erkek arkadasimi dusunmekten kafayi yiyecegim bigun :(

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
2 yillik iliskim var. Ben 20 erkek arkadasim 27 yasinda. Oyle bagliyim ki ondan baska bisey dusunemez oldum cok guveniyorum ama durmadan biri faceten eklemis mi diye bakiyorum ekleyen kizlara mesaj atiyorum :-D asiri derecede kiskancim kimle konustu napti hep kontrol ederim. Kiziyor artik neyi mi gordun de surekli telefonumu kurcaliyorsun diye bisey gormedim onunla ilgili ama bi kac arkadasi var biraz capkin bu arkadaslar surekli suraya gidelim buraya gidelim diyorlar o yuzden supheleniyorum. Onunla ilgili en ufak bisey duysam gozlerim doluyor bisey olacak diye ödüm kopuyor. gece uyumadim sanmis gec bi saatte aramis beni ilk çalışında actim telefonu uyumuyor muydun dedi bana uyuyordum dedim yani boyle oyle bi yatiyorum ki titresimli telefonuma mesaj gelse uyaniyorum ondan diye aramızda da hic bi sorun yok seviyorum seviliyorum ama artik bu kadar mesgul etmesin kafami istiyorum

Son düzenleme:

derhal ama derhal bu huylarını terk et, onu seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan hemen vazgeç ! aynı beni tarif ettin çünkü. ben de 3 yıllık ilişkimde senin durumuna gelmiştim. artık bir süreden sonra boğuldu. ve ister istemez ona çok sevdiğini belli ediyorsun, bu da onda ben vazgeçilmezim izlenimini yaratıyor ve olan senin ondaki kıymetine oluyor. benim başıma gelen ise aldatılmak oldu. . önce uzaklaştı sonra da başkasında huzur buldu. onu sıkmayan ve daraltmayan birinde. sonra geri döndü ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. olmayacak da. bu yaptıklarımın da katkısı büyük oldu bunda. aman diyeyim sana !

Son düzenleme:

Aslinda erkek arkadasimda cok kiskanc arar sorara o kim bu kim ne giydin v.b gibisinden aldatilmak demeyin allah askina oyle birsey olursa dayanamam

öncelikle kendinizi dizginlemeyi öğrenmeniz gerekiyor. kendinizi eğitin içinizden face ye bakmak geliyo kalkın başka bişey yapın,telini kurcalamak geliyosa başka muhabbet açın tavla falan oynayın. bu kdar kurcalanmak beni bile sıkardı bırakın erkeği. benim eşim bütün gün yollarda kaldığı zamanlarda oluyo eve gelmiyo sizin trafınızdan bakarsam kafayı yemiş olmam gerekirdi.
bu tarz hareketler bence ilişkide itici bir hal alıyor. bence sakinleşmelisiniz.
AYRICAAA sevgiliz bulunmaz hint kumaşı değil hiçbir erkek değil. o başkaları tarafından beğenilebilir, szde başkaları tarafından beğenilirsiniz. kadınlar her zaman daha fazla rağbet görür bunu unutmayın ve sevgilinizi daha fazla şımartmayın bence..
son bir sözle kapatmak istiyorum.

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

Gidelim valla hayir cok belli de etmemeye calisiyorum aslinda erkek arkadasima gerci oda cok sever ilgilidir ama ben abarttim iyice gecen sene boyle degildim

Bende geçen sene böyleydim şimdi daha iyiyim ama yine de bitirmem lazım komple bu huyları boduğumu hissediyorum bazen..

Şimdi berabermisiniz ?

Güveniyorum diyorsun şüpheleniyorum diyorsun. Kendimle çekişiyorusun

Bende geçen sene böyleydim şimdi daha iyiyim ama yine de bitirmem lazım komple bu huyları boduğumu hissediyorum bazen..

Şimdi berabermisiniz ?

aslına bakarsan 1 ay içinde oldu her şey. benim başkasının olduğunu öğrenmem, onun, yapamayacağını anlayıp bana gelmesi 10 günü buldu hemen hemen. diğer kişiyle de hiçbir cinsel yakınlaşma dahi olmadan sadece 3 gün sevgili oldu. tabi bu hafifletmez. yani, önce reddettim, ama şimdi yanımda, pişman olduğunu çok iyi gördüm. ama içimdeki savaş bitmiyor. konuşsak da, savaşın galibi ne kalp, ne beyin şu anda. araftayım. ilişkimiz de öyle. .

ama tatlım bu kadar üstüne düşersen bir gün bunalır patlar için içini kemirse de biraz aklını başka şeylerle meşgul et :)

Çok zor olmalı.. Sürekli kendinle savaş halindesindir barışsan ne olur ki yada ayrılmış olsan insanın aklından çıkmaz ki.. Ben eski sevgililerini aklıma getirince bile delirecek gibi oluyorum.. allah yardımcın olsun..

Sen balık, boğa ya da akrep burcu olabilir misin

Aslinda erkek arkadasimda cok kiskanc arar sorara o kim bu kim ne giydin v.b gibisinden aldatilmak demeyin allah askina oyle birsey olursa dayanamam

evet dayanamam diyorsun da, ben de dayanamazdım. senin gibiydim işte. başkasıyla bile düşünmek bile işkenceyken görüp yaşamak çok acı. ama yaşıyorsun işte. bırak sıkma. üstüne düşme. o senin üstüne düşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…