- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 13
- 39
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
-
Hep de arkeolog,heykeltras,gazeteci falan olurlar. Adam turbede foto cekinmis atmis arkeologum diye 2 aydir sariyor,kadin da demiyor ki be hemserim telefon numaran yok mu diye.Telefon yoksa, mail ile konuşuyorsanız müzenin adını nasıl söylemiş de unutmuş oluyorsnuz. Açın mailleri bakın madem. Ya da her ne hesabından yazışıyorduysanız.
Hep de arkeolog,heykeltras,gazeteci falan olurlar. Adam turbede foto cekinmis atmis arkeologum diye 2 aydir sariyor,kadin da demiyor ki be hemserim telefon numaran yok mu diye.
Muhtemelen evlidir. Hesabı sildi kurtuldu. Temiz iş. Ne uğraşsın numara değiştirmeyle falan.Hep de arkeolog,heykeltras,gazeteci falan olurlar. Adam turbede foto cekinmis atmis arkeologum diye 2 aydir sariyor,kadin da demiyor ki be hemserim telefon numaran yok mu diye.
Sonra diyoruz ki nasil hic tanimadigin birine kacarsin,nasil tanimadigin bir insana para gonderirsin? Aha boyle boyle oluyor iste. Adam yakinda olsa once sevisir sonra kacardi. Bakmis ki is cikmayacak kacmis iste hepsi bu.Bide telefonu alınmış .. ne alaka ? Hadi alındı diyelim , zaten numarası yokmuş ki telefon olmasa nolurzaten uyuyamıyorum aklımla dalga geçiyorlar
Siz onu tanimiyorsunuz,bilip bilmeden konusmayin lutfen. Cocuk degilim ben yasim 30-dan yukari. Iliskimizi ben bilirim o yuzden terk edip edemeyecigini tahmin ede biliyorum.Adam sizi kandirmis, kacmis ayol. Arazi olmus. Tanimadiginiz insanlara bu denli baglanmayin.
Hayir degil ya. Ailesini taniyorum. Gun boyu durmadan konusurduk. Ailesinin hatta dedesinin buyukannesinin resimlerini bile atti.Muhtemelen evlidir. Hesabı sildi kurtuldu. Temiz iş. Ne uğraşsın numara değiştirmeyle falan.
Ay iyi. Çıkın Müge anlı’ya madem . Bulsun o.Siz onu tanimiyorsunuz,bilip bilmeden konusmayin lutfen. Cocuk degilim ben yasim 30-dan yukari. Iliskimizi ben bilirim o yuzden terk edip edemeyecigini tahmin ede biliyorum.
Cok guzel yardimci oluyorsunuz tesekkur ederim.Ay iyi. Çıkın Müge anlı’ya madem . Bulsun o.
Mübarek olsun sevgiliniz.
Ayri ulkede yasayan insanlar bir birilerini sevemezmi? Nasil boyle konusuyorsunuz anlamiyorum. Ben onun sevgisinden eminim,konusmalarimizi ben bilirim, onun icin ne ifade ettiyimi de. Ben sagligindan endise ediyorum, basina bisey gelmis olabilir.Sonra diyoruz ki nasil hic tanimadigin birine kacarsin,nasil tanimadigin bir insana para gonderirsin? Aha boyle boyle oluyor iste. Adam yakinda olsa once sevisir sonra kacardi. Bakmis ki is cikmayacak kacmis iste hepsi bu.
Konu sahibi ana babanizin arkasindan olsa bunca uzulmezsiniz. Lutfen aklinizi basiniza alin ve gercek dunyaya donun. Sizi kimsenin kandirmasina,aptal yerine koymasina izin vermeyin
Google > dede nene resmi > resmi kaydet > gönderHayir degil ya. Ailesini taniyorum. Gun boyu durmadan konusurduk. Ailesinin hatta dedesinin buyukannesinin resimlerini bile atti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?