- 1 Ekim 2022
- 20
- -12
- 1
- 22
- Konu Sahibi Kedisever1234
-
Ablacim seni üzmek istemem ama o çocuğun senden başka konuştuğu bir sürü kız vardır. Çocuğun eli yüzü düzgün diye tahmin ediyorum . O yaşlarda yakışıklı bir ergen saf aşık modunda hiç görmediği ve...Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
Telefon kamerasından ekrana düşen görüntüsünü.Görmediğin adama tam olarak neyini adadın?
Hem de nasıl değerlisin bir bilsen...O kadar değerli biri olduğumu düşünmüyorum
Hedeflerim var zaten planlarım da var onunda içinde olduğu planlarım varKızım,evladım,18 yaşında neyin tripleri bunlar?Bu gencecik yaşında bir erkeğe kul,köle olmaktan başka hedefin yok mu senin?Daha kimler gelecek ve geçecek,inan bana.Hepimiz geçtik bu yollardan ama senin gibi gencecik bir insanın daha farklı hedefleri olması gerekmiyor mu?
Ay bu ne ya.. Güzel kızım daha 18 yaşındasın hayatını ona mı adadın,buluşmamışsın bile , aklın sıra takıntı yapmışsın. Kendini ruh hastası durumuna soktuğun yetmemiş. Annene babana yazık. Bir kaç yıl sonra şu başlığı silmek isteyeceksin. Allah başka dert vermesin..Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
Kızım bilgisayarda oyun oynuyordur sizinki aşk değil sen aşkı yanlış biliyorsunyaşıtım
Onun da içinde olduğu planlarına önce reelde yüzünü görmeyi ekle bari.Hedeflerim var zaten planlarım da var onunda içinde olduğu planlarım var
Yok enerjimde yok merakımdaHem de nasıl değerlisin bir bilsen...
Sen ve yaşıtların yepyeni bir dünyasınız. Belki paran yok, belki özgüvenin, belki anlı şanlı güzelliğin yok ama ne var biliyor musun? Gençliğin var. Enerjin var. Merakın var.
İsteseniz dünyayı sallarsınız.
Ne sen ne de akranların. Kendinizi hafife almayın.
Asla ve asla daha azına razı olmayın. Gözünüz hep ama hep yukarıda en tepede olsun.
İnsancıl tavsiyeler vermeye ne zaman başlarsınız canım büyüklerimAy bu ne ya.. Güzel kızım daha 18 yaşındasın hayatını ona mı adadın,buluşmamışsın bile , aklın sıra takıntı yapmışsın. Kendini ruh hastası durumuna soktuğun yetmemiş. Annene babana yazık. Bir kaç yıl sonra şu başlığı silmek isteyeceksin. Allah başka dert vermesin..
Var zatenOnun da içinde olduğu planlarına önce reelde yüzünü görmeyi ekle bari.
Hepsi var içinde. Sindirilmiş olsa bile var!Yok enerjimde yok merakımda
İnsancıl tavsiyeler vermeye ne zaman başlarsınız canım büyüklerim
1,5 senede daha bu planda kaldıysa e hadi 30'unda görürsün inşallah yüzünü sıkma canını sen.Var zaten
Zaten insancıl tavsiye veriyor bak burada herkes sana. Burada sayfalarca yazan herkesin binlerce hayat hikayesi var. Bunlara güven. Her hatadan ders almak için her hatayı yapmak zorunda değilsin..İnsancıl tavsiyeler vermeye ne zaman başlarsınız canım büyüklerim
Teşekkür ederimBebeğim çok küçüksün. Eminim bunu duymaktan bıkmışsındır ama zamanla olgunlaşacaksın ve duyguların oturacak. Bu geçmen gereken bir süreç. Duygularının keyfini çıkar. Böyle böyle büyüyeceksin. Düşe kalka öğreneceksin sevgininz aşkın dozunu. Canını sıkma. Ilişkin konusunda da mesafeden zaten çok zor. Bir de davranışları seni zora sokacak şekildeyse daha çok üzülürsün. Kavgalarınız nedir bilmiyorum ama bu yaşlarda absürt konudan olması normal. Duygu yoğunluğu vesaire etken. Umarım hayat güzel şeyler çıkarır önüne
Ayrilabilirsin mesela canım monotonluga gidiyor diyen sevgiline de sürpriz olur.Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
Bu mesajı 18 yaşından büyük birisi yazsaydı bu kadar aşağılanmazdı büyük ihtimalle canım yurdum insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?