- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Yok canim yengec burcuyum
öncelikle kendinizi dizginlemeyi öğrenmeniz gerekiyor. kendinizi eğitin içinizden face ye bakmak geliyo kalkın başka bişey yapın,telini kurcalamak geliyosa başka muhabbet açın tavla falan oynayın. bu kdar kurcalanmak beni bile sıkardı bırakın erkeği. benim eşim bütün gün yollarda kaldığı zamanlarda oluyo eve gelmiyo sizin trafınızdan bakarsam kafayı yemiş olmam gerekirdi.
bu tarz hareketler bence ilişkide itici bir hal alıyor. bence sakinleşmelisiniz.
AYRICAAA sevgiliz bulunmaz hint kumaşı değil hiçbir erkek değil. o başkaları tarafından beğenilebilir, szde başkaları tarafından beğenilirsiniz. kadınlar her zaman daha fazla rağbet görür bunu unutmayın ve sevgilinizi daha fazla şımartmayın bence..
son bir sözle kapatmak istiyorum.
Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
başka şeylerle meşgul olman lazım bence
Güveniyorum diyorsun şüpheleniyorum diyorsun. Kendimle çekişiyorusun
aslına bakarsan 1 ay içinde oldu her şey. benim başkasının olduğunu öğrenmem, onun, yapamayacağını anlayıp bana gelmesi 10 günü buldu hemen hemen. diğer kişiyle de hiçbir cinsel yakınlaşma dahi olmadan sadece 3 gün sevgili oldu. tabi bu hafifletmez. yani, önce reddettim, ama şimdi yanımda, pişman olduğunu çok iyi gördüm. ama içimdeki savaş bitmiyor. konuşsak da, savaşın galibi ne kalp, ne beyin şu anda. araftayım. ilişkimiz de öyle. .
ama tatlım bu kadar üstüne düşersen bir gün bunalır patlariçin içini kemirse de biraz aklını başka şeylerle meşgul et :)
Çok zor olmalı.. Sürekli kendinle savaş halindesindir barışsan ne olur ki yada ayrılmış olsan insanın aklından çıkmaz ki.. Ben eski sevgililerini aklıma getirince bile delirecek gibi oluyorum.. allah yardımcın olsun..
Sen balık, boğa ya da akrep burcu olabilir misin
evet dayanamam diyorsun da, ben de dayanamazdım. senin gibiydim işte. başkasıyla bile düşünmek bile işkenceyken görüp yaşamak çok acı. ama yaşıyorsun işte. bırak sıkma. üstüne düşme. o senin üstüne düşsün.
Hepinize tesekkurler yorumlar icin bende boyle olmak istemiyorum zaten o simdilik halinden memnun kiskanilip kisitlanmak hosuna bile gidiyor diyebilirim. Benim denize gitmeme laf ediyor bende sende gidemezsin diyorum tamam diyor kabul ediyor ve yapmıyor bunun gibi seyler daha yani beni kisitladiginda bende kisitlamaya basladim aslinda buralara kadar geldiiSenin başka uğraşın yok galiba. Dünya erkeklerin etrafında dönmüyor, hatta kimsenin etrafında dönmüyor.
Dediğin gibiyse olay, hastalık halini almış gibi.
Ben katlanamam ya sürekli beni kontrol eden, kısıtlayan birine
O zaman sürekli sana ilgi göstersin istiyorsun, sen sevgiyle besleniyorsun canım, umarım romantik adamdır yoksa sen böyle takibe devam edersin
işte bu yüzden de ayrılık söz konusu olunca hayatın anlamını kaybediyorsunuz. yahu hayatta her şey olabilir. hayatın baş köşesine koymakta nedir
Sen balık, boğa ya da akrep burcu olabilir misin
2 yillik iliskim var. Ben 20 erkek arkadasim 28 yasinda. Oyle bagliyim ki ondan baska bisey dusunemez oldum cok guveniyorum ama durmadan biri faceten eklemis mi diye bakiyorum ekleyen kizlara mesaj atiyorum :-D asiri derecede kiskancim kimle konustu napti hep kontrol ederim. Kiziyor artik neyi mi gordun de surekli telefonumu kurcaliyorsun diye bisey gormedim onunla ilgili ama bi kac arkadasi var biraz capkin bu arkadaslar surekli suraya gidelim buraya gidelim diyorlar o yuzden supheleniyorum. Onunla ilgili en ufak bisey duysam gozlerim doluyor bisey olacak diye ödüm kopuyor. gece uyumadim sanmis gec bi saatte aramis beni ilk çalışında actim telefonu uyumuyor muydun dedi bana uyuyordum dedim yani boyle oyle bi yatiyorum ki titresimli telefonuma mesaj gelse uyaniyorum ondan diye aramızda da hic bi sorun yok seviyorum seviliyorum ama artik bu kadar mesgul etmesin kafami istiyorum
işte bu yüzden de ayrılık söz konusu olunca hayatın anlamını kaybediyorsunuz. yahu hayatta her şey olabilir. hayatın baş köşesine koymakta nedir
neden böyle bir tahminde bulundunuz? çok merak ettim eşim boğa da :):)
Çok zor olmalı.. Sürekli kendinle savaş halindesindir barışsan ne olur ki yada ayrılmış olsan insanın aklından çıkmaz ki.. Ben eski sevgililerini aklıma getirince bile delirecek gibi oluyorum.. allah yardımcın olsun..
valla korkan göze çöp batar :) fazla pinpiriklik iyi değil kendinizi biraz durdurun çünkü zamanla daha da aşırı olabilirsiniz.ozamandan onu kaybedersiniz. biz kızlar bile fazla kıskanmaya gelemiyoruz erkekler hiç gelemez zamanla sıkılabilir.yani aşırılık iyi değil kıskançlık konusunda.hayatınızın merkezi yapmışsınız onu.çalışıyormusunuz
Peki ne kadar doğru iki tarafın da birbirini kısıtlaması, bence çok yanlış. Bi gün patlak verir.Hepinize tesekkurler yorumlar icin bende boyle olmak istemiyorum zaten o simdilik halinden memnun kiskanilip kisitlanmak hosuna bile gidiyor diyebilirim. Benim denize gitmeme laf ediyor bende sende gidemezsin diyorum tamam diyor kabul ediyor ve yapmıyor bunun gibi seyler daha yani beni kisitladiginda bende kisitlamaya basladim aslinda buralara kadar geldii
işin kötüsü düşünmeden de yapamıyorumki..vallaha bende böyleyim kalbim sıkışıyo düşünme düşünme cansu diye kendimi avutuyorum nasıl kurtulckmışz bundan
:) genelde bu burcun kadınları çok kıskanç olur, eşiniz boğaysa çok şanslınız bu arada
Universite sinavina hazirlaniyorum :)) bu yil gidecegim daha üniversiteye
Peki ne kadar doğru iki tarafın da birbirini kısıtlaması, bence çok yanlış. Bi gün patlak verir.
Bende istemiyorum bu kadar olsun ama kurtulamiyorum bu durumdan en iyi o anlar beni en cok o sever gibi geliyor
işin kötüsü düşünmeden de yapamıyorumki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?