- 1 Ekim 2022
- 20
- -12
- 1
- 22
- Konu Sahibi Kedisever1234
-
Ablacim seni üzmek istemem ama o çocuğun senden başka konuştuğu bir sürü kız vardır. Çocuğun eli yüzü düzgün diye tahmin ediyorum . O yaşlarda yakışıklı bir ergen saf aşık modunda hiç görmediği ve...Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
Tatlım gitmek isteyen bir şekilde gidiyor. Bugün heyecan kattın ikna ettin diyelim. Ee sonra? Birgün sen gitmek istedin trip attın diyelim. kal demiceğini, mücadele etmeyeceğini bile bile tek taraflı ilişki yaşayıp kendini yıpratırsın . Yaşandı bitti aynısı saygısızca. İnanmışlarla devam et yoluna ikna edilenlerde değil. Üzme kendiniMerhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
benimkiler çok katı insanlarAnneleriniz izin vermiyor mu?
yaşıtımÇocuk kaç yaşında
O da daha küçük. Ne diyeceğimi ne yorum yapacağımı bilemedimyaşıtım
heba olucak bir gençlik kaldı ya zatenHerkeste değil "herkes de". Git derslerine çalış.
6-7 sene sonra güleceğin durumlar için gençliğini heba etme. İlişki, aşk, sevgi, flört böyle bir şey değil. Önce git kendini inşa et. Lütfen.
o kadar kolay olsa keşke ve evet ayrı yazılıyorTavsiye veriyorum yüzyüze görüş önce bir.
Yüzyüze ayrı mı yazılıyordu ya?
Heba edilemeyecek kadar kıymetli olduğunu seneler sonra anlayacaksınız. Anladığınız zaman ise yanınızda sizi hakeden biriyle, huzurlu bir yaşama sahip kadın olursunuz umuyorum.heba olucak bir gençlik kaldı ya zaten
ben suçluyum çünküNeden bu kadar bağımlı oldunuz acaba, kendinizi suçluyorsunuz bir de, tartışmamızda sorun bende die, bu işi sonu pek iyi değil benden söylemesi, ayrılmazsanız kendinizi değersiz gördüğünüz bir ilişkiniz olacak
O kadar değerli biri olduğumu düşünmüyorumHeba edilemeyecek kadar kıymetli olduğunu seneler sonra anlayacaksınız. Anladığınız zaman ise yanınızda sizi hakeden biriyle, huzurlu bir yaşama sahip kadın olursunuz umuyorum.
Bayılmayı ölmek zannediyor bunlarBu gençlerin vizyonsuzluğu da beni benden aliyor. 18 yaşında hayatını ona adamışmış. Saçını süpürge de edicen mi yavrum? Hadi o uzak mesafeye kadar süpür anca biter.
Aynen ablaBayılmayı ölmek zannediyor bunlar
O senden ayrilmadan sen ondan ayril. Baskin basanindir.Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
benimkiler çok katı insanlar
görüntülü vesayre konuşuyoruzİyi ki katılar mi desem yoksa katı olduklari icin mi bu hale geldiniz bilmem ama bu kafayla siz çok çekersiniz. 18 yaş tamam buyuk bir yaş degil ama gerçekte hiç gormediginiz cocuğa hayatimi adadim bilmem ne hani bu yaşin kafasi da değil ya. Bi de buluşup temas kursaniz bu cocukla ve ayrilmak istese naparsaniz kim bilir artik yazik.
hayatımı başka sorun var mıGörmediğin adama tam olarak neyini adadın?
Bu mesajı 18 yaşından büyük birisi yazsaydı bu kadar aşağılanmazdı büyük ihtimalle canım yurdum insanlarıMerhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
Kızım,evladım,18 yaşında neyin tripleri bunlar?Bu gencecik yaşında bir erkeğe kul,köle olmaktan başka hedefin yok mu senin?Daha kimler gelecek ve geçecek,inan bana.Hepimiz geçtik bu yollardan ama senin gibi gencecik bir insanın daha farklı hedefleri olması gerekmiyor mu?Aynen abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?