erkek arkadasimi dusunmekten kafayi yiyecegim bigun :(

Senin başka uğraşın yok galiba. Dünya erkeklerin etrafında dönmüyor, hatta kimsenin etrafında dönmüyor.
Dediğin gibiyse olay, hastalık halini almış gibi.
Ben katlanamam ya sürekli beni kontrol eden, kısıtlayan birine

işte bu yüzden de ayrılık söz konusu olunca hayatın anlamını kaybediyorsunuz. yahu hayatta her şey olabilir. hayatın baş köşesine koymakta nedir

başka şeylerle meşgul olman lazım bence

Güveniyorum diyorsun şüpheleniyorum diyorsun. Kendimle çekişiyorusun

ama tatlım bu kadar üstüne düşersen bir gün bunalır patlar için içini kemirse de biraz aklını başka şeylerle meşgul et :)

Sen balık, boğa ya da akrep burcu olabilir misin

Hepinize tesekkurler yorumlar icin bende boyle olmak istemiyorum zaten o simdilik halinden memnun kiskanilip kisitlanmak hosuna bile gidiyor diyebilirim. Benim denize gitmeme laf ediyor bende sende gidemezsin diyorum tamam diyor kabul ediyor ve yapmıyor bunun gibi seyler daha yani beni kisitladiginda bende kisitlamaya basladim aslinda buralara kadar geldii
O zaman sürekli sana ilgi göstersin istiyorsun, sen sevgiyle besleniyorsun canım, umarım romantik adamdır yoksa sen böyle takibe devam edersin

Aynen oyle :)) ilgi manyagiyim diyebilirim. Romantik birisi hatta benden daha romantik duygusal :))

işte bu yüzden de ayrılık söz konusu olunca hayatın anlamını kaybediyorsunuz. yahu hayatta her şey olabilir. hayatın baş köşesine koymakta nedir

aynen öyle. ben de konu sahibini bu yüzden uyarmak istedim. çünkü ben yaşadım. tamam bazı şeyler onu yaşamadan ders olmuyor ama, başına gelmiş biri olarak ben diyeceğimi diyorum sadece. .

valla korkan göze çöp batar :) fazla pinpiriklik iyi değil kendinizi biraz durdurun çünkü zamanla daha da aşırı olabilirsiniz.ozamandan onu kaybedersiniz. biz kızlar bile fazla kıskanmaya gelemiyoruz erkekler hiç gelemez zamanla sıkılabilir.yani aşırılık iyi değil kıskançlık konusunda.hayatınızın merkezi yapmışsınız onu.çalışıyormusunuz

vallaha bende böyleyim kalbim sıkışıyo düşünme düşünme cansu diye kendimi avutuyorum nasıl kurtulckmışz bundan

Universite sinavina hazirlaniyorum :)) bu yil gidecegim daha üniversiteye

Peki ne kadar doğru iki tarafın da birbirini kısıtlaması, bence çok yanlış. Bi gün patlak verir.

Son düzenleme:
Peki ne kadar doğru iki tarafın da birbirini kısıtlaması, bence çok yanlış. Bi gün patlak verir.

Ben aslinda beni anlamasi icin kendinden ornek veriyorum cogu zaman bana birsey giyme dediğinde sende şunu giyme bundan sonra o zaman diyorum ve tamam giymeyiveririm nolacak diyor yani kendinden cokca taviz veriyor

Bende istemiyorum bu kadar olsun ama kurtulamiyorum bu durumdan en iyi o anlar beni en cok o sever gibi geliyor

hayatta başka sevgilerde var. anne, baba, kardeş, arkadaş vs. hiç kimse aileden çok daha fazla sevemez, düşünemez.
hissettiklerin aşk değil bağlılık- bağımlılık olmuş maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…