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
merhaba arkadaşlar 19 yasındayım 3 senelik bir ilişkim var ve maalesef ailem istemiyor. İstememesinin nedeni ise ; erkek arkadaşımın anne ve babası küçükken ayrılmış annesi ikinci evliliğini yapmış şimdiki eşi içki içiyor evleri bizim karşımızda olduğu için annemde bir kavgalarına rastladı o günden sonra istemiyor ve bana çok ağır laflar söyledi ayrıldık dedim ama hala konuşuyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun:50::50::50::50:

daha çok küçüksün yavrum anneni dinle
zaten evlenecek yaşta değilsin
kendini okuluna derslerine vermen lazım
erkek arkadaşın ne kadar düzgün gibi görünse de
o ailenin içinde olanları kanıksayarak büyümüş
kurduğu aile de yaşadığı aile gibi olur insanın
büyük pişmanlıklar yaşarsın o ailenin içine girmeye kalkarsan
elbette erkek arkadaşın olacak ama daha seçici ol
ben ailesinin onaylamadığı biriyle birlikte olup mutlu olan görmedim hiç Allah hakkında hayırlısını versin

Sağlıklı düşünecek yaşta değilsin ki zaten sağlıklı da düşümüyorsun.
Sağlıklı düşünseydin alkolun büyük bir problem olacağını bilirdin.

merhaba arkadaşlar 19 yasındayım 3 senelik bir ilişkim var ve maalesef ailem istemiyor. İstememesinin nedeni ise ; erkek arkadaşımın anne ve babası küçükken ayrılmış annesi ikinci evliliğini yapmış şimdiki eşi içki içiyor evleri bizim karşımızda olduğu için annemde bir kavgalarına rastladı o günden sonra istemiyor ve bana çok ağır laflar söyledi ayrıldık dedim ama hala konuşuyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun:50::50::50::50:

O kadar küçüksün ki neyin evlenmesini hayal ediyorsun şimdiden.
Önemli olan sadece okul hayatın olmalı,evlilik nasılsa iledeki yıllarda olacaktır.
Anneni dinle bu konuda asla yanılmadığını anlayacaksın evladım..

Back
X