• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımı anlayamıyorum

Siz uzakken ilişkiye başlayıp yeni mi görüştünüz. Ben o şekilde anladım ki böyleyse zaten tanımamışsını adamı. Şu an tanıyorsunuz tuhaf biri. Düşünmeye bile değmez bence ayrılın.
Yüz yüze bir kere görüştük ama arkadaştık o zaman okula girince yazışmayı devam ettik ama askeri disiplinli bir okul sürekli yazamıyordu eee haliyle tam anlamıyla taniyamadim

Bebeğim aşkım yazdığınız mesajlardan da kesitler verirseniz cevabına göre daha net yorum yaparız 😂

Ayy çok özür dilerim ama niye Banu Berberoğlu ve sevgilisi Mehmet gibi konuşuyorsunuz birbirinizle 😂 Bence birbirinize göre değilsiniz, adam odun, kendinizi yormanıza gerek yok böyle birisiyle.

Bebeğim aşkım yazdığınız mesajlardan da kesitler verirseniz cevabına göre daha net yorum yaparız 😂
Ya mesajları sildim yoksa atacaktım ama şöyle söyleyeyim her konuşmaya bebeğim ekleyecem de bir kere canim ekleyecek o da hayyy canın çıksın diyesi geliyor insanın

Ayy çok özür dilerim ama niye Banu Berberoğlu ve sevgilisi Mehmet gibi konuşuyorsunuz birbirinizle 😂 Bence birbirinize göre değilsiniz, adam odun, kendinizi yormanıza gerek yok böyle birisiyle.
Banu- Mehmet bile bizden daha samimidir o derece haklısınız

attığın konuşmaları ben erkek kankalarımla yapıyorum :D hangisi normal acaba benim konuşmalar mı senin konuşmalar mı :D

bence ayrıl bu ilişkiden hayır gelmez

Muhabbetiniz kısır bir kere. Ortak konunuz yok, belli ki ortak yönünüz de yok.
Sizi merak etmiyor ki soru sormuyor, günlük muhabbetten öteye gitmiyor. Ki sürekli gittiğim pastanedeki kasiyerle bile daha derin bir muhabbetim vardır size göre. Buradan da şu sonucu çıkarıyorum, üzmek istemem ama size ilgisi yok bu adamın. Yani önceden vardıysa bile artık yok.
Bir keresinde ben de biriyle böyle olmuştum. Çok yakışıklıydı, kumral yemyeşil gözler, boylu poslu falan. Ne bileyim çok çekici geliyordu. Sonra flört olduk ama uymuyoruz yani. İlgi alanları, sevdiği şeyler falan çok zıttı. Ben de kısa kısa cevaplar veriyordum. Ayrılacaktım ama niyeyse bir yapamıyordum. Sonunda bir gün mesajla bitirdim. Yani çok doğru değildi yaptığım ama gitmiyordu yani. İlişkinin adı var kendi yok.
Yani siz ne yaparsınız bilemem ama durum tespitini böyle yaptım ben.

Muhabbetiniz kısır bir kere. Ortak konunuz yok, belli ki ortak yönünüz de yok.
Sizi merak etmiyor ki soru sormuyor, günlük muhabbetten öteye gitmiyor. Ki sürekli gittiğim pastanedeki kasiyerle bile daha derin bir muhabbetim vardır size göre. Buradan da şu sonucu çıkarıyorum, üzmek istemem ama size ilgisi yok bu adamın. Yani önceden vardıysa bile artık yok.
Bir keresinde ben de biriyle böyle olmuştum. Çok yakışıklıydı, kumral yemyeşil gözler, boylu poslu falan. Ne bileyim çok çekici geliyordu. Sonra flört olduk ama uymuyoruz yani. İlgi alanları, sevdiği şeyler falan çok zıttı. Ben de kısa kısa cevaplar veriyordum. Ayrılacaktım ama niyeyse bir yapamıyordum. Sonunda bir gün mesajla bitirdim. Yani çok doğru değildi yaptığım ama gitmiyordu yani. İlişkinin adı var kendi yok.
Yani siz ne yaparsınız bilemem ama durum tespitini böyle yaptım ben.
Az önce bende bir mesajla bitirdim bazen bir şeyler yanlış olduğunun insan da farkında oluyor ama nedensizce devam etmek istiyor dışardan bir göz söyleyince daha iyi anlıyorsunuz konuya yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

siz vıcık vıcık değilsiniz, onun da karakteri biraz mesafeli demek ki. zıt karakterlersiniz ve sizin beklentileriniz karşılanmaz, o da bir yerden sonra bunalır. ileride sorun yaşamanız kaçınılmaz.
ben de erkek arkadaşınız gibiyim. ilişkinin başlarında seni seviyorum demem, çok fazla sevgi sözcüğü kullanma huyum yoktur ve gün içinde devamlı haber vermem. günaydın yazılırsa yazarım, sonra 2-3 mesaj eh tamam 🥲 kişilikle alakalı tamamen.

ayrıca yüz yüze bir kere görüşmüşsünüz yanlış anlamadıysam. o zaman zaten seni seviyorum aşamasına geçilememesi normal bence.

Back
X