- 1 Ekim 2022
- 20
- -12
- 1
- 22
- Konu Sahibi Kedisever1234
-
Ablacim seni üzmek istemem ama o çocuğun senden başka konuştuğu bir sürü kız vardır. Çocuğun eli yüzü düzgün diye tahmin ediyorum . O yaşlarda yakışıklı bir ergen saf aşık modunda hiç görmediği ve...Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
görüntülü vesayre konuşuyoruz o kadarda değilCanım benim 18 yaşındasın, hayatında bir kere bile görmediğin adama hayatını nasıl adıyosun? sadece telefonda mesajlaşarak nasıl adamış oluyosun hayatını cidden merak ettim
18 yaşında absürd konulardan kavga etmeniz de doğal. Neyden kavga ediceksiniz eve ekmek getirmiyo diye edecek haliniz yok
ailevi sebeplerden ötürü buluşamıyoruz henüz maalesefOnunla bulusmayi denesen . Uzak iliski bana gire cokta sağlıklı dsgil. Hem nerden biliyon bulundugu il de baska bir ssvgilisi yada konustugu kisi olmasin.
ailevi sebeplerden ötürü buluşamıyoruzBulaşamamışsın bile ne ilişkisi pardon ?
Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.h
ailevi sebeplerden ötürü buluşamıyoruz
Tavsiye veriyorum yüzyüze görüş önce bir.herkeste tavsiye vermek yerine aşağılamış
Bunu küçük yaşta olmana veriyorum ayrıca sen sevgi açlığı çekiyorsun ne bu ölüyorum bitiyorum hiç görmediğin adama off ilerde gülerek hatirliycaksin o başka bise hepimiz geçtik bu yollardan:)Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
Herkeste değil "herkes de". Git derslerine çalış.herkeste tavsiye vermek yerine aşağılamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?