- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
abartmayın bu kadar :)
sonra kendılerını nımetten sayıyorlar erkekler
Ben de öyleyim doktora görünmeyi düşünüyorum gel beraber gidelim
bence de bir şşey oldukları da yok
sakınan göze çöp batar , eşeğin aklına karpuz düşürme derler
2 yillik iliskim var. Ben 20 erkek arkadasim 28 yasinda. Oyle bagliyim ki ondan baska bisey dusunemez oldum cok guveniyorum ama durmadan biri faceten eklemis mi diye bakiyorum ekleyen kizlara mesaj atiyorum :-D asiri derecede kiskancim kimle konustu napti hep kontrol ederim. Kiziyor artik neyi mi gordun de surekli telefonumu kurcaliyorsun diye bisey gormedim onunla ilgili ama bi kac arkadasi var biraz capkin bu arkadaslar surekli suraya gidelim buraya gidelim diyorlar o yuzden supheleniyorum. Onunla ilgili en ufak bisey duysam gozlerim doluyor bisey olacak diye ödüm kopuyor. gece uyumadim sanmis gec bi saatte aramis beni ilk çalışında actim telefonu uyumuyor muydun dedi bana uyuyordum dedim yani boyle oyle bi yatiyorum ki titresimli telefonuma mesaj gelse uyaniyorum ondan diye aramızda da hic bi sorun yok seviyorum seviliyorum ama artik bu kadar mesgul etmesin kafami istiyorum
derhal ama derhal bu huylarını terk et, onu seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan hemen vazgeç ! aynı beni tarif ettin çünkü. ben de 3 yıllık ilişkimde senin durumuna gelmiştim. artık bir süreden sonra boğuldu. ve ister istemez ona çok sevdiğini belli ediyorsun, bu da onda ben vazgeçilmezim izlenimini yaratıyor ve olan senin ondaki kıymetine oluyor. benim başıma gelen ise aldatılmak oldu. . önce uzaklaştı sonra da başkasında huzur buldu. onu sıkmayan ve daraltmayan birinde. sonra geri döndü ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. olmayacak da. bu yaptıklarımın da katkısı büyük oldu bunda. aman diyeyim sana !
Gidelim valla hayir cok belli de etmemeye calisiyorum aslinda erkek arkadasima gerci oda cok sever ilgilidir ama ben abarttim iyice gecen sene boyle degildim
derhal ama derhal bu huylarını terk et, onu seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan hemen vazgeç ! aynı beni tarif ettin çünkü. ben de 3 yıllık ilişkimde senin durumuna gelmiştim. artık bir süreden sonra boğuldu. ve ister istemez ona çok sevdiğini belli ediyorsun, bu da onda ben vazgeçilmezim izlenimini yaratıyor ve olan senin ondaki kıymetine oluyor. benim başıma gelen ise aldatılmak oldu. . önce uzaklaştı sonra da başkasında huzur buldu. onu sıkmayan ve daraltmayan birinde. sonra geri döndü ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. olmayacak da. bu yaptıklarımın da katkısı büyük oldu bunda. aman diyeyim sana !
2 yillik iliskim var. Ben 20 erkek arkadasim 28 yasinda. Oyle bagliyim ki ondan baska bisey dusunemez oldum cok guveniyorum ama durmadan biri faceten eklemis mi diye bakiyorum ekleyen kizlara mesaj atiyorum :-D asiri derecede kiskancim kimle konustu napti hep kontrol ederim. Kiziyor artik neyi mi gordun de surekli telefonumu kurcaliyorsun diye bisey gormedim onunla ilgili ama bi kac arkadasi var biraz capkin bu arkadaslar surekli suraya gidelim buraya gidelim diyorlar o yuzden supheleniyorum. Onunla ilgili en ufak bisey duysam gozlerim doluyor bisey olacak diye ödüm kopuyor. gece uyumadim sanmis gec bi saatte aramis beni ilk çalışında actim telefonu uyumuyor muydun dedi bana uyuyordum dedim yani boyle oyle bi yatiyorum ki titresimli telefonuma mesaj gelse uyaniyorum ondan diye aramızda da hic bi sorun yok seviyorum seviliyorum ama artik bu kadar mesgul etmesin kafami istiyorum
Bende geçen sene böyleydim şimdi daha iyiyim ama yine de bitirmem lazım komple bu huyları boduğumu hissediyorum bazen..
Şimdi berabermisiniz ?
aslına bakarsan 1 ay içinde oldu her şey. benim başkasının olduğunu öğrenmem, onun, yapamayacağını anlayıp bana gelmesi 10 günü buldu hemen hemen. diğer kişiyle de hiçbir cinsel yakınlaşma dahi olmadan sadece 3 gün sevgili oldu. tabi bu hafifletmez. yani, önce reddettim, ama şimdi yanımda, pişman olduğunu çok iyi gördüm. ama içimdeki savaş bitmiyor. konuşsak da, savaşın galibi ne kalp, ne beyin şu anda. araftayım. ilişkimiz de öyle. .
Aslinda erkek arkadasimda cok kiskanc arar sorara o kim bu kim ne giydin v.b gibisinden aldatilmak demeyin allah askina oyle birsey olursa dayanamam
Çok zor olmalı.. Sürekli kendinle savaş halindesindir barışsan ne olur ki yada ayrılmış olsan insanın aklından çıkmaz ki.. Ben eski sevgililerini aklıma getirince bile delirecek gibi oluyorum.. allah yardımcın olsun..[/QUO
amin. . ilk defa yaşadım ve evet inanılmaz acı bir durum. Allah kimseye yaşatmasın. . evet ne affetsem unutabiliyorum ne de gitsem, gerçekten bir daha yapmaz mıydı düşüncesi gitmiyor benden. taraf seçemiyorum. ki bu kadar güvenirken geldi başıma. .
Sen balık, boğa ya da akrep burcu olabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?