- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sürekli bebeğim, aşkım yazdım ama karşılığını alamadım bende devam etmek istemedim açıkçasıSizin yazdiklariniza göre normal yazmis, ikinizde de bir enerji yoksunluğu var birbirinize karşı, doğru kişiler değil gibisiniz birbiriniz için.
yazmis olmak icin yazmissin ama belli ki, icinden gelerek değil gibiYani sürekli bebeğim, aşkım yazdım ama karşılığını alamadım bende devam etmek istemedim açıkçası
Yüz yüze bir kere görüştük ama arkadaştık o zaman okula girince yazışmayı devam ettik ama askeri disiplinli bir okul sürekli yazamıyordu eee haliyle tam anlamıyla taniyamadimSiz uzakken ilişkiye başlayıp yeni mi görüştünüz. Ben o şekilde anladım ki böyleyse zaten tanımamışsını adamı. Şu an tanıyorsunuz tuhaf biri. Düşünmeye bile değmez bence ayrılın.
Ya mesajları sildim yoksa atacaktım ama şöyle söyleyeyim her konuşmaya bebeğim ekleyecem de bir kere canim ekleyecek o da hayyy canın çıksın diyesi geliyor insanınBebeğim aşkım yazdığınız mesajlardan da kesitler verirseniz cevabına göre daha net yorum yaparız![]()
-Nasılsın aşkımBebeğim aşkım yazdığınız mesajlardan da kesitler verirseniz cevabına göre daha net yorum yaparız![]()
Banu- Mehmet bile bizden daha samimidir o derece haklısınızAyy çok özür dilerim ama niye Banu Berberoğlu ve sevgilisi Mehmet gibi konuşuyorsunuz birbirinizleBence birbirinize göre değilsiniz, adam odun, kendinizi yormanıza gerek yok böyle birisiyle.
Fazlası var eksiği yok aynen bu sekil-Nasılsın aşkım
+iyi
-Napıyosun bebeğim
+Oturuyorum
![]()
Az önce bende bir mesajla bitirdim bazen bir şeyler yanlış olduğunun insan da farkında oluyor ama nedensizce devam etmek istiyor dışardan bir göz söyleyince daha iyi anlıyorsunuz konuya yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.Muhabbetiniz kısır bir kere. Ortak konunuz yok, belli ki ortak yönünüz de yok.
Sizi merak etmiyor ki soru sormuyor, günlük muhabbetten öteye gitmiyor. Ki sürekli gittiğim pastanedeki kasiyerle bile daha derin bir muhabbetim vardır size göre. Buradan da şu sonucu çıkarıyorum, üzmek istemem ama size ilgisi yok bu adamın. Yani önceden vardıysa bile artık yok.
Bir keresinde ben de biriyle böyle olmuştum. Çok yakışıklıydı, kumral yemyeşil gözler, boylu poslu falan. Ne bileyim çok çekici geliyordu. Sonra flört olduk ama uymuyoruz yani. İlgi alanları, sevdiği şeyler falan çok zıttı. Ben de kısa kısa cevaplar veriyordum. Ayrılacaktım ama niyeyse bir yapamıyordum. Sonunda bir gün mesajla bitirdim. Yani çok doğru değildi yaptığım ama gitmiyordu yani. İlişkinin adı var kendi yok.
Yani siz ne yaparsınız bilemem ama durum tespitini böyle yaptım ben.