Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama beni bırakmasından çok korkuyorum

Kedisever1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
20
-12
1
22
Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.

En iyi cevap
Ablacim seni üzmek istemem ama o çocuğun senden başka konuştuğu bir sürü kız vardır. Çocuğun eli yüzü düzgün diye tahmin ediyorum . O yaşlarda yakışıklı bir ergen saf aşık modunda hiç görmediği ve...
Canım benim 18 yaşındasın, hayatında bir kere bile görmediğin adama hayatını nasıl adıyosun? sadece telefonda mesajlaşarak nasıl adamış oluyosun hayatını cidden merak ettim

18 yaşında absürd konulardan kavga etmeniz de doğal. Neyden kavga ediceksiniz eve ekmek getirmiyo diye edecek haliniz yok

Sütten kesilir kesilmez de manita yapılmaz ki be cocugum.
Hayatini da adak olarak kimseye adama.Kesip atarlar böyle monotonlasti diye.
Sevgilin istemiyorsa salacaksin tek basına mucadele ederek düzeltemezsin iliskini zaten.Hos görmemissin bile belki kokusu kokarca gibidir hı? neyse.

Yapacaklarınıza bütün hayatınızı bir insana adamayı bırakarak başlayabilirsiniz. Yaşınız küçük, çok üzerinize gelmek istemiyorum ama bir buçuk yıl boyunca hiç görmediğiniz biriyle ilişkide olmak bile başlı başına problem.

görüntülü vesayre konuşuyoruz o kadarda değil

Esirgenen göze çöp batar..
Ancak sizinki ilişki değil.
Bu yüzden ortada batacak bir göz de yok.
Ayrıca karşı tarafın böyle bir cekincesi de yok gibi.
Olmayan ilişkin,yine olmayan sevgilin araciligi ile sonlanacak..
Artan kavgalar,monotonlasma olarak adlandirmasi hep bu yüzden.

herkeste tavsiye vermek yerine aşağılamış

Bunu küçük yaşta olmana veriyorum ayrıca sen sevgi açlığı çekiyorsun ne bu ölüyorum bitiyorum hiç görmediğin adama off ilerde gülerek hatirliycaksin o başka bise hepimiz geçtik bu yollardan:)

herkeste tavsiye vermek yerine aşağılamış
Herkeste değil "herkes de". Git derslerine çalış.

6-7 sene sonra güleceğin durumlar için gençliğini heba etme. İlişki, aşk, sevgi, flört böyle bir şey değil. Önce git kendini inşa et. Lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…