Erkek arkadaşımla 5-6 ay konuştuktan sonra sevgili olduk. Sevgili olmak için de baya uğraştı ama ben çok cevap vermiyordum zaten evlilik de düşünmüyordum o düşünüyordu neyse yatılı okuldaydi zaten çok konuşamadık. Neyse geldi o kadar ruhsuz ve duyarsız ki bana huyum böyle napim diyor. O kadar zaman oldu bir kere bile seni seviyorum demedi neden söylemiyorsun diyince de durduk yere neden söyleyeyim diyor. Sabah uyanınca günaydın yazmaz ya da iyi geceler demez geçen günaydın bebeğim yazdım günaydın yazmış böyle sevgi sözcüğü de kullanmaz ben mi çok vıcık vıcık biri oldum bu çocukta mı sorun var anlamadım. Gün içinde ne yaptığını da bilmiyorum haber verme gibi bir huyu da yok. Yan yana geldik bir kaç kere fena değildi. Bir geliyor çok ilgili bir geliyor ilgisiz anlam veremiyorum. Başlarda neyse ben sıcak kanlı konuşayım dedim ama çok yine aynı bende artık normal konuşuyorum. İlişkinin başlarındayız şu an ama enerjisi beni çok rahatsız etti. Konuşmalarımızdan bir kaç örnek fotoğraf atacam yani ben mi abartıyorum acaba yoksa sorun erkek arkadaşım da mı anlamıyorum siz olsanız ne yapardınız?