- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 13
- 39
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
-
ozelden isim vericem. tesekkur ederimsoylemediginiz bir seyler oldugu acik. ozelden isim verin arastiricam sizin icin gidicem diyorum vermiyosunuz.. bizi mesgul etmeyin burda belli ki evli iki tarafta numara olayina girmemisler.. ya da adam cidden arkeolog esinden uzak oldugu zamanlarda iyi vakit gecirmis sizinle. esiyle de kotuyse sizin muhabbetiniz iyi gelmis.
Gayet kibar bir şekilde yazdım 2 kez geçmiş olsun da dedim. Ne kadar çirkin bir üslup. Konu taginden dolayi dedim zaten bir derdim var kısmında? DERT YARIŞMASI kısmı mi?
Yazik ya herkes ne kadar saldırgan olmuş. Sizin kaba ve terbiyesiz mesajınızda da değil kabalik, bir de bu mesaji begenenler var.
Goruntulu konustuk her gun. Yalniz kendisinin degil butun ailesinin resimlerini atti bana.
ben turk degilim, bilmemki oyle seyleriAdından soyadindan 11880 gibi herhangi bir numara bulma şebekesini aradıniz mi üzerine hat veya sabit var mı diye ...baba adı ve Köyü neresi ordan da bulunur
Teşekkür ederim katılıyorum sizebende şikayet ettim, sanal alem herkes anonim diye ne kadar kolay sallıyorlar
eleştiri yapılır ama bu kadarının da anlamı yok pes
muzenin yanindaki Topkapi sarayi. Mola icin disari cikmisti o zaman cekmisti. FOrmasi o yuzden uzerinde degilMüzeleri bilirim. İstanbulda böyle müze yok. Bildiğin camiden çekilmiş bir foto.
Ha arkeologsa forması vardır, fotonun kafa kısmını kapatıp formalı mı bakalım. Hatta formada ismi yazmalı. Ama malesef eminim bu fotoda formalı değil çünkü burası müze değil
Hadi diyelim fotolar yanlis.Anne babasi degil onlar.Kardeside degil . Kim o zaman. Ayni adamin resmini defalarca attiResim (ki dogrusu fotograf) attı diyorsunuz, attığı fotograflarin dogrulugundan nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz peki? Netice de sizi ailesiyle goruntulu konusma esnasinda tanistirmamis alt tarafi foto yollamiş. Hikayeniz gercekse şayet, mantıkla tutulur bir yanı yok. Burdako insanlara degil kendinize kizin bence. Herkese hele ki sanal ortamdaki insalara bu kadar cabuk kanmayin. Şüpheci ve sorgulayan taraf olun!
Sosyal medya kullanmıyorsa fbdan nasıl ekledi?Ilk kez beni fb msn_ine eklerken baya bir ugrasti ismimi bulmak icin, o yuzden soyledi
Anlamadim?Benim konumu mu sikayet ettiniz?Niye?Siz neden bu kadar onyargilisiniz ya? Ben burda boyle bir konu okusam o arkadasa yardim etmek icin elimden geleni yapardim, ama siz fake konu suphesine yakalanmissiniz, fake konu deyip duruyorsunuz. Allah biliyorya fake olmadigini sizin inanip inanmamaniz umrumda degil.Hadi saglicakla kalin.Zaten uzuntum bana yetiyor bide sizinle ugrasamiycam.Teşekkür ederim katılıyorum size
Ama sana söylüyoruz işte burda öyle bir kanun yok emin olabilirsin.Ben turk degilim. Baska ulkenin kanunlarini ne bileyim.
biz bir dil uygulamasinda tanisdik.O uygulama dogru duzgun calismiyor diye benim isteyimle fb acti,onun msn-inde yazistik.Sosyal medya kullanmıyorsa fbdan nasıl ekledi?
Kazida resimleri var bende.
he he oyleSenli benli konuşmayın. Bence anlıyorsunuz ama işinize gelmiyor.
Hanimefendi yorumlari okumuyorsunuz sanirim. Bahsettigimiz konunun sizinle alakasi yokki. Mesajlari okuyun lutfen asil onyargili olan sizsiniz suan.Anlamadim?Benim konumu mu sikayet ettiniz?Niye?Siz neden bu kadar onyargilisiniz ya? Ben burda boyle bir konu okusam o arkadasa yardim etmek icin elimden geleni yapardim, ama siz fake konu suphesine yakalanmissiniz, fake konu deyip duruyorsunuz. Allah biliyorya fake olmadigini sizin inanip inanmamaniz umrumda degil.Hadi saglicakla kalin.Zaten uzuntum bana yetiyor bide sizinle ugrasamiycam.
Hadi diyelim fotolar yanlis.Anne babasi degil onlar.Kardeside degil . Kim o zaman. Ayni adamin resmini defalarca atti
Sana yukarıda yazdım. Attığı fotoğraflar gerçekten ailesinin olabilir, fotoğraflar kendisinin olabilir ama bu görüntülü konuştuğunuz zaman odadakinin kardeşi olduğu anlamına gelmez. Bu ülkede millet karısını aldatıyor, aldattığı kadını da arkadaş çevresiyle tanıştırıyor. Ahlakı bozuk erkekler böyle şeylere aldırış etmiyor. Eğleniyor, zaman geçiriyor diyor ve umursamıyorlar adam karısını mı aldatmış ne yapmış. Arkadaşının yaptığı yanlışa ortak oluyor, kandırmasına müsaade ediyor.Hadi diyelim fotolar yanlis.Anne babasi degil onlar.Kardeside degil . Kim o zaman. Ayni adamin resmini defalarca atti
he sakayim. Isiniz gucunuz onyargi ve dalga gecmek. Niye burdasiniz ki zaten.
hayatımda böyle yalan söyleyen ve böyle yalana inanan birini görmedim
Şakamısın?
orasi dogru da o ben istemeden fotolarini atiyordu. Buna ne diyceksin. Guvenimi kazanmaya calismistir diyceksiniz bunada biliyorum.Ne demek "kim?" Kim oldugu önemli mi, espri mi yapıyorsunuz? Bilmiyorum farkında mısıniz; teknoloji caginda yasiyoruz. Hepimiz su an oturdugumuz yerden pek ala insan fotosu bulup bu benim felancam diye birisine yutturabiliriz. Hesabı açık bir sürü insan var girer sayfaya ordan kisinin sayfasindaki tüm fotoları bir güzel indirir. Hayal dünyasindan da size bir güzel hikayeyi örer ve anlatır bu kadar basit. Ayni kisinin degisik acilardan farkli gunlerde farkli konseptlerde cektirdigi fotografi size atabilir. Misal bnm sayfam acik diyelim adam girse bnm sayfama 300e yakin fotom var ordan sana ayni kisinin (benim) fotografimi degisik degisik yollayip aha bu da bnm kiz kardesim diye anlatabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?