- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 13
- 39
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
-
Goruntulu konustuk her gun. Yalniz kendisinin degil butun ailesinin resimlerini atti bana.Gerçekten inandıysanız kıyamam ya... Bir kez bile yüz yüze görüşmediğiniz insanların aşkından nasıl emin oluyorsunuz? Belki nişanlı, belki evli hatta belki başkalarının fotoğraflarını kullanan ergenin biri... Boşuna peşine düşmeyin .
Goruntulu konustuk.Google > dede nene resmi > resmi kaydet > gönder
Adam belli ki adını bile sallamış ki "sen beni bul" demiş sıvışmış. Nasıl olsa bulamayacağını biliyor.
Yahu kime ne adamın telefonundaki hesaptan. Valla bi tuhafsınız.
Olmaya çalıştık yardımcı ama konu fake. Yani yaşınızda madem 30’dan yukarıymış umarım fake’dir. Telefonlar toplatılacak kadar sıkı bir işte çalışıyordu da nasıl bütün gün konuşuyordunuz? Neymiş ninesini dedesini yollamış çok zor nine dede fotoğrafı bulmak . Haklısınız . ‘Sevgiliniz(!)’sizi çok seviyor. Kolay gelsin sizeCok guzel yardimci oluyorsunuz tesekkur ederim.
Hangi uygulama ile görüşüyordunuz ? Arkadaşlık sitesi falan mı ?Goruntulu konustuk.
Seni beğenmedi gaçtı başka birini buldu yada evli hergün konuşan adam birden ortalıktan niye kaybolsunGoruntulu konustuk her gun. Yalniz kendisinin degil butun ailesinin resimlerini atti bana.
Hangi şehirde bari onu öğreneydinArkadaslar muzeyi taniyan hickimse olmadimi?
Anlamadim ne safligi. Sevgili olduk. Illa ayni ulkede yasamamiz mi gerekiyor. Gotuntulu hergun konusuyorduk. Gun boyu yuz kere mesajlasiyorduk. Bi keresinde kizdim,gidiyorum dedim nasil uzuldugunu ben gordum. Beni terketmek istese ne anne babasinin kardesinin dedesinin resimlerini atar ne butun gunu benimle konusardi,ben gidiyorum deyince de ne halin varsa gor derdi. Butun gunu beni sevmeyen benimle niye konussunki.Ya konu fake. Ya da bu saflıkla bu yaşa geldiğin için yatıp kalkıp şükretmelisin.
IstanbulHangi şehirde bari onu öğreneydin
Oğlum orta okuldayken almışlardı ertesi gün vermişlerdi başka da telefonları toplamıyorlarBide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Benimle butun gunu mesajlasan biri aniden beni niye terketsin. Her gun her dakika konusuyorduk. Is yerinden bile durmadan gizlice yaziyordu,oysaki yasak. Evet oyle biri ortadan kaybolduysa basina bir is gelmis olamazmi?Seni beğenmedi gaçtı başka birini buldu yada evli hergün konuşan adam birden ortalıktan niye kaybolsun
Ben evli diyorum
Müzeye benzetemedimArkadaslar muzeyi taniyan hickimse olmadimi?
Benimle defalarca evlenmek istedigini soyledi. Yemin ederimki yalanci biri degil. Ya nolursunuz biriniz de inanin. Muzeyi bilen biri ciksin.Sizden hiç para maddiyat türü bişey talep etmişmiydi
Yada evlilik hakkında konuştunuzmu
Kaç tane cami var nasıl tanıyalımArkadaslar muzeyi taniyan hickimse olmadimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?